-
Mislim da bi ti bilo korisno prvo procitati upute za iPhone
http://manuals.info.apple.com/MANUAL...za_uporabu.pdf
-
Imam njega.I na njemu kada a iotvorim stoje neke pjesme koje sam pretpostavljam davno nekada stavljala ali ni jedna ne svira.I ne spaja mi se sa mobitelom.Ok evo obrisala sam pjesme koje sam imala i opet nista.Idem po onim koracima http://www.forum.hr/showthread.php?t=495949 ali nigdje mi na Iphonu nema Sync all Music"
Im da ga slupam kada ni obicne pjesme ni slike ne mogu da stavim na njega
-
Moze, samo treba malo prokuzit itunes
-
Ima li iko molim vas da mi pokaze sta tacno i kako da radim da koristim ili Itunes ili itools
-
-
dadoremix sve bi to bilo ok da znam engleski :(
-
Kada skinem album sa laptopa kako da obrisem cijeli album?
Kada spustis klizno odozgo pise kalendar ispod bez dogadjaja.E sad ja odem na kalendar i stavim dogadjaj i odem na ok ono opet pokazuje isto-bez dogadjaja.
Ima li mogucnost da Iphone povue slike sa fb kao recimo htc?
Za koristenje iclouda skinula sam Find my iphone trazi id i lozinku.Meni je prijavljeno na tudju adresu ako ukucam njihovu hoce li oni moci koristiti moje fotografije
-
Ovdje niko nista ne piše kao da niko nema 5s
-
A što bi se pisalo? Vrsta iPhonea je manje bitna, osim nekih specifičnih opcija, na svakom je sve isto i isti je postupak.
Ako hoćeš slike da ti stavi u imenik, idi u Facebook aplikaciju, u opcije i stavi da ti synca slike s kontaktima.
iCloud prijavi s svojim IDem, ako koristiš tuđe i drugi mogu vidjeti tvoje podatke.
Za kalendar... ovisi kada je event, neznam koliko unaprijed pokazuje, možda ima negdje u opcijama da se postavi.
-
Ja za FB sync slika s kontaktima koristim sync.me app
-
-
-
pozz....kako na 4s-u izbrisati icloud pass prilikom aktivacije.ili kako ju zaobići i izbrisati ako neznam apple id i pass...pregledao more filmova na youtubu...i ništa
-
Nikako. Zato je i stavljena da se ne može niko neovlašteno koristiti tuđim telefonom.
-
Pozdrav, koja točno verzija iOS8 najbolje radi na iPhoneu 4s?
Kolega ide kupiti 4s pa ga zanima prije nego ga pčne koristiti dali da radi downgrade ili da ostavi na zadnjem koji je pošto mu je prodavatelj rekao da nešto zeza od kad je novi iOS na njemu..
-
Samo zadnja verzija i trenutno se jos moze i predzadnja. Ne moze praviti downgrade na iphone
-
Drug mi prodaje iphone 4s i kaze da mu je pao sistem pa mi daje povoljno,da li ja mogu nekako podici taj sistem i kako?
Inace u servisu traze nekih 80€.
EDIT:Nije problem sa sistemom vec sa crnim ekranom,telefon radi ali je ekran crn.
-
Možeš probat restore, ali ako je ekran crn, vjerovatno je ekran crko i treba ga mjenjat.