Da, ali ako se cijena paketa poveća onda baš i nije isto. Meni je ovako dobro kako je sad, kad potrošiš, uzmeš novi i to je to.
Printable View
Ma ja bi ovako :D
10kn-500MB
35kn-3GB
45kn-5GB
65kn-10GB
10kn-500MB
35kn-3GB
45kn-5GB
65kn-10GB
100kn - 20GB
al znam da ne može ...
E pa sad :D da daju toliko prometa brzine bi odmah pale na 3G na 3Mbps, dok bi se na 4G ostvarila brzina od 20Mbps maksimalno. Svi bi uzimali te pakete, a mreža jednostavno ne bi mogla izdržati toliki promet.
Da su provajderi fer poslušali bi nas i samo bi ima se malo smanjila zarada :D
ja bih da je moguć prijenos jedinica iz svih paketa u sljedeći mjesec dok se ne potroše.
i da cijene još snize za pakete, e onda bi to bila ponuda
a ovako tele2 3gb smart tarifa plus tortica promocija rastura :D
Uzeo sam sim za mobilni internet na bonove. Da li se treba svaki mjesec obnavljati opciju (5 GB za 45 kn) ili se ona automatski obnavlja?
Automatski se paket produzuje sve dok imas para na racunu.
Onda se nece obnoviti i cijene se prebace na vanpaketne. Onda moras rucno nakon nadoplate opet aktivirati paket. Ugl ako se ne varam dan ranije ti dodje sms da ce se paket automatski obnoviti sto nije los podsjetnik.
Pa lijepo je napisao "sve dok imaš kuna na računu". U suprotnom se paket deaktivira.
I da, prilikom provere stanja paketa ti neće pisati datum valjanosti istog.
Možeš imati i manjak kuna na računu i da ti čak broj počinje isticati.
Nakon prve doplate, odmah šalju SMS da će se Paket sam od sebe produljiti.
Hvala vam na odgovorima. Ipak ovo je najpovoljnija mobilna internet tarifa na bonove. I dobro je znati sve detalje!!!
Mateob neces pozaliti. Stvarno je ovo najjeftinija opcija na trzistu.
Zna li tko već što se sutra mijenja s velikim paketima?
Ja cu veceras aktivirati 3x od 45 kn, nek se nadu narednih mjesec dana.
U szk kažu da samo znaju da sutra dolaze novi paketi, ali da ni oni ne znaju sto donose
To sam i ja mislio, aktivirati max paket neta za 45kn. Imam samo 1 Bonbon broj, a bliži se vrijeme godišnjih odmora. Jbg, 15.7. će mi valjda tek biti prvi dan godišnjeg, ali sudeći prema ostalim operaterima, ne piše nam se dobro. Bar ne za te pare.
Što vi mislite, ide li na bolje ili ne?
Bit će lošije
E sada drugo pitanje. Bonbon ne koristim, ali održavam broj jer je dobar. Dobra kombinacija brojki iako bi kolega Yager rekao "nikakvi brojevi ne mogu biti dobri ako ne počinju s 098 ili 091".
Uglavnom, imam mali paket razgovora i mali interneta (sasvim dovoljno za stari Symbian).
Hoće mi ovaj paket zaračunati po punoj cijeni ili za 45kn? Ne znam, iskreno ne pratim Bonbon. Tijekom godine imam drugog davatelja usluga i taj mi je dovoljan, ali ne za mjesec i pol ljeti.
Ako ti se sve skupilo nemoj plakat.
Prenesi u novi paket.
Objavili na fejsu...
https://www.bonbon.hr/blog/tech-novo...-bonbon-ponudi
---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:50 ----------
https://www.bonbon.hr/datastore/imag...4_1200x900.jpg
Meni se cini Ok...
I one gotove kombinacije kome pase...
Li-la mi je sve to nekako.. Ni dobro ni lose.. Tko ima hrpe uspostava za njega mozda najbolje bonbon.. Al ja koji nemam tako puno vozim radje od teleta Smart 3gb i jos dobivam i bonus kune na racun za uspostave
Zar ti je potrebno vise od 2000 min i 2000 sms?
Zar je ikome potrebno vise od toga?