Nerazumijem, LeeDroid 2.1 mi radi bez problema. Stavim 2.1a ili sad novi 2.2 i ne učitava mi SD karticu.
Kad se boota izbaci mi "safe to remove SD card" i nemrem na mount. Kad vratim na 2.1 opet sve ok.
Printable View
Nerazumijem, LeeDroid 2.1 mi radi bez problema. Stavim 2.1a ili sad novi 2.2 i ne učitava mi SD karticu.
Kad se boota izbaci mi "safe to remove SD card" i nemrem na mount. Kad vratim na 2.1 opet sve ok.
ja sam danas stavio lee 2.2, prije toga sam imao 2.1a...i nemam tih problema.
Aj jedna sitnica...
Moze li se raditi Upgrada ROM-a? Konkretno sam na Lee-u, sad je izasao taj 2.2 i ja bi da u pravilu nekako patcham postojeci ROM, da ne ispusim aplikacije, kontakte, kalendar, Scenes postavke i slicno...
ili to i ne ide bas tako...?
jeli mi potreban full wipe alo iden sa OD-a na DeFrost-a ? neda mi se bas opet instaliravat aplikacije hehe
Evo opet i mene....
napokon, NAPOKON, sam skuzio taj LauncherPro... cak toliko da sam s gustom platio tih par dolara za plus verziju... I mislim da je vrijeme da odem sa LeeDroida i probam nesto drugo...
Ono sto mi treba je stabilan i dobar non-Sense ROM, sa sto manje, po mogucnosti NULA Bloatwarea... ako sto hocu od HTC-a da si naknadno sam instaliram... i da sto manje baterije trosi... jel bi to bio Defrost, openDesire, Cyanogen, sta? al da sve radi, kamera, gps, wifi, 3G, itd....
Probaj Defrost, OD pa vidi.
Inače ako te LeeDroid služi dobro ne moraš mijenjat rom zbog launchera.
u pravilu ne moram, al da oslobodim device od svega sto mi ne treba... a to je kompletan sense... i htio bi rom koji nema njasra tipa onog peepa, stocks, footprints i slicno... Cionn, koji od tih je najmanje opterecen ovim glupostima koje sam naveo? bitno mi je samo da na koncu ima pristup marketu pa si ja poskidam kaj mi treba...
EDIT: mislim da cu instalirat cisti svaki od tih ROM-ova pa odma pokrenut LinPack, Quantum i provjerit stanje memorije nakon Wipe-a... pa da vidimo koji je najlaksi... i najbolje dise...
brisat direktno iz zip-a i nije dobro ispalo... prilikom prvog boota pocelo izbacivat neke greske, ovo ono... ja sam to radio na nacin da sam brisal recimo SVE kaj se zvalo stocks... i ocito to nije bilo dobro... a kaj se tice titaniuma, slazem se da je dobar prog, al nemam tih 6$ trenutno... a i htio bi slozit ili imat ROM koji je ociscen od gluposti, pa u slucaju da nekaj gadno zeznem i ocu dignut sve na frisko, da vec imam nekaj spremno i prilagodjeno mojim zeljama...
Trenutno ne radi, rade neke fixeve
Thread na XDA
Link od Kuhinje
aj mi onda daj sajt ili link samo za crackani Titanium.... pa ako to bude radilo mozda mi bude dosta fino sredit postojeci rom i nandroid napravit i spremit na sigurno mjesto...
Mobilism
Tamo pogledaj.
Dakle, preliminarni testovi sa nekoliko ROM-ova...
Procedura: Full wipe, install ROM-a, install LinPacka i Quadranta... svaki od testova pokrenut nekoliko puta, odabrana 3 najbolja rezultata.
Radio: 32.48.00.32U_5.11.05.14
Rezultati:
DeFrost 5.6 - free internal RAM - 144 MB
- LinPack: 31,767 32,890 33,149
- Quadrant: 1483 1496 1515
OpenDesire 4.0.36 - free internal RAM - 145 MB
- LinPack: 34,386 34,400 35,030
- Quadrant: 1514 1541 1544
SuperVillain1.0 - free internal RAM - 141 MB
- LinPack: 32,889 33,031 33,149
- Quadrant: 1165 1274 1286
Po ovome sudeći, Open Desire je najbolji...
Još da mi je nekako odraditi kratki benchmark baterije ali eto za to danas nemam vremena.... mozda netko moze uletit sa svojim testovima baterije na različitim romovima...
EDIT:
evo kaj se tice baterije. Lagano koristenje u zadnjih 36h.... 12 SMS-ova, 7 min poziva, oko 1h 3G, cca 1,5h Wifi, 10-ak min razgovora preko skypea preko Wlana, par puta restartao, cca sat vremena drpao po njemu.... baterija je trenutno na 44%.... i nije tako lose... Ako je do ROM-a, svaka im cast....
Nedavno sam stavio novi OpenDesire pa me zanima jel se moze kak u stock browseru onemoguciti mobile view. Kod Leedroida je bila ta opcija u settingsima al na opendesireu to nemogu naci. BTW od vas koji su koristili open desire, jel normalno da kad bootam da mi na pocetku na par trenutaka prođu neke crte po ekranu? Nešto kao da se prilagođava rezolucija il tak nekaj. A kad je ugasen ekran i upalim ga zna se desit da ne reagira odmah nego nakon sekundu dvije.
User agent promjeni na desktop.
Da, na HTC boot screenu se pojavi neka crtica, a kasnije na android bootscreenu više ne.
Jbga, i to se događa. Ali to je niš! Javi se kad ti bude lockscreen potpuno freezan. Upali se ekran, ali touch ne radi. I tako neko vrijeme dok se ne stabilizira... Najiritantniji bug koji mi se događa (čak sam ga imao i na Defrostu, a koliko čitam, ni CM nije imun).
Dali mogu staviti novi radio , a ostaviti orginal room ili je novi radio za custom roomove
Možeš stavit novi radio....
pozdrav...neznam dali je neko vidio, ali snq je izbacio novi kernel sa gpu+ fiksom...kernel je isti kao i zadnjem leedroid 2.2e romu. rezultati su vidljivi...puno vise fps-a po sekundi hvata.svaka cast.sad ubija u quadrantu :p