ja T9 do sad nisam našao (a i sumnjam da postoji)
jedino što ima hrvatski su ti slideIT tipkovnica, i swype (al on nije baš prilagođen za rezu milestonea do sad)..al one ti nemaju T9 mod, već slidaš po slovima i tak upisuješ riječi..
Printable View
ja T9 do sad nisam našao (a i sumnjam da postoji)
jedino što ima hrvatski su ti slideIT tipkovnica, i swype (al on nije baš prilagođen za rezu milestonea do sad)..al one ti nemaju T9 mod, već slidaš po slovima i tak upisuješ riječi..
Probao sam SlideIt i nije to to...
Najveć brzinu pisanja imao sam na Nokiji 5800 sa hrvatskim T9 rječnikom. Kako je to letilo... Ne mogu vjerovati da se još nitko nije sjetio to napraviti na Androidu.
Nikaj, moram početi učiti programiranje za Android... :D
Jel ima netko da je student i da se probao prijavit na studomat? Meni neda -.-
Kaže da nema veze, a spojen na WLAN normalno
da, i meni govori da nema konekcije, ali koliko se čini s operom mini radi ok
ocito je onda problem u browseru...probat cu...hvala
i opet ja...
na koji nacin da tokom dolaznog poziva stisam zvonjavu? dakle, da mobitel i dalje "zvoni" samo da se ne cuje ringtone? na symbianu i windows mobileu postoji opcija silent kod dolaznog poziva, dok ovdje imam samo opciju odgovora i odbijanja poziva.
Kao sto vidite dolje, ovo postam preko Tapatalka. Samo, ponekad mi se dogodi da nece submitati post. jel jos koga zeza taj tapatalko?
Sent from my Milestone using Tapatalk
Mozda je vec netko postavio ovakvo pitanje pa se unaprijed ispricavam ako ga ja ponavljam.
Zanima ma sljedece: Postoje li negdje postavke (ili mozda kakav program) kojima bi mogao odrediti defaultnim aplikacijama koje foldere da vide? Tj. nejasno sam postavio pitanje, radi se o sljedecem: Media gallery mi vidi sve slike na SD kartici (i moje slike, i slicice od covera svakog audio albuma i hrpu gluposti), a ja bih htio da ocitava samo recimo /sdcard/pictures i /sdcard/dcim. Music aplikacija mi takodjer vidi sve i pod Artists/Albums ubacuje i sve audio zvukove iz gameloft foldera (a sto ce mi u music playeru zvukovi iz igara?) sto mi takodjer smeta i htio bih da ocitava samo /sdcard/music.
Je li tako sto moguce? (jer s lijepe uredne organizacije kakvu sam imao na P1i, nikako nemogu prihvatiti ovako sve razbacano u Milestoneu)
u media gallery imaš onu opciju "my captures" tamo ti čita slike iz dcim foldera samo, il alternativno instaliraj si onu 3D galeriju (imaš na forumu negdje link) pa tamo slike možeš pregledavati po folderima baš...
media player je glupost na androidu, al imaš hrpu alternativa
probaj recimo mixzing (u njemu možeš podešavati foldere i sve ostalo) on je jako dobar..
Izgleda da od updatea Milestonea na 2.2 nema ništa prije početka iduće godine.
ma *ebem im sve po spisku.motoroli naravno. dođe mi da prodan milestone iz inata i priđem na htc.
nitko te nije tjerao da kupiš milestone. no ne znam čemu panika, update zadnji je ispravio sve poznate bugove. zbog čega žališ za froyom? zbog flasha? toliko ti je važno gledati direktno u pregledniku video? ili zbog JIT kompajlera? Ako je to problem, odradi root i overclockaj ga. sviđa ti se froyo više estetski? Imaš cyanov MOD na XDA za milestone, radi bez greške. da, froyo je. neslužbeni.
ne vidim čemu drama uopće oko službenog updatea. A i uostalom, najavljen je za 4. kvartal. to što su glasine kružile da će izaći krajem 9. mjeseca su mogle biti točne ili netočne... hebiga, nisu svi uvijek u pravu što se glasina tiče.
tak da, ja ti lijepo savjetujem da izložiš svoje frustracije oko dotičnog eclaira, pa se prvi nudim da ti ponudim sva eventualna riješenja tvojih nezadovoljstva. bit će mi drago, stvarno. :thumbup:
http://www-bgr-com.vimg.net/wp-conte...oneFerrari.jpg
http://www-bgr-com.vimg.net/wp-conte...neFerrari2.jpg
izdali su ograničenu seriju ovih ferrari milestoneova (samo za ferrarijeve zaposlenike)
izgleda......drugačije :)
izgleda... bezveze :D samo su prelakirali kučište i zakeljili ferrari znak :D
jel ima netko ideju kako u imeniku složit da se poveže kontakt s facebook profilom a da nisu jednako ime i prezime? rado bih stavio na neki kontakt nadimak i da mi samo prikazuje nadimak a da je svejedno povezan s facebook profilom...
Facebook Sync.
Uploadao sam apk jer više ne mogu naći (besplatan je, inače) u Marketu program...
Ali, radi to što ti treba (mislim, ja ga koristim za slike).
nije točno to šta sam tražio, ali poslužilo je za ostale kontakte :D
mislio sam više da mi piše facebook status, sliku sam sam stavio :)
još jedno pitanje, da li postoji način kako da povećam sliku kontakta kad ga stavim na desktop preko shortcuta? ili alternativno, da li ima neki picture frame koji može kad ga stisnem otvorit kontakt?
Jedno pitanje: Koliko se tocno krije razlicitih LED-ica gore desno u onom notification blinkeru? Kod prazne baterije vidim da crvena blinka, dolaskom nove poruke ili slicno zelena, a jucer sam vidio da u novom OpenRecoveryu blinka plava. Takodjer sam primjetio i neku "cudnu" boju prilikom punjenja skroz prazne baterije (moguce da je to kombinacija sve tri boje?). Ima li jos koja a da mi je promakla?
Još ljubičasta i mislim žuta.
u biti, da. radi na temelju RGB. sve u svemu, rade ove kombinacije koje je on nabrojao i još ove dvije koje sam ja. inače, ako se kombiniraju neke druge nijanse, ne izgleda dobro. u biti, ne bude vidljivo. npr, ako hoćeš narančastu, bude ili prežuta ili precrvena. ali sve u svemu, fora su te ledice.