ovak pitanje, kad imam uključen alarm i namješteno je da zvoni svakih 10min ako se ne prekine i nakon sat vremena ako nisam vidio/čuo alarm onda mi više ne piše da je opće bio alarm, jel ima kakvo rješenje da mogu vidjeti alarm da je bio? hvala
Printable View
ovak pitanje, kad imam uključen alarm i namješteno je da zvoni svakih 10min ako se ne prekine i nakon sat vremena ako nisam vidio/čuo alarm onda mi više ne piše da je opće bio alarm, jel ima kakvo rješenje da mogu vidjeti alarm da je bio? hvala
Imam jedno pitanje. U opcijama je pod Zadana Veza postavljeno "Uvijek pitaj" i svejedno, Nokia Ovi Store kad se spaja, odmah ide na TM Internet, znaci data konekciju. Dok pregledavanje Weba odmah skuzi kucni WLAN i njega koristi. Kako ga nagovoriti da uvijek pita, pa da mogu traziti wlan ili da odaberem trenutno dostupni? Je li neki bug u pitanju ili?
Soft je zadnji v71, hard reset napravljen. Automatsko trazenje wlana ukljuceno, pa na home-u odmah prikaze da je wlan nadjen. Prioriteti postavljeni, wlan 1, tm hr internet 2.
koja ti je pristupna točka defaultna u postavkama web preglednika?
Jel postoji za tu nokiju nekakva aplikacija za Facebook? Nesto tipa kao na iPhoneu i jel se isplati mijenjat iPhone 4 za tu nokiu plus nadoplata od 1500kn...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odakle ta glupost o zamjeni plus 1500kn kada se malo rabljene po oglasniku prodaju za manje od 1500?
Ili odvoji 1500kn pa kupi sebi jednu E72, a ostavi si i iPhone...
Po meni, baš ta Nokia vrijedi i dobro ju je imati, ali nije imperativ. Tko zna, možda ti se koncept qwertz tipkovnice i neće svidjeti, a posebno naglašavam ekran koji je stvarno malen, 2.36 inča. Čak T-Mobileov onaj Text ima 2.6 inčni ekran.
Odvagni pro et contra. Kažem, lijepo ju je imati, ali ne pod svaku cijenu!
Znaci moj iPhone vise vrijedi:)? A nis onda cu ga ostavit,ali lijepa je ta nokia:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi imam pitanje; događa mi se da kad mi dođe poruka piše mi sat u koji je poruka stigla, ali 2 sata više piše. Sve ostalo radi normalno, alarm i ostale postavke. Kako to ispraviti??????
Isključi automatsko ažuriranje sata i onda ga po potrebi ručno namjesti. Isto tako pogledaj i regiju u kojoj se nalaziš.
Automatsko azurirsnje vremena iskljuceno a vrememenska zona je namjestena na hrvatska +2. Posaljem si poruku da provjerim. Ima li jos kakva metoda ili je to to?
jos uvijek ti je krivo? nakon podesavanja vremenske zone bi trebalo tocno vrijeme pisati...
vrijeme je u redu, alarmi u redu, vrijeme dolaska poruke je krivo, po dva sata se razlikuje; ako je poruka dosla u 19 h, na mobu pise 21!
Moguće da je i operater nešto zeznuo na SMS centru. Probaj karticu drugog operatera čisto da potvrdiš/eliminiraš i tu stvar.
Riješeno, izmjenio sim kartice od dvije mreže, ponovo namjestio vrijeme i zonu i voila!!!!!!
Molim vas može mi neko pomoći,ne mogu postavit svoj gmail.odem na čarobnjaka,izaberem gmail,upišem svoju adresu i lozinku,onda se počne učitavat i vrati me da opet izaberem koji mail hoću(lotus,yahoo,gmail....)
nedavno sam resetirao mobitel na tvornicke postave, updateao softver na 081.003. Nakon toga primjetio sam u postavkama za poruke da mob prima samo 999 SMS poruka. Ranije sam imao preko 2000 SMS poruka u mobitelu. Da li netko zna jel to sad neka promjena nakon updatea ili o cemu se konkretno radi? Nije da mi trebaju te poruke u toj kolicini, no navikao sam se na to da ne moram brisati poruke. Odnosno stara E66 nije imala to ogranicenje koliko se sjecam, pa sam imao sve poruke unazad recimo 3 godine u njemu.
Druga stvar, namjesteno mi je da mi poruke sprema na SD karticu. Nakon sto spojim mobitel na komp i kasnije ga otspojim on sam prebacuje poruke dalje u telefon a ne vise na karticu. U cem je kvaka? Ili je to neki novi bug nakon updatea? :rolleyes2:
Moguće je da su uveli te izmjene kako bi telefon radio stabilno i relativno brzo ako se nakrca sa nekoliko stotina poruka.
A ako nije da ti te sve poruke trebaju, radije ih sinkroniziraj sa Suiteom i onda pobriši iz mobitela, radit će brže.
Što se tiče zadnjeg, vjerojatno je isto vezano za te izmjene sa porukama jer ipak je interna memorija puno brža od one na kartici.
Meni nedostaje što su maknuli prikaz pošiljatelja poruke u na stand by ekranu, to je bila jedna od korisnijih promjena ali očito samo privremeno,
da nije to mozda limit za poslane poruke? na e71 imam opcije da li se poslane spremaju i koliko zadnjih da sprema... za primljene nema limita...
poz zna li tko kako doci do koda od noka e72 poz
12345
to je u postavkama poruka pod ostalo? iznad toga pise spremi poslane poruke da/ne?
jednostavno provjeris, pogledaj kolko imas poslanih, stavi broj spremljenih poruka na taj broj ili manji i posalji jednu poruku, najstarija ili vise njih bude se izbrisala, tocno do broja kojeg si podesil... ja sam na e71 znal imati i vise od 2500 primljenih, nakon toga vise nije radila notifikacija na home, poznati bug... tak da ne vjerujem da su na e72 stavili limit na primljene poruke...
EDIT: 49. str
aha, onda je to to, ocito se odnosi na poslane... pa da... logicno je... :respect:
jos jedno pitanje, kako podesiti da mi svaki put ne izbacuje onaj meni gdje biram kako se spojiti na net... WLAN, Broadband i sl. prilikom provjeravanja maila nego da automatski provjeri mail preko npr. Broadbanda?
u postavkama spajanja si odaberi fiksnu pristupnu tocku, E72 bi trebal imati i grupe veza (stavis si par wlan-ova, i 3g na zadnje mjesto...) pa stavis tu grupu... mozes si onda staviti i automatsko skidanje svakih pol sata - sat ili kak hoces i onda ti mailovi sami dolaze i nemas brige dal si doma na wlanu ili vani na 3g ako si i to stavis... mozes si i ograniciti skidanje do odredene velicine maila da ti ne pojede cijeli internet paket ako imas malo...