superboot mu opce i ne treba....
moj savjet - ponovo december update pa onda amonra recovery te novi rom
Printable View
superboot mu opce i ne treba....
moj savjet - ponovo december update pa onda amonra recovery te novi rom
Kronološki:
Imao sam Vanilu, potom sam htio da se vratim na standardno ali sa novim romom (1.7), skinem ga sa linka gdje su upute.Pokrenem po uputama u 6. Javlja mi navedenu pogrešku. Sad sam vratio Vanilu i mislim da je ok. Samo sam primjetio da su već instalirane neke aplikacije koje sam imao. Kako to!
pregazi sve sa decenber updateom, sve brise i nanovo stavi rom
Mislim da bih prvo trebao formatirati karticu, a od početi od "Stavljane ext2 particije na memorijsku", ali kći mi je uzela sd karticu u koju umećem ovu malu. Tako da ću se morati strpiti. Mislim da sve ostaje od prije, pa postupak početi... Zapravo smeta mi u Vanili što ima samo 3 "ekrana", a na starom mislim da je bilo 2x3.
Da li je uspio netko dekodirat mob?
Meni još uvijek čita samo t-mobile karticu...
Provjerena stranica za dekodiranje: http://www.unlock-tmobilepulse.com/ ($19.99, paypal)
Kod checkouta samo treba ukucati coupon number: modaco.com
I još da napomenem da se s tim unlockom ne gubi garancija!
Iskustva i doživljaji: http://android.modaco.com/content/t-...ow-s19-99-p12/
Zanima me nekoliko stvari pa bi bio zahvalan na odgovorima:
1.Zanima me jel mob dobro sklopljen? Ne škripi nigdje? Po vašoj procjeni jel bi mogao izdržat 1,5-2 god. korištenja?
2.Koliko mob ima RAM-a? Nalazim razne informacije po netu.
3.Jel ima neki ROM vani sa Sense UI-em?
4.Touch reagira odlično, skoro na iPhonovoj razini?
ne skripi i ako ga pazis trebao bi jako dugo izdrzati....dobijes i futrolu s njim u kojoj svog uvijek drzim, odlicna zastita
ima 100 mb rama mislim, nisam 100%
to trece ne znam
touch je ok a kad skines tvornicku debelu zastitu koja po meni uopce nije screen protector, touch postaje odlican....al svejedno cu naruciti preko e-baya tanki screen protector radi same zastite ekrana
1. Poslije Motorole V3 ovo je najbolje sklopljeni mobitel koji sam imao.
2. Mislim da ima 192MB rama i 256MB roma, no nisam ni ja sto posto siguran, u svakom slučaju znam da je i jedno i drugo lošije nego na Hero-u.
3. Sense= nula bodova. Trenutno pokušavaju prilagoditi kernell (ili tako nešto) sa Hero-a za pulse, no to ne znači da će raditi i Sense UI.
4. Meni je ekran super i sa folijom, a vjerujem da je bez nje još puno puno bolje.
Mene nervira jedino sto nema multitouch i kad pises poruke ak prebrzo tipkas mjenja tipkovnice, a i aplikacije ne podrzavaju multitouch.
Meni malo skripi poklopac s desne strane uredjaja uz sam rub u sredini ko da ima lufta koju desetinku milimetra, nosim mob u torbici (tzv. pederusa) pa je mozda negdje torbica opala i tako. Ups, skinuo i stavio poklopac i sve 5 :-)
Baterija: proslo punjenje mi je konacno izdrzala 2 dana, punjeno cijelu noc. Danas sam potrosio samo 11% baterije, nesto razgovora, SMSova i malo palio Wlan da vidim jel ima koja mreza u blizini kad sam nesto cekao. Preko noci gasim mob!
Danas sam ga tijekom razgovora uspio ugasit, valjda sam tokom razgovora pritisnuo gumb za paljenje i uhom upiknuo gasenje + OK? Jedino mi je taj gumb za paljenje previse osjetljiv, koliko je na Nokiji E51 bio pretvrd ovdje je cista suprotnost.
U postavkama touchpal tipkovnice se baš izričito može isključiti swipe scroll.
Inače, dobio sam natrag mobitel sa servisa!
Zamijenili su cijeli modul kamere bez prigovora, zato što mi nije radio autofocus.
Zamijenili su i prednji zvučnik zato što sam imao minimalne distorzije (iako je tehnički ispravan), bez prigovora.
Cijena popravka= 0,00kn
Garanciju NISAM IZGUBIO, iako sam imao december update.
Sve u svemu, mogu reći da sam jako zadovoljan sa servisom, jedino što je bio tamo 2 tjedna, al se tješim da je mogao biti i duže. :spin:
Ma mislim da je baš bio nekakav loš zvučnik, loše sam čuo sugovornika, kao na javnim telefonskim govornicama na primjer, kao da je sugovornik pričao kroz maramicu i cijelo vrijeme mi je tako bilo. :p
Sada je puno bolje. :)
meni nema toga samo imam:
Correct mistyping
Predict next word
Enable prediction
Select layout
Enable mixed language (disabled)
Select languages
Touchpal (disabled)
Jesi siguran da koristis stock TouchPal tipkovnicu?
Da, koristim stock Touchpal 1.1 sa Vanilla ROM-a.
Na T-mobile ROM-u je Touchpal verzija 1.0.
Tough luck.
imam mozda jedno glupo pitanje, ali stvarno bi mi trebala pomoc... kako mogu na svom Pulseu namjestiti da mi se ne spaja automatski na internet nego da me pita da li se zelim spojiti?