Amen......= Citat =:
Izvorno postao vee
Printable View
Amen......= Citat =:
Izvorno postao vee
pa gledaj vee ak su pre-paidu mogli ponudit sve mobove i imat ih do kraja
akcije onda su i namo koji smo ipak malo više trošili od njih ponudit ono
što su i napisali u ponudi a to je "bilo koji mob u ponudi"
A i nije bilo reklame pa da su svi mogli reagirati u isto vrijeme, koliko sam ja čuo nisu svi na isti dan dobili pismo da imaju pravo iskoristiti popust...
A ono 'do isteka zaliha'??= Citat =:
Izvorno postao damgol
Pa i kod prepaida je motorola v525 planula u roku keks i više je nije bilo, upravo radi tog 'do isteka zaliha'...
"bilo koji mob u ponudi"
mislim da je to ključna stvar... pogledajte ponudu na www.vipnet.hr... to je ponuda, a ne ono kaj vi mislite da bi trebalo biti... i kod pre-paida je bilo imaš, nemaš (kao što je rekao WB M V525, sad T610tka itd...). VIP i da je htio/mogao ne bi mogao osigurati veću količinu SE P910... SE tako i tako ima problema s proizvodnjom dovoljnih količina mobitela i onda kad bi jedna Hrvatska sve u svemu progutala možda 100, da budem optimističan 1000 P910, a ovako je potražnja 100x veća, naravno da nema šanse da ih bude u ponudi... ako morate baš nekoga kriviti (blame Canada) krivite proizvođače...
Opet kao da se to svodi na p910??? Pa sto je sa K700, S65, 7610, E800, 6230, 6600, P900, P800, komunikator, itd......Koji su dakako tenutacno stari modeli a da ne nabrajam nove?!?!?!? Dakle sve za sto se isplati obavezat na NAGLASAVAM 24 MJESECa su makli iz ponude!!!!!! Ako uzmem V550 npr koja kosta 1500 kn tu cijenu predem samo s pretplatom na koju sam se obavezao!!!! A jos sam morao ispuniti neke uvijete?????? Uostalom kako sam vec kupio u vipa 6600 za 4500 kn onda bi se moglo dogoditi da kupim jos koji skupi mobitel kada se rijesim trenutne skovace 6230. T-mobile trenutacno tjera vip u paniku a to nije bas sitnica. I zasto se zgrazate kada netko ocekuje i trazi nesto vise od svog operatera??? Tako to treba funkcionirati!!!! Inace nikada nece biti bolje!!!!
@vee,whiteboy, cyberphere-pričate ko da ste VIP-ovi advokati
@ostali-nažalost dok ne dođe treći tak je kak je a možda tak i ostane ak bu treći npr. Šutalo
Možda bi manje ponudili, ali bi u globalu bilo poštenije da su izabrali 3 modela i ponudili ih svima u skoro pa neograničenim količinama kao što je t-mobile napravio...= Citat =:
Izvorno postao vee
gog,
pa ko ovdje priča o poštenju :kiss: ... ja samo pričam o mentalitetu...
nisam ja nikakav advokat jer bi se puno toga dalo pričat o vipu, npr. zašto je T610 bez ikakve obaveze u VIPmeu 791 kn, a na pretplatu 24 mjeseca 1091... i tako još puno stvari... ali što se tiče akcije za pretplatnike mislim da ljudi ne shvaćaju u čemu je bit. VIP je ponudio sve telefone na raspolaganju na akciju... i uvijek kad je neka akcija nađe se ljudi koji nisu zadovoljni... i cvrkuću bez veze... već sam vam rekao krivite proizvođače mobitela u ovom slučaju, a ne VIP.
Ja mislim da baš vip treba kriviti, takva firma kada radi akcije mora razmišljati o minimiziranju kontra efekta...
ovi modeli su još do nedavno bili dostupni, tj. većina njih... evo npr moja je cura uzela K700 prije 10-ak dana...= Citat =:
Izvorno postao konj
BTW nisam ni ja vip-ov advokat, kao što je vee napisao i ja imam puno zamjerki na njih, ali vi ste mi digli tlak svojim načinom razmišljanja 'ako plaćam račune, moram dobit nagradu'. Mislim to mi nije normalno...
mi smo narod koji često mijenja trenere, reprezentacije, mobitele, mišljenje i gaće... oni koje jedan dan dižemo u nebesa, drugi dan nisu ni za diranje štapom... ova tema više uopće nije i VIPnetu, nego o našem mentalitetu. daj, daj, daj... samo da je besplatno! svi bi j e b a l i, a nitko ne bi platio. nitko od Vas ne razmišlja o stvarima u globalu nego misli samo na svoju guzicu (i ja isto, priznajem, zato nemojte ovo shvatiti kao uvredu)...
1. primjer:
da li se itko sjeća one akcije ja mislim T65 za 0,91 kunu (ako sam pomiješao ispravite me)?
šta mislite koliko je ljudi nakon što je uzelo telefon odmah prestalo plaćati pretplatu? 50%... šta mislite koliko je ljudi nakon 3 mjeseca prestalo plaćati pretplatu? još 30%... 1+1=2, ali ovo nije tema o matematici... šta mislite zašto većinu od tih ljudi VIPnet nije tužio?... ovo nije tema o hrvatskom pravosuđu...
2. primjer:
šta mislite koliko "zamjenskih" telefona nestane u EM servisu godišnje? skoro 100 telefona, ako ne i više. kako? pa nismo mi Hrvati blesavi... nakon što smo okupali svoj novi T610 u krigli pive, odemo u servis, ostavimo telefon, uzmemo zamjenski i nikada više ne vidimo svoj skupocjeni telefon, ali sada smo zadovoljni i svojim zamjenskim (pa malo ću se koristit s njim, a onda ga prodam pa da i nešto zaradim...)
nemojte me pitati kakve veze ovi primjeri imaju s NEVJEROJATNOM PONUDOM... kad ste dobili letak na kućnu adresu sve je lijep pisalo... telefoni iz VIPnet ponude, do isteka zaliha... ko se snašao, snašao se... ko je čekao, na j e b a o je... sam si je kriv.
i sada naravno drvlje i kamenje na VIP. zakaj bi neko ko ima S pretplatu, i potroši 20 kuna mjesečno na razgovore kupio komunikator za 6000 kuna jeftinije... ok. zakaj neko ko potroši 2000 mjesečno na razgovore sad ne može kupiti P910? naravno, novčić uvijek ima 2 strane... niko ovdje ne brani VIPnet, mogli su bolje organizirati promociju (npr. kao THTTCROmobile - kad su im šverceri pokupovali isto jutro 3410 po 399 kuna i nisu ga skoro uopće imali u ponudai ili sada kad su stavili A57 koji imaju, skoro uvijek, ali teško mogu naći nekoga da ga hoće).
ja ću biti prvi koji će lupati na vrata 3. operateru osim ako ne bude "treća nesreća"... onda neću sigurno, ali iz sasvim drugih razloga, kojima nije mjesto u ovoj temi... ne želim da ispadne da branim VIPnet, ali još manje želim da ispadne da podržavam ovaj naš MENTALITET!
ako još sad nekom nije jasno, žao mi je... crtat ne znam. i već sam previše energije potrošio na ovo... i izlizao tipkovnicu... idem dalje tražiti fejkane slike i čitati Vaše odgovore na ovu temu, jer je to jedino kaj me puni energijom u životu :D
Budite sretni da smo dobili bilo kakvu akciju. Sada ispada da bolje nije bilo nikakve akcije nego da su ponudili to što su ponudili. Pa dajte razmislite malo. I ne nisam vipov advokat
Ma ljudi koji plaćaju račune za to dobivaju uslugu kojom se koriste, i ništa više ne bi ni trebali očekivati, a ako i postoji nešto poput ove akcije imaju biti sretni, a one koje ne plaćaju račune treba ih strpat u zatvor ili na prisilni rad, recimo kupanje nepokretnih staraca u domovima...
NIŠTA NIJE BESPLATNO! iliti NEMA ĐABE NI U STARE BABE!
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
:jump:
jadni ti starci onda s njima... bolje da ih zaposle u VIPnet korisničkoj... to bi bio još veći terror ;)
ali onda bi VIP brzo propao, zbog onog 'daj meni rođo odma dva P910 po cijeni za VIP-ovce!'... Pokrali bi ga za čas. VIP bi se samo pitao di su nestale kape, majce, privjesci i ostala BESPLATNA sranja na koja se naš narod pali... ;D= Citat =:
Izvorno postao vee
Ma ovako treba s njima:
Korisnik: 'Striček VIPić, ja bi jedan P910i, znate, ja sam vam jaaako napredan korisnik i plaćam svoje račune...'
Striček VIPić: 'Mrš u pichqu materinu, ti ćeš mene žicat, majke ti ga spalim, pa normalno da redovito plaćaš račune kad ti je to OBAVEZA! Šta je, šta me gledaš, sad imaš kupit ovu ciglu, a i drvo na tuškancu pa si onda to drvo zovi P910i!'
EDIT: da se razumijemo, JA kao i svaki normalni Hrvat, VOLIM BESPLATNE stvari! I ja bi jedan P910i. Plaćam redovito račune i lojalan sam korisnik. ;)
U svakom slučaju i ja bi htio da je kod nas kao i vani što se tiče odnosa prema korisnicima. :spin:
Opet vi spominjete rijec BESPLATNO?? A gje je to P910 ili nesto drugo besplatno????? Obveza od 24 mjeseca plust plati onih 9% plus ispunjavanje uvijeta nekih nije besplatno!!!!
Dalje ne zelim nista besplatno nego uvijete u kojima uzivaju npr. slovenci!!!!!!
A ako je zeljeti bolje vecini glupo onda smo propali jer nam nikada nece biti bolje!!!!
Ali kak ti nije jasno da Vip ne može nabaviti toliko P910 kolika je sad potražnja. Jel kad taj mobitel košta 5500 kn potražnja je jako mala, gotovo jednaka nuli. A i to nisu mobiteli koji se poroizvode u ogromnim količinama i prodaju na kile kao one jeftine nokije, siemensi itd= Citat =:
Izvorno postao konj
ono BESPLATNO metaforizira cijenu telefona sa popustom.. to je valjda bilo jasno..= Citat =:
Izvorno postao konj
Nije glupo željeti bolje, svi mi želimo bolje, ali živciramo se kad vidimo da netko piše pisma VIP-u bez da shvaća cijelu situaciju, što je više nego očito...
Ipak su u VIP-ovu marketingu trebali malo bolje procijeniti učinak akcije 91%(za pretplatnike) makar jasno piše "do isteka zaliha".
Vip se zeznuo utoliko sto nije na jednu policu poredao mobitele koji nisu za akciju, a na drugu policu mobitele koji jesu za akciju, i fino tamo staviti natpis 'do isteka zaliha'.
tako se nebi dogodilo da netko tko zeli kupiti p900 za njegovu normalnu cijenu naravno sada nemoze kupiti taj mobitel. a problem je jos veci sto se blizi bozic i prodaja mobitela raste i netko tko je zelio kupiti bolji mobitel za dar nece ga moci nabaviti u vip-u. dakle sami su sebe sj*****.
to je istina.
Ali recimo P910 ne možeš nigdje u hrvatskoj nabaviti čak ni za punu cijenu. Tako da nije samo nestašica u VIP-u. Ja sam bio neki dan u Elektro magicu pa sam usput pitao za P900 i P910 i rekli su da ih nema i da ne znaju kad će doći. A za ostale mobitele su se malo zajebali
Oprosti, ali prosjek računa ti je morao biti preko 300kn u zadnjih 6 mjeseci, ja sam recimo popušio jer imam vpn, a svoju vip pretplatu sam dao na korištenje frendu koji radi relativn male račune...= Citat =:
Izvorno postao vee
T-mobile je ponudio svim postojećim korisnicima 3 mobitela za 1 kunu i AFAIK još uvijek možeš kupiti sva tri...
gog,
ja sam isto recimo popušio jer imam vpn, a privatnu pretplatu ne koristim baš previše... iako je imam od prvog dana kada je VIP krenuo s radom i član sam Kluba prvih korisnika...
i kaj sad da j. svima m. zbog toga... hehe.
A što se tiče T-mobile pa to sam i rekao u nekom od prijašnjih postova, kome nije u redu to što je VIP napravio ima T-mobile i lijepo nek tamo kupi P910 za 1 kunu, ups, ne nekaj sam pomiješao ;)