ima koji app da skida google mape za pregled u offline modu i da radi kao google maps app na ajfonu (dakle samo sa učitanim mapama da ne moramo imati upaljen net..)
Printable View
ima koji app da skida google mape za pregled u offline modu i da radi kao google maps app na ajfonu (dakle samo sa učitanim mapama da ne moramo imati upaljen net..)
OffMaps (a ne znam sto ce ti kad i IGO, Navigon i TomTom rade bez interneta). Jedino ako hoces satelitsku snimku
http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=313854422
Offmaps kako je kolega rekao s time da je stvarno pain in the ass skidati mapw koje nisu vec ponudjene za download direktno iz programa.
A te mape budu ogromne ako zelis cijelu HR.
Mape mozes skinuti i sa xGPS programom, ali opet ne isplati se, jer koliko sam skontao to su u biti slikovni podaci i zato mapa HR moze imati par GB (ili cak stotine).
Mozda nisam u pravu, moguce da nisam nesto dobro podesio kad sam pokusao skidati mape preko kompa, pa me ispravite slobodno.
Sviđa mi se jednostavnost google maps aplikacije, nekad mi ne treba navođenje već samo orjentacija a igo, navigon, tomtom troše dosta baterije pri radu. Offmaps nema google mape već open street map. Mislio sam na neki cydia tweak kojim bi recimo mogao ubaciti mapu u samu google maps aplikaciju pa iz nje gledati..
Takav tweak nisam pronasao, ali kao sto kazem te mape bi bile preogromne.
Potraži na netu "global map download tool", s tim programom možeš skidati mape sa googla pa isprobaj. Vjerojatno ih neces moci nikako ubaciti u maps na mobitelu ali ces se uvjeriti da to i nije bas dobra ideja :D
Treba mi app koja može zabraniti zvanje određenog broja.
Ako netko zna dobru aplikaciju koja simulira daljinski upravljač preko WiFi, s time da ima napredne funkcije, tj. bilo bi idealno kada bih mogao staviti custom "tipke". A pošto ne bi stalo sve na jedan ekran, da se može brzo prebacivati s jednog daljinskog na drugi.
I još uvijek sam u potrazi za nekim tweakom koji omogućuje zaključavanje telefona u toku poziva, jer mi proximity senzor ne radi baš najbolje.
Bilo bi odlično kada bi se ekran automatski zaključao u pozivu i da traži "slide to unlock" (to je bilo na jeftinom corby-ju, samo što nije slide nego treba duže držati "unlock")
.. Treba mi program za JB 4.2.1 koji pokazuje bateriju u postotcima.. ?? :)
Repo cydia.hackulo.us bi trebao imati besplatnu verziju, ajd probaj :D
Trazim neki translator, englesko-hrvatski i vice versa. Al da je offline, svi su da se spajaju na google translate :/
to je nažalost softverski jednostavno neizvedivo bez interneta... barem za sad...
imas onaj hrv-eng rjecnik pa bar nesto
Ma finta je da imam za skolu de nemam pristupa internetu, a imam iPod..
pa za njega netreba net, pises hrv ili eng rijec i sa druge strane dobivas prijevod
Jel govoriš o translatoru ili riječniku?
Na insatllousu imaš dva hrv-eng riječnika, baš prava koja rade offline, u search upiši: croatian
Imam i ja pitanje, Skyfire mi više uopće ne želi prikazivti flash video zapise. Jel ima netko sličnih iskustava? Na googlu nisam ništa pametno našao :nezna:
WIFI SYNC
Koliko znam nema full sync aplikacije ali vidim da se u storeu nudi nekoliko appova za sync foto/video/kontakta over the air...
Koji bi preporucili kao najkompletniji?
Da li netko ima iskustva sa Tapatalk Forum app i da li postoji slicna app, ali besplatna za ne-JBane uredjaje?
Sve besplatne koje sam ja probao, nisam uspio otvoriti niti ovaj niti slicne forume koji navodno podrzavaju Tapatalk...
Molio bih vas za par stvari...
Aplikaciju za odbijanje poziva? Smsova itd..?
Neki dobar video converter iz HD u maks rezu za iphone 4?
ppozz, jel moze netko bacit par linkova sa stranicama di su krekane igre i aplikacije, bilo bi kul da ima i objasnjenje ili slika neka :D
ja sam naisao na ove dvje
http://apptrackr.org/
http://www.iphonevolt.ru/
Dok je apptrackr, ne treba ni jedna druga :)
Bok svima. Jel ima neka aplikacija da se mogu napraviti speed dial icons? Ima dosta tih programa al se svi prilikom zvanja spajaju na net na sekundu pa tek onda zovu. Hvala na odgovoru.