Sad vise ne znam, dal da uzmem taj telefon ili ne?
Ovo što vam je bilo potrgano (tipka "0", zvučnik), što se zamrzavao, resetirao i to, jel to sada sve riješeno s novim modelima?
Printable View
Sad vise ne znam, dal da uzmem taj telefon ili ne?
Ovo što vam je bilo potrgano (tipka "0", zvučnik), što se zamrzavao, resetirao i to, jel to sada sve riješeno s novim modelima?
To nije bilo ni u početku na svim modelima. Npr. ja sa svojim nisam imao nikakvih problema(osim radia, ali sa updejtom softa je i to rješeno). Ako kupuješ preko oglasnika mislim da je best buy jer mu je realna cijena 1000kn i niže, samo što na njuskalu svi skoro imaju nabijenu cijenu. Ja sam ga jedva bio prodao a cijena je bila ispod 1000(mob je bio ko nov).
Na E52 imam wnw i događa mi se da se pojavi poruka nesto "Connect expired" i otprilike svakih 5 sekundi se ponavlja poruka uz zvuk! Kako to maknuti i šta je to uopće?
pozzz svima, mene bi zanimalo kod nokie e52 i njene navigacije koju sam dobio s telefonom jedno. naime kad izaberem rutu i krenem voziti prvih minutu mi sve radi i imam glasovno navođenje nakon toga mi traži spajanje na mrežu . ja stisnem ne i onda mi se pokaže crvena točka i cesta po kojoj se krečem ali nema više uputa gdje treba skrenuti . pa me zanima što je tu u pitanju. hvala
Dok se voziš, karta se skida dio po dio sa interneta. Spoji se na komp na Ovi Suite i tamo nađi preuzimanje karte za cijelu hrvatsku (i ostale države po izboru). Kasnije na mobitelu podesi Ovi maps na izvanmrežni rad. Eventualno te bu tu i tam pital za skidanje A-GPS podataka.
Kod mene se pojavil neki bug, dok se vozim, ruta je ok ali orjentacija karte skače na sve strane tak da se strelica (auto) uglavnom vozi dijagonalno po cesti :D
Opči dojam E52: Sve kaj trebam je tu osim jačine zvuka i vibre. U radnoj manduri nema šanse da skužim poziv :(. To je možda cijena svih tih funkcija u tak kompaktnom kučištu....
pitanje-dali se je popravilo stanje u vezi garmin-a......dali jos smrzava mobi i sa zadnjom verzijom softwer-a
Meni tipka prema "dolje" (ona tipka u 4 smjera za naviganje po menu-u) nema "klik". Znaci, samo se stisne, ko da je od plastelina. Jel to jos kome?
Malo sam gledao, i na drugim Nokiama je tako.
Primjetio sam da mi trazi EDGE povremeno. Tamo di je ikona za jačinu signala... Zasto to radi, i kako da to iskljucim!!
...kako misliš "traži edge" ...samo od sebe ili...meni se uključuje samo kad idem na internet ili koristim navigaciju ili šaljem mms...
...i da, meni su sve tipke normalne, nemam problema s time...jedino mi taj zvučnik pomalo "zuji" ali ima vremena za slanje na servis :) ...
Skuzio sam da mi je e-mail refreshao, tako je bilo u tvornickim postavkama!
Vjerojatno ti pokušava poslati MMS ako nije uspio iz nekog razloga jer po defaultu mob ima ponovno slanje ako ne uspije. Isto tako možda ti se sinkronizira neki mail account ako to nisi disable-ao u postavkama maila.
S druge strane, ja sam svog odnio na servis da mi zamijene zvučnik (slušalicu) u Mobis, bilo gotovo za 1 dan i puknuli mi gore zadnji software bez T-Mobile sr**a i sad imam 20MB više prostora na samom mobu i radi mi brže i fluidnije nego prije. Nakon 10mj hard korištenja: tipke su i dalje na mjestu s normalnim feedback-om, prašina uopće ne ulazi tako jako u mob, ekran je skroz zadovoljavajući, ogrebotine se ne primaju tako jako...baterija je i dalje najveći +, iako sam mob žestoko koristio neki dan i u 24h potrošio ravno polovicu baterije :P
Tko je stavio novi FW (051.081) gore, neka javi dojmove ima li bitnijih razlika u odnosu na prošlu verziju. Hvala i pozz!
LINK
Changelog:
Updates:
* Browser upgrade into 7.2.6
* Cherry updated to version 2.1
* Freestyle Baseline 3.0 (latest version) update
* QuickOffice upgrade into 6.2.439
* New languages introduced, Office 2007 compatibility
* OVI Music client Inc9Br5 update
* Music 3.0: full album purchase, PIN less activation
* Lotus Notes Traveller 8.5.1 update
* My Nokia update
* OVI Store 1.6 update
* OVI Sync 2.0 update
* OVI Files widget 1.2.3.0 update
Removals:
* Windows Live removal
CHANGES AND IMPROVEMENTS:
* New chat functionalities for the users
* Microsoft Office Communicator added to vanilla SW UDA content
* Nokia Messaging for Instant Messaging / Nokia Chat 2.0 added to vanilla SW UDA
Content:
* Improved Email, Calendar and Contacts experience
* Performance improvements
* Stability and usability improvements
* No changes to vanilla memory cards
* HW Specific change:
* PR3.0 includes SW Support for Rapuyama 1.13 (previously Rapuyama 1.11 supported).
The phone main processor version is going to change. This component needs the software update because of component ID’s are determined in software.
* There are no electrical changes which can effect to RF performance or normal customer use.
* This HW change will be implemented for production during P2 period in 2011. Next
Maintenance release PR4.0 is going to be mandatory update.
* Altogether 450+ errors are fixed.
New Feature :
* Microsoft Office Communicator 1.7 integrated
* Nokia Messaging for Instant Messaging / Nokia Chat 2.0 integrated
* Bloomberg added
Moj product code 0590257: E52 RM-469 T-Mobile Croatia HR Metal grey alu GV V1 GV nije podržan. Vjerojatno što je brandiran, a za njih uvijek kasne. Imaju rok od 10 dana, a onda ću ga nasilovati :-)
Probao danas, ali odustajem dok ne bude moguće preko OVI-a ili OTA.
kako je najbolje transferrat muziku sa kompa...imam i pcsuite i ovi, ali htio bi da mi se odma convertira da file bude manji i da se stavi cover na pojedine albume ako je to moguce. sa starim pc suiteom se to radilo s dodatnim integriranom programom a sad ga nema kolko vidim,jedino drag and drop sto sam probao i radi na neki nacin, ali ga onda ne spremi u player automatski nego u neki folder na totalno drugo mjesto i ne pamti ID3 tagove
i drugo pitanje,zasto mi ne prikazuje hrv slova u operi mini kad browseam neki site..probao sam i eng i hrv verziju
Nemam 034 soft i ne preko Ovi ga ne mogu instalirati jer mi niti ne nudi. Ovaj novi s linka se ne moze instalirati bez 034 softa? Kako do jednog i drugog software-a?
Da ne ispadnem glup, trebam skinuti E52 (RM-469) Major 034.001 v6 (EURO)
ova dva?E52 (RM-469) Major 051.018 v7 (EURO)
Da, euro verziju.
MEA- Middle East and Africa
SEAP- South East Asia Pacific
Firmware 051.018 se može skinuti preko OTA i za T-mobile product code (0590257).
Dobar je telefon, ima neke sitnice koje bi mogle i bolje biti, no sve u svemu ok! No imam nekoliko pitanja, pa ako moze pomoć? :sos:
1. Kako maknuti T-mobile animaciju i zvuk koji se pali prilikom paljenja i gašenja moba?
2. Kada odem na memory status, pise mi da mi je oko 500MB zauzeto pod stavkom "Other files". Šta bi to moglo biti?
3. Odmah ljevio od zvučnika slušalice je mali kao senzor. Nije proksimity senzor, jer ga ovaj tel nema. No što je ovo?
4. Kako namjestiti da mi na home screenu budu sve stavke iz kalendara navedene, a ne ako ih imam dvije ili više, piše samo broj. Na 5800 XM su pisale sve stavke. Ovako moram kliknuti, i tek onda vidim sto piše.
5. Šta je ovo i čemu služi? Dobio s mobom.
http://tinypic.com/r/v45hkz/7
http://tinypic.com/r/2afiopc/7