Hehe, zato sto je sam geografski u Zagrebu ;) a vecinom i okolo ;) hehe
Printable View
Hehe, zato sto je sam geografski u Zagrebu ;) a vecinom i okolo ;) hehe
malo se preselio s jaruna... :)
sad trenutno malo u bowling centru... ;)
Bowling centar rulez ;)
Vidis mogao bi :) :)
a zasto u akenti nema zavrsio sam osnovu skolu i radim??
Valjda zato što autor ankete to nije stavio u izbor??
Evo ja se priključujem forumu nakon dugo vremena potaknut apatijom okoline prema temama o kojima se ovdje naširoko raspravlja. ^^
Maturant opće gimnazije, ove godine upisujem fakultet, a to će biti računarstvo, informatika, telekomunikacije ili informacijska tehnologija. O stalnom poslu o tom - potom, ako i kad završim nešto od gore navedenog. Ljeti se sezonski zaposlim u turizmu...
Bucking stupidvisor - lokacija Baku,Azerbaijan
pff...
od zadnjeg posta 2008-e
Završio Višu, postao direktor svemira , upisao specijalistički studij elektrotehnike :D
2009. radio u jednoj firmi kao sales manager za JI Aziju, Bliski istok i Lat. Ameriku, 2010. upisao specijalistički studij (kreativni management procesima) i trenutno šljakam kao obični komercijalist :D
A zasto u anketi nema opcije zavrsio sam osnovnu skolu i radim?
Da malo dignemo temu :) - svašta se promijenilo u 2 godine
Radim u Lidl Hrvatska, trenutno mjesto rada Slavonski Brod
Tako je bilo pred točno 3 godine. I dalje susjedima popravljam kompove :D
Sad sam 2. godina informatičkog odjela TVZ-a, smjer Organizacija i informatizacija ureda.
U Microsoft Student Partner programu sam gdje držim i organiziram predavanja vezana uz MS. Tu i tamo napišem koji članak za msacademic.hr i obavljam social media managing.
Također sam i u Samsung Mobilers-ima.
Zanimam se za općenito mobitele i kompove, zato sam i tu, ne?
Od non-gadget stvari sviram brač u tamburaškom orkestru "Petar Zrinski" Vrbovec.
Također neko vrijeme čitam knjige i piskaram gluposti dok mi se da :)
Napisao bih biografiju al nije ovo f.hr, mislim da je dosta:D
u bemti...
od 2011.god, svašta se promijenilo... stekao titulu: dr.sc.mag. :P (zajebavam se)
samo sam završio specijalištički i promijenio 2 firme :)
A kak možeš raditi s visokim naponom a imaš srednju školu? Trebaš visoku školu! Trebaš 3 srednje škole za trofaznu struju! :D
Kod mene sve po starom....struja, cijevi, kompresori, vitrine, komore, hladno meso, hladna cuga, led na sve strane. Sve kaj se mijenja je dobitak na kilaži i gubitak u glavi :D. Napredak? hahahh...delamo brže, bolje i jače za manje i manje para. Razmišljam sterat sav taj napredak u mp4 i kupiti stado ovaca, čujem da su dobre za stres :D. U slobodno vrijeme brojim pčele i šarafim po svemu kaj neće raditi.
Prije cca 4 mjeseca otvorio sam firmu i imam distribuciju za Bitdefender antivirusni program za Hrvatsku pa ako netko treba, tu sam :-)
I ode firma u mp4. Sad još moram naći ovce:hm:
:laluna:
mozda da probam bit malo vise ljuta i cesce se zalit na drzavu.. :misli:
dva mjeseca nakon kvotanog upisa iz sijecna 2010. sam pocela cucat bebe u jednom drugom zagrebackom grackom vrticu, 5 mjeseci nakon tog upisa dobila sam posao za stalno.
godinu dana nakon tog upisa, u sijecnu 2011. jedna beba je vec bila u busi :laluna:
danas jos uvijek radim u tom vrticu, cucim neke druge bebe, u slobodno vrijeme skidam svoju bebu koja pomalo vec i nije beba sa svih zamislivih i onih manje zamislivih povrsina na koje se penje, gutam knjige, sve manje se smatram ovisnicom o internetu a sve vise o knjigama. i moderiram na par mjesta.
da nema nekih "sitnica" kojima sam izrazito frustrirana (ja + ostatak drzave) i da nisam jako osjtljiva na nepravdu, mogla bih reci kako sam iznimno zadovoljna i kako su se stvari u ove 3 godine odlicno poslozile.
unazad godinu i pol cesto mi kroz glavu prodje onaj dobro znani stih "all I ever wanted, all I ever needed is here in my arms" i sve je odmah lakse..