postevi se ne broje u cafe-u, četaonici, test forumu i oglasniku (i u ovom forumu...)
Printable View
postevi se ne broje u cafe-u, četaonici, test forumu i oglasniku (i u ovom forumu...)
@niten - baš zato što nisu pametni se ne broje. ;)
određeni forumi su isključeni iz brojanja, mislim da je navedeno čak u ovoj temi koji su to. to spada u onu kategoriju 'potraži je li već to pitanje odgovoreno prije nego ga postaviš i ti'
a štaću lijen sam! mislio sam da se ne broje samo u četaonici,pa mi bilo čudno!
...potpis - da li je samo meni promijenjen font (tj. veličina teksta u potpisu) ili je i ostalima tako...
Koliko ja vidim, nije ti promjenjen. Isti je kao i prije.
...onda kod mene nešto nije u redu...
-----------------------------------------------------------------------------
...problem riješen...
Jel postoji mogucnost da se negdje pogleda sta je sve dignuto na server.
Naime, primjetio sam da se pojavljuje i da ce se pojavljivati kako idemo dalje s uploadom sljedeci problem.
Danas neko postavi pitanje "program za snimanje videa?" i fino mu uploadam aplikaciju i super i onda se nakon neznam dva mjeseca pojavi neko s pitanjem "koji program odabrati za snimanje videa?" i da ne ceprkam po temama kako bi mu dao link nego samo otvorim neki zaseban prozor izlistam sta je sve na serveru kopiram link i postam ga.
Lijepo zamišljeno ali ne. Nema tu mogučnost= Citat =:
Izvorno postao Šile
Ma mora postojat neka mogucnost ili da nam joker iskopira linkove jel to on ima sve sigurno u bazi.
Ma dalo bi se to bez problema isprogramirati ali nema potrebe. Onom kom treba nek si traži po forumu. Zato postoji tražilica= Citat =:
Izvorno postao Šile
treba napraviti da se može ući kao gost na ftp://cafe.mobil.hr i sve riješeno
Ili bar uploaderima da znaju sta se desava.
Pitanje za admina. Zašto je isključen WYSIWYG editor? Oni koji ga ne žele koristiti mogu ga jednostavno isključiti a po meni je jako dobro napravljen
eto, zato što je tak bilo po default opcijama. uključeno.
Zahvaljujem= Citat =:
Izvorno postao zappan
OK, a sad pitanje: što je to??
WYSIWYG iliti What You See Is What You Got. Najjednostavnije rečeno uređivanje teksta kao u Wordu
I gdje se to uključuje/isključuje i šta time u stvari dobivaš?
Kontrolna ploča>Izmijeni opcije i na dnu pod Ostale Opcije imaš Message Editor Interface i tamo odaberi Poboljšano sučelje - Potpuni WYSIWYG Editing= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
OK, hvala! Skužio sam sad...
Ja uradio al nevidim promjene?!= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
A drugo pitanje je:
Teme koje sam ja zapoceo prije nego sam promjenio user name iz sile u Šile i dalje stoje pod nazivom sile paj ikako to moguće editovati da bude sadasnji user name?
Probaj kod pisanja stisnuti B ili I pa ćeš vidjeti da se odmah bolda. A što se tiče ovog drugog trebalo bi svakom postu mjenjati ime što je malo dugotrajan proces= Citat =:
Izvorno postao Šile
Znaci ako sam ja zapoceo temu samo u prvom postu da idem na Edit i kao promjenim naslov i on ce registrirat kao Šile ili to mora radit mod.
Jel na drugim forumima isti slucaj i samo je promjenilo u Šile.
E to ne znam. Probaj= Citat =:
Izvorno postao Šile
Odlična je ova stvar, stvarno odlična! Nije mi jasno da se netko toga nije sjetio i prije, a da je za to već znao...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere