Fali mi još neki članak o auto industriji u SAD-u.
Znao bih svojim riječima napisati da je to najveća industrija u svijetu i to, ali trebao bih neki stručni mali članak...
Nemogu ništa konkretno pronaći.
Printable View
Fali mi još neki članak o auto industriji u SAD-u.
Znao bih svojim riječima napisati da je to najveća industrija u svijetu i to, ali trebao bih neki stručni mali članak...
Nemogu ništa konkretno pronaći.
Hehe hvala puno na savjetima, super ste! ;)
Evo odlučila sam se za Toma Cruisea, gledala sam po netu wikipedija i to, al nekak mi se čini malo informacija?? Ako netko nađe kakav zanimljiv link sa podacima o njemu bila bih zahvalna :)
EDIT: sad sam saznala da nesmije biti živuća osoba, znači Tom Cruise otpada aaaaa damn it
Razmišljam o James Deanu...imate kakve linkove? svaka info je dobrodošla...
da li je neko procitao: The Laugh of the Medusa od Helen Cixous.
Treba mi essay od 750 rijeci koji je osvrt na to djelo. Ja jednostavno ne razumijem poentu ovoga sto citam, i ne mogu da shvatim u cemu je finta.
ako neko moze pomoci nekako bio bi vrlo zhavaln, da me barem uputi o cemu da pisem, text sam po sebi je extremno komplikovan i dubok. Strasno tezak za citanje...
hvala.
Molim te ako mi mozes to poslat ja isto radim o tome ingdje nemogu naci molim te posalje na davor.cod4@gmail.com
hvala
Na ispitu iz kolegija X 25 studenata dobila je negativnu ocjenu, a 45 studenata pozitivnu ocjenu. Kolika je vjerojatnost da odaberemo studenta koji je položio ispit?
Ponuđeni odgovori: 0,36 ili 1,55 ili 0,64 ili 0,25?
Neznam kako se to točno zove (imao sam vis pred dvije godine, a od onda nisam trebao), no rješenje bi trebalo biti ovo: http://www.wolframalpha.com/input/?i...l%2815%2C+3%29
Da, moja greška. * ide.
0,64 ili 64% nije da se mjesam al je logiično...
Sent from my GT-I9100
hvala ljudi, meni jednostavno mozak više nije bio u funkciji u dva ujutro...
Metodom slučajnog uzorka ispitano je 100 studenata o količini vremena koju oni utroše na put do fakulteta. Rezultati ispitivanja pokazali su da prosječno potroške 60 minuta pri prosječnom odstupanju od 15 minuta. S 95% pouzdanosti izračunajte prosječno vrijeme koje studenti utroše na put do fakulteta. Na fakultetu je upisano 5000 studenata. Napišite zaključak.
A) 55, 22; 55,96
B) 57,06; 62,94
C) 67.50; 70,02
D) 63,45; 64,20
Zamolio bi vas za jednu malu pomoc. Naime dugo vremena sam izvan mobilnog svijeta pa tako i ovog foruma. Trebao bi neke recenzije, odnosno opis rada Androida (Ice Cream Sandwich) te Windows Phone 7.5. Polako ludim jer ne mogu naci neke portale kod nas vezano uz ovo, a u stisci sam s vremenom :(
Svaka pomoc je dobrodosla, hvala unaprijed!
P.S Ako sam fulao podforum, isprika!
Kao temu za seminarski rad imam temu iz ekologije, zagadjenje podzemnih voda. Kao konkretan primjer sam uzeo rijeku "Smrdljivku" u koju je Pliva otpustala zagadjenu vodu bez prethodnog filtriranja.
Bio bi jako zahvalan ako bi mi netko mogao pomoc oko materijala. Profesor mi je rekao da je o tome cuo na Otvorenome, ali nije tocno siguran. Pretrazio sam youtube i tamo nema nista, a na googleu isto nisam nasao pretjerano korisne informacije osim Izvjestaj instituta Rudjera Boskovica o kakvoci vode.
Nadam se da sam pogodio temu :)
Uglavnom, trebam pomoć oko odabira teme za seminarski rad. Predmet je "Strukture podataka" i moramo sami pronaći temu koja nas zanima.
Do sad što sam vidio da su odabirali drugi, to su bili nekakvi algoritmi, najčešće oko sortiranja, kompresije i slično ili binarna stabla, vezane liste, fat32, ntfs, itd..
Do sada sam već pitao profesora za 10-ak različitih algoritama, Dijkstra's algorithm (pronalaženje najkraćeg puta), Bresenham's line algorithm (iscrtavanje linija između dvije točke), kriptologiju, sakrivanje podataka i par kompresija i uglavnom su ili zauzeti ili mu nisu odgovarali, ali eto da imate primjere kakve su teme..
Za sljedeći put sam našao RNG (random number generator), Radix sort i defragmentaciju (iako je vjerojatno zauzeto), pa se nadam da ću dobiti još kakvu ideju od vas :)
Hvala unaprijed :)