Evo recenzija (review) Nokie N82. Možda nekome zatreba.
Printable View
Evo recenzija (review) Nokie N82. Možda nekome zatreba.
Ok, našo sam ovo za poruke, ali ta je opcija samo za inbox (nema za poslane). Hvala!
Kaj se tiče hakiranja, jel moram prije promijenit product code ili..?
I jel dobar ovaj, nisam našo u onom popisu na sticky temi
EDIT: evo pronašao sam, promijenio P.C. u balkan - 0551522 i update u V31.0.016, sve šljaka ;) Idem dalje na hakiranje :D
Jedno pitanje, kad spremim broj pošiljatelja poruke, na toj istoj poruci ne želi prikazat ime tog spremljenog kontakta.
Isto tako ne skuži razliku kad se broj kod spremanja upiše u formatu +38598****** i 098******, tj. format sa + ne prepozna kao ovaj drugi. Nije vrag da moram spremat sa +385....?
To je inače tako na nokijama, ili...?
Da vas pitam jel se iplati stavljat v31 soft (inace imam v30 pa ne znam dali se isplati jebavat)? :dunno:
Vidio sam da su neki stavili kad je izaso ali me zanima kako se telefon ponasa sad kad je proslo malo vremena,jel sve u redu?
:respect:
Gdje pronaći Product Code (Balkan) za N82 Black (pretrežio sam čitav google, ali bez rezultata).....
Odlučio sam kupiti N82 za mj. dana.
Zanima me sljedeće:
1) Kvaliteta izrade?
2) Kamera (bljeskalica, slikanje po noći, po danu..)
3) Zvučnici (vanjska dva, stereo)
4) Brzina (učitavanje slika, pjesama... brzina softa)
5) Baterija (koliko traje, koliko se puni)
6) Problemi (kakve ste probleme imali i jeste li ih riješili i kako)
7) Vaše općenito mišljenje, iskustva, primjedbe
@rap_boy:
pročitaj si moju recenziju. mislim da ti ju njoj sve odgovoreno
http://www.red-gsm.net/showthread.php?t=37422
;)
1) izrada je jako dobra (s obzirom da se radi o plastičnom mobitelu). jedino malo zna zaškripati poklopac baterije ako ga jače stisneš
2) odlična. slike po noći ispadaju jako dobro
3) glasni. u rangu sa N73 (možda mrvicu tiši)
4) brži od N73, a brzinom je kao i N95 8GB. znači, ako si se navikao na N73, ovaj će ti biti malo brži. :)
5) i to sam napisao... ;)
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=819372&postcount=31
možda malo kraže nego kod N73
6) neznam da je bilo nekih problema
7) dobar mobitel, u svakom slučaju za preporuku! Samo, na kućištu ostaju packe i treba navikavanja na tipkovnicu.
A kako se koristi Wlan?
Imam Wlan router, dali mob spojim s tim routerom pa surfam na mobu?
Šteta, nema ga u T-Mobile-u, Tele2 ili Vip-u da ga isprobam. Baš me zanima kako izgleda uživo. Ova skroz gore recenzija (post #226) mi je dosta pomogla da se odlučim za taj mob. Brinulo me kućište zbog čvrstoće (ako slučajno padne), a za packe nebrinem. Kupit ću masku i u njoj držat mob. Mobove čuvam ko svoju glavu. Nisam znao da je N82 nasljednik N73 :D
Jedino bih napomenuo da N73 ima ipak primjetnije jače vanjske zvučnike jer su raspoređeni sa obje strane uređaja.Kod N82 su na istoj strani i nisu tako jaki.
Puno je brža od N73,a brzina je dobra čak i kad je memorija do kraja popunjena.
Što se tiče WLAN-a,na desktopu imaš traženje dostupnih pa samo klikneš i to je to.
Svakako za preporuku.
Neznam koje boje bih kupio N82. Titanium ili crna?
Koja se više grebe i ostavlja otiske?
imao sam titanium i promjenio masku u mobisu za cca 400 kn i nije mi žao jer je crna maska jednostavno posebna i puno bolja... (bar meni)
moj glas ide za crnu
Zaboravio sam napomenuti da ta N73 kojoj se maska djelomice izlizala 90 % obrub zaslona je bila iz T-mobila,dok druga koju sam bio kupio u Vipu je dozivjela svakaj jedva da je imala par ogrebotina a koristio ju skoro 2 godine,prvu samo par mjeseci.
Slicno je bilo lose sa N73 iz Engleskog Vodafona,pa sam zakljucil da kvaliteta nije nikako ista.
Koja je najbolja zaštita od udaraca i ogrebotina za ovaj mob?
Crystal case, pamučna čarapa (za mobitele) ili nešto treće?
Trebam nešto što neće pokvarit izgled moba, ali i da se ne raspadne ta zaštita.
Za slušalice sam pitao u temi: Slušalice - in-ear (high quality)
Kolko sam vidio, u Mobisu nemaju memorijsku od 16 GB. Maximalno je 8 GB. Dali mi se isplati uzimati 16 GB ili da kupim od 8 GB??
Titanium boja je samo dobila ime jer izgleda poput titana, a građena je od plastike, kao i crna plastika? Jesam u pravu?
BUMP!
Upravo sam zvao Mobis, ostala im N82 u crnoj boji, više nema pošiljki, još par komada... Valjda će ostat tih par komada do utorka... Cijena će ostati 3 000 kn, neće padati, kao što mi je prije par tjedana prodavač rekao. Molim savjet za zaštitu moba. Memorijsku ću uzet od 8 GB i još neke dobre slušalice...
LOL 3kkn, ja sam uzeo prije 2 tjedna za 1100 kn, frajer je prije toga promijenio masku, praktički ko nova. Jest da nema jamstva, ali dat 2tkn više?
I da, kučište je lakirano (zato i ostaju packe), izlizat ti se može samo onaj zadnji dio di je kamera koji je wannabe aluminija li nije.
I po meni je čista glupost stavljat u nekakve maske ili caseove, prednja maska (tj one 2 za tipkovnicu i zaslon) su 100kn u mobisu. i uzmi definitivno crnu, ljepše i manje zgleda, imo sam obje.
A screen protektora imaš na ebayu za siću.
Mob je za svaku preporuku, najbolja kamera na symbianu, imam doma olympus 8mpx, može mu se sakrit, jedino je malo sporija al to je ipak mob.
Navigacija radi ko avion, u Sygic McGuideru nađe satelit za 5sec, jedino sam uzeo držač za auto na ebayu, custom, samo za N82 (noika nema za taj model) isto za neku siću, 60ak kn.
Definitivno best buy kaj se mene tiče, preporodio sam se nakon k800 i fakat je glasn mob i sluške su odlične (čak sam u ovoj drugoj dobio i onaj komander - daljinac na žici za šaltanje pjesama)
;)
jel ima ova njoka za kupit u t-lopovu jer nisam naso u njihovoj ponudi??????