ja bi to prek boxa radio ak se moze,jer ga sused ima:hrv:
Printable View
Ma necu se zafrkavat ni ja...
gle na stranici piše:Nokia N95 and N95 8GB product codes.
Please note, you should not use a N95 product code on a N95 8GB (and vise versa) unless you REALLY know what you're doing and are prepared to kill your handset.
http://www.mobilecastle.biz/mobiles/...uct-codes.html
izasao je novi FW jel instalirao neko??
Za moj još ništa
lik je na ip martu nešto rekao da za njegovu regiju izlazi danaas.. pa promjenimo p. code da isprobamo to
http://www.ipmart-forum.com/showpost...1&postcount=18
on ima v20 soft...i navodno euro 2 regija... :p
ili ne.... :S
ja sam prije par dana neukom prijatelju instalirao soft V15 (balkan kod, hrvatski) a inace mozete ukucat u trazilicu product code for nokia n95 8gb i pronaci koji odgovara
Kad se radi back-up sa nokia content copierom (radim back-up memorije telefona) Jeli to uključuje i unose u imeniku i sve poruke koje su spremljene na memoriji telefona?
Evo cjeli dan proveden sa novim v20
ASR- sarvsen
WLAN- napokon hvata normalno
KAMERA - kolko mi se cini nema promjena, i dalje sve radi normalno
BRZINA - meni je i stari v15 bio brz pa ne primjecujem neke znacajnije promjene
mene jedino pati sad imam u mp3 playeru 700 pjesama i kad dodam nove pjesme i idem stisnut osvježi i zbloka se mob razlog?nakon što sam stavio novi soft formatiorao sma mass memory i dalje mi to radi
Evo danas sam postao ponosni vlasnik N95 8GB :crazy: pa imam već par pitanja ...
1.) ima li koji noviji software, ili update kojeg moram napraviti?
2.) koji je najbolji software za GPS?
3.) koji je najbolji web preglednik da ga skinem?
4.) jel i dalje dotsis najbolja stranica za krekirane programe?
hvaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa ;D
1. Upisi *#0000# i vidjet ces koji soft imas,najnoviji je V20
2. Najbolji je naravno Garmin,imas temu ovdje malo nize:hm:
3. Po meni Opera mini
4. Mislim da je ali si i pogledaj aplikacije od Pbreakera ovdje:http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54078
ljudi pomazite molim vas,kad god upalim telefon izbacuje mi poruku,untrusted aplication found on mass memory.to install it go to app manager.???sta da radiiiiim :( aaaaaaa help meeee... i imam u tools>settings>general>security>certif managment> tu je sad bilo dosta mekih ne znam cega i obrisao sam sta sam mogao ove ostale nemogu :(
a gle...probaj formatirat mass memory i ponovno reinstaliraj soft
Nasao sam resenje na nokia forumu,teme ne treba instalirati na mass memoriju
ljudi iz foldera tools>settings>general>security>certif. managment> obrisao sam sve sto se moze obrisati i neki su ostali...npr,MIDP2 nokia content..,s60 nokia online. itd itd,cemu to sluzi i jel moze biti opasno posto sam ih pola pobrisao..kad pokusavam da se ulogujem na msn,i on kaze da sajt salje untrusted certifikate,ja idem na continue..jel moze to da bude opasno?
E imam jedan problem. Imam na N95 8GB soft V10. I l od kako sam sazno da je izaso V20 soft stalno gledam kad ce bit moguce da updateam svoj soft. Al kad kod upisem product code od svog moba stalno mi pise da je najnovija verzija V15. Jel mozd neko zna kad bi to moglo bit.
ovisi koji product code imas, opcija je promijeniti product code
Ljudi HITNO mi treba jedna informacija,jesu li N95 8Gb iz vipa kodirane na vip ili su otvorene???
Ja sam kupio običan n95 u vipu i nije bio kodiran. Vjerojatno nije ni 8gb
Svi skupi mobiteli u vip-ovoj ponudi nisu kodirani.