Pa reci lijepo da pricas o confidentiality patchu, pa ce te svi razumjet. :P
Kao sto rekoh, patchevi se brisu ili full flashanjem ili istom procedurom kako se i stavljaju.
Printable View
Pa reci lijepo da pricas o confidentiality patchu, pa ce te svi razumjet. :P
Kao sto rekoh, patchevi se brisu ili full flashanjem ili istom procedurom kako se i stavljaju.
hmm ne razumjem baš taj confidentiality patch jer na njega nisam stavljao niakakav patch nego sam jednostano otišao u postavke i zaključao ga.
EDIT: kad uključim mob on meni traži kod zaključavanja uredjaja a ja sam ga zaboravio. mogu li ga ikako maknuti. probao sam flashanjem al neide.
Da, mozes... I o tome se vec diskutiralo, mnogo mnogo puta... A tu je i trazilica... :rolleyes:
Ako je do CID52, mozes ga resetirati na 0000 sa XS++.
riješija sam! hvala na pomoći.. preko setool-a sam odabrao unlock/ repair i resetirao je kod na 000
Imam jedan problem prilikom spajanja moba na xs++ on mi se pali a nebi smio dali mi mozete reci u cemu griješim ??
Instaliraj USB Flash drivere.
I drugi put prvo potrazi malo, i procitaj pravila o naslovima tema...
evo imam k530 koji se sam od sebe ugasio i nemogu ga vise upaliti ni spojiti na xs ni setool2lite pomocu tipke c kad stisnem 2+5 nesto malo ocita..mislim da je problem u gdfs-u..kako bi se to popravilo??
Code:ChipID:9900,EMP protocol:0301
BOOTROM MODE DETECTED
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35901901492436 CERT:N/A
FLASH CID:52 COLOR:RED
no ack during gdfs_readvar !
Can't read SCRC unit
Elapsed:77 secs.
eto to je sve iz setool2lite-a...to je kad ga spojim sa 2+5..sa c nece spojiti
EDIT: ovo dobijem kad probam ocitati GDFS:
Code:ChipID:9900,EMP protocol:0301
BOOTROM MODE DETECTED
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35901901492436 CERT:N/A
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
CSloader version:
070410 1557 HANCXC1250562_DB2020_CSLOADER_R3A009
loader startup: executed
CSloader refused to start GDFS services,error is:29
failed, that is fatal
Elapsed:9 secs.
Imam problem sa SE k530i kada ga spojim na usb kabal windowsi ga ne prepoznaje a niti ga prepoznaju XS++ niti SeTool a svi su driveri su instalirani, mobitel sam rastavljao i ocistio konektore, dali me možete uputiti sto je kvar (kabal je ispravan) :japan:
-hm imas mozda instalirane XP+SP3?
-mobitel inace radi ili ne radi?
-posto kazes da ga ne prepoznaje, da li se pali kad ga spojis na kabel?
- da imam instaliran XP+sp3
- mobitel radi savrseno ali nemogu ga fleshat
- kada ga spojim na xs odmah se pali, a ni ne prepoznaje ga setool
ako imaš mogućnost probaj na drugom kompu očiitat mob da vidiš dal si winsi u pitanju
onda je ovo problem, flash driveri imaju problem sa sp3.
odi u safe mode i tamo ocitaj mob, mozda ce trajati koju sekundu duze, a kad ti ga tamo ocita, mozes se vratiti u normalne windowse i tamo ga ocitati.
i samo da provjerim, znas da C treba drzati sve dok se mob ne pocne ocitavati? da iskljucimo mogucnost da nisi drzao C ili da si prekratko drzao C.
p.s. koristi zadnju verziju usb flash drivera 2.2.0.6, imas ih u superthreadu
Evo sa zadovoljstvom vam javljam da sam rijesio problem i sada imam W660 :P a problem je bio u samom hardveru moba i to u čipovima D2304:Usb Transreciver i N2300:Usb Filter Network koje sam lagano zagrijao sa lemilicom i sada sve savršeno radi :comp:
Pozdrav svima.
Interesuje me da li se moze otkljucati network lock na k530 cid 53?
Naime,u njega je skoro ubacen w660 softver i sada je mreza zakljucana.Ispisuje insert correct sim...
Vidim da omnius vise nije besplatan a i onaj drugi projekaj (ne mogu setiti naziva) vise nije u funkciji.
Znam da se moze patch-ovati uz pomoc executor-a ali je problem sto se ne moze uci u meni jer zakljucana mreza.
Hvala unapred na odgovoru.
Moze se, i to vec odavno. Omnius ti ne treba za DB2020 platformu.
Pogledaj temu o otkljucavanju K800/CID53. No da, za taj postupak trebas privremeno imati SIM karticu koju mobitel prihvaca, tj. od operatera na koji je mob zakljucan... Nema druge.
Problem je sto je skinut sa ko zna koje mreze,tako da ce izgleda morati u servis.
Mob sam dobio od jednog prijatelja i mislio sam sigurno cu mu pomoci ( racunao sam da je cid52)...
Zanima me kakva je ovo oznaka multiple? Koji su to operateri?Code:Network LOCKED
Operator:Multiple
Probao sam MTS i Telenor (srpski) ali nisam Vip,mada 99% nece raditi...