Jesi čuo da tih modela više nema na tržištu!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
Jesi čuo da tih modela više nema na tržištu!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
upravo tako. cyber izgleda da tvoj frend baš i nije stigao u 2 mjeseca prokužit telefon... :) uh di bi mi bili u Mobilu da tako testiramo telefone... ;)= Citat =:
Izvorno postao kresoml
K700 ima zoom, ali kao što je kresoml napisao treba smanjiti rezoluciju. BTW; za sve postoje shortcuti dok se radi s kamerom, 1 mjenja rezoluciju, 2 uključuje night mode, 3 mijenja efekte, 5 pali svjetlo...
ma kakav je to užas kad moraš smanjit rezoluciju da zumiraš nešto
na mobu!?! mislim katastrofa nebi ja to kupio,ma užas;D
Dosta telefona funkcionira tako. Trebao bih provjeriti, ali mislim da time ne gubiš na kvaliteti slike jer mob iz fotke vga rezolucije samo izreže, iliti crop-a onaj dio koji želiš da ti bude preko cijelog zaslona.
Gdje se moze upgradeat software na najnoviju verziju? Naime, mozda vec preksutra dobim mob!!! Woohoo!!!
elektromagic, Planinska neki broj, u zagrebu
Gdje dodje ta Planinska?
I to je besplatno ako uzmem mob od vipa, ne?
Sad me jedino kopka dal da ga uzmem il cekam s700. Jel zna ko kad dolazi s700??
Planinska ti je na peščenici i vodi prema placu, siječe svetice i izlazi na heinzlovu... pogledaj na net-u... AFAIK, besplatno je...
ako ne mozes i prek neta. javi kakav ti je mob
Jel mi treba koji pribor za update prek neta il dobim sve potrebno vec sa mobom?
Al, fakat me sad malo kopka, vidim po stranim forumima da je ovaj tjedan krenula prodaja S700. Jel znate kad bi otprilike mogao doc do nas? Pa da ovih 55% popusta iskoristim na njega...
Ima 3 velka plusa... 1.3 MP kamera, 252000 boja ekran i naravno, modul za kartice!
kabel ces morat kupiti.
kak hoces.
Onda ti se s700 isplati ako imaš popust od 55%!= Citat =:
Izvorno postao refugee
A jel znas kolko kosta kabel? A kolko BT dongle? (puno pitanja :) )
A nije problem kaj ja hocu, ja hocu S700, al mi se neda cekat 2 mjeseca dok dodje, pa me samo zanima ako ima ko informacije kad ce doc?
kabel, posto je noviji mobitel oko 200kn. bt ti je isto toliko, ali s njime ne mozes flashat, tojest ubaciti novu verziju softa u mob vec ce ti trebati kabel
Bolje ti je sačekat 2j nego spičit taj popust,i onda za 2mj pi*dit što nisi uzeo s700
To znam. Al bi htio za skidat pjesme i ostale stvari. No, opet, to je malo glupo kad i kabel radi istu stvar. :)
Joj, srce mi kuca na samu pomisao da cu ga kupit! :)
Da. Moguce. Al vec me tak zivcira 230ka ;)
Joj, moram bit jak i odolit iskusenjima K700ice! :)
tak sam i ja. sad vec pomalo razmisljam i o kupnji n-gage qd, jer sam malo s plitkim dzepom za k700, a ionak putujem u skolu u zg pa na putu non stop igram. osim toga mobitel ima i odlicnu bateriju, sto ujedino znaci da je i mp3 player od koristi te prosirivu memoriju. igrica ima za skinut sa shareaze, winmx-a, edonkeya. sto jos vise treba.
ljudi nemojte ovdje o s700 i drugim temama osim k700. Hvala.
Ima usb kabel u HG-Spotu za 91kn za Sony Ericsson. Jel on isti za sve modele ili je posebni za k700i?
evo i dojmova. mob je strava, svaki dan ga drzim u ruci (najbitnije), samo sto nije moj :-/ . inace nema mane. oni 40 mb se ni ne osjeti. jedinaa primjedba je kaj nema standardni 2.5 prikljucak za slusalice vec se mora vuc handsfree i nemogu se prikljucit obicne (meni smeta, premda to nije bitno. navikao sam se na n-gage). tipke odlicne. opcije gotovo nemoguce (jos da je symbian, koliko bi se tek dalo prog. instalirati). ekran najbolji. kamera među najboljima u vga. jos sta za rec (nema komentara). mozda se nekima cini iz prve ruke pre jednostavan, pre malo memorije, nije simb... ali kad ga se koristi duze vrijeme sve se to zaboravi jer nema sta nema osim jos ne pegla i ne kuha
sad ga puno ljudi ima im ak poznate koga da koristi vip duze od 1god za rukav i po mob (91% popusta, akcija) 300kn mob
bok svima obzirom da pikiram na K700, ili T630 u Tarifi60 -499kn...
-a obzirom da su ga neki testeri"popljuvali" da njegov
predivni ekran sauga bateriju "as a black hole", pomazite savjetom, kolko vam traje baterija uz neko "normalno" (uf, zar to nije relativan pojam) koristenje- na cekanju i poziv
-odnosno nakon kolko do kolko dana ga ponovo punite?
INACE MOB JE MRAK-PRIVLACI...PRIVLACIIIII
PLEASE brzo odgovorite jer vremena je malo:::
Ma zaslon je fenomenalan, šišaš bateriju ;D
Potpuno netocno. Imam K700i, pa iz prve ruke mogu posvjedociti da ima ukupno 41 MB memorije, od kojih je cca 36-38 MB dostupno korisniku. Dakle, NIJE ISTINA da aplikacije i firmware zauzmu pola. Cak stovise, firmware (koliko ja znam) zivi u svojoj memoriji i nema nikakve veze sa tih 41 MB.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere