Ok sad probam.Hvala
Printable View
Ok sad probam.Hvala
Probao sam sve ide super.Jedimo me zanima jel ide ovaj exe što je za komp ubaciti u Varia.Imam neki program za posao koji bi trebao ubaciti u Varia.
Nemogu naći msn messenger za njega i koja opera radi dobro u variu ako neko zna gdje ima za skinuti.Hvala puno.
msn? pa windows mobile ima u sebi msn... ali ako nemaš, oba programa možeš naći na možeš naći na ppcwarez.org i na ipmart-forum.com (meni je osobno draži ppcwarez)
pa kod mene nema msn.Ali pogledati ću još
Hvala.Probao sam otvoriti preko explorera radio stanice ali nemogu ih pokrenuti.
Jel mi fali kakav plugin.
Kako da formatiram memorisku karticu.
ako kupim mobitel u švicarskoj oču li onda moći staviti da jezik ne bude njemački nego engleski
Da, ubacivanjem novog ROM-a koji je na engleskom.
Moze li netko preporuciti kakav dobar ROM za Tytn2. Ja koristim trenutno Dutty 6.1 hybrid,nedavno sam ga flashao, ali mogu priznati da nisam bas zadovoljan. Ima nekih bugova kao sto je npr. nemogu instalirati IGO 2006, jer je mob resetira tijekom instalacije i tak jos par koji te zivciraju. Ako netko ima vec neki link jos bolje. Hvala.
Koliko bi došlo to mijenjaje roma u servisu
A neznam...
Možeš to i sam od kuće. Registriraš se na http://www.htc.com i od tamo skineš, pogledaj si malo ili pogledaj malo na http://forum.xda-developers.com/
mogu li koristiti stylus da pišem poruke
onak ko olovku da ne moram tipkati
Jedno pitanje. Kada pišeš poruke moraš li koristiti Qwerty tipkovnicu ili on ima ugrađenu on screen tipkovnicu za SMS?
tnx
Ima više mogućih unosa teksta. Hardverska QWERTY tipkovnica, prepoznavanje rukopisa, softverska QWERTY...
Mogu se instalirati i druge vrste tipkovnica, npr. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=55806
Moram pitati za svaki slučaj da budem siguran. Imam priliku dobiti at & t tilt iz usa. Gledao sam na gsmarena i vidim da radi na svim frekvencijama. Trebam samo da mi netko potvrdi da će raditi kod nas ako mi ga donesu. Vidio sam da je netko kupio preko ebaya i da radi, ali želim biti siguran.
Please
&
Hvala!!!
Naravno da ce radit...zasto nebi radio hehe..
Pretpostavljao sam da hoće, ali sam samo htio da mi netko potvrdi da se ne zaletim.
Hvala na odgovoru.
Dakle, namjeravam nabaviti novu verziju i ulupati opet lovu. :bat: Za sad imam TyTN1, ali pošto mi tehno frikovi nebremo dugo s istim stvarčicama uvijek se traži nekaj novo.
Pošto imam osobu koja putuje često po cijeloj europi, zanima me dal imate za preporučiti koji dučan di bi se ovo dalo kupiti. Ne zanimaju me web-dučani nego baš klasični dučani ali da imaju i web za nabaciti pogled! Prednost (njemačka, austrija)!
Pozdrav, nabavio je stari MDA Vario III u T-mobile-u, pa imam par pitanja u vezi Tytn-a.
1. Stavljal sam novi ROM, 2 puta, i totalno razlicite verzije od razlicitih ljudi, al jos uvijek imam onaj pocetni ekran kod paljenja od T-mobile-a, i ostaju mi one veze za GPRS i sl. Ne kuzim zasto mi se te T-mobile znacke ne maknu kod mjenjanaj ROM-a.
Trenutno imam ovaj : Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid V2_1_65.14.06[CubeV2]
Ak taj recimo nije dobar, moze preporuka?
2. Zauzece memorije je stano oko 50-60%, jel to tak normalno?
3. Kamera, neznam zbog cega, al kamera mi je ocajno troma, upalis kameru i slika na ekranu se mjenja svake sec., nema onak lijepi glatki prikaz slike sa kamere, i tak je nemoguce skoro snimit fotografiju . . .
To je zasad to, ak se sjetim jos ceg, javim . . . :)
Imam MDA VArio III kupljen u T-comu :cry: te sam sa njim dobio 4GB micro SD karticu. Za sada sve radi savršeno osim - niti jedan čitač kartica mi ne prepoznaje micro SD - da li je problem u 4 GB ? Uredno prepoznaje karticu od 512 MB sa drugog mobitela. Probao sam na čitaču ugrađenom u laptop te USB čitaču preko laptopa i stolnog komp. Probao više adaptera.
U čemu je problem ?? :comp:
radi se o microSDHC kartici (sve kartice veće od 2GB su SDHC) i ta zakve kartice ti treba poseban čitač.
Hvala Dark. Nadam se da ih ima kupiti.:comp:
Nasao u Vemil-u ali moraju naručiti pa će doći za koji dan.
Dark hvala jos jednom.:hrv:
Je, riješili su pitanje - dat je novi drivet za kameru za HTC Tytn II - radi super kod mene - čak ima i opciju (koristim je na izletima) GPS fotografiju, koju kada prebaciš fotku na PC i ideš na Google maps, izbaci ti na mapi točnu poziciju gdje si fotografiju napravio :)