NEMOGU DA VJERUJEM DA SU POBIJEDILI ....
Printable View
NEMOGU DA VJERUJEM DA SU POBIJEDILI ....
Nemrem vjerovati, ovo je strašno...!
vidi proroka... :)= Citat =:
Poslao: kinfa
pa za sada igraju dost dobro ali di bi oni mogli pobjedit čehe
portugal osvaja zlato
netko mora fulati ;D= Citat =:
Poslao: whiteboy
vidi proroka... :)
al da je češki izbornik mjenjao, ne znam šta je čekao sa zamjenama :confused:
a šta je smogz reko...
mislim da bi bilo naj za mene da portugal pobijedi,jer nemam grčku u anketi
:lol:
koji si ti prognozer...svi ste se nabrijavali tolkooo na tu cesku i ispali su, ko i uvjek...
Portugal prvak, Grcima ej i ovo previse.
ali ne bi se čudio da pobijede,i mislim da če se svi složiti samnom,ne igraju oku lijepu igru,nimalo atraktivno,ali uvijek kontroliraju igru bez ikakvih poteškoća,jako se brzo prilagode,pobijedili su u prvoj tekmi,ne vidim zašto ne bi sad...sve je otvoreno
najveća zanimljivost eura 2004 je da dvije ekipe koje su ga otvorile će ga i zatvorit!!! nevjerovatno.............
al šteta kaj se ne igra za 3. mjesto
Ja i dalje mislim da će Grčka biti prvak.
Kako to misliš da se ne igra za 3. mjesto?
ne igra se za 3. i 4. mjesto
Zašto?
UEFA nešt sere, pa od 1986 se ne igra, kaj nisi gledao ječer portugoool dok je beusan to objašnjavao?
Ne, bio sam na netu do oko 11.
nešt je bilo 1986 da se igralo za 3. mjesto i da je bio neriješen rezultat i da se igralo 17 penala da bi se dobio pobjednik i od tad UEFA neželi da se igra za 3. mjesto
kaj nemaju vremena?
A najbolje je ako portugal pobijedi, grčka se može kurčit da ih je već na samom početku eura pobijedila, pa da su kvit iliti 1:1. ;D= Citat =:
Poslao: damgol
najveća zanimljivost eura 2004 je da dvije ekipe koje su ga otvorile će ga i zatvorit!!! nevjerovatno.............
a portugal se može kurčiti ak pobijedi da je prvak
= Citat =:
Poslao: whiteboy
A najbolje je ako portugal pobijedi, grčka se može kurčit da ih je već na samom početku eura pobijedila, pa da su kvit iliti 1:1. ;D
nek onda u utorak odigraju majstoricu ak tak bude;D
teško...utorak je radni dan
otto rehagel!!! zakon, viva la deutcher! grci su moji favoriti!!
I moji.
sad su grci. nekad bili česi