uzeo si mi post iz ruku :D sad sm išao isto stavit da zanimljivo svavako nije mi interesantan dizajnom ali specs bi mogle bit zanimljive :D
Printable View
uzeo si mi post iz ruku :D sad sm išao isto stavit da zanimljivo svavako nije mi interesantan dizajnom ali specs bi mogle bit zanimljive :D
Taj novi Cybershot je jako interesantan, no neki koji znaju nešto više o tom mobu tvrde da smo ipak malo pretjerali što se tiče funkcija. Pa je vrlo vjerojatno da će nešto od onog što sam naveo ipak izostati kad izađe (vjerojatno dvb-h receiver). Još žalosnija činjenica je da će izaći tek sredinom sljedeće godine :(. Šteta. Ne mogu tak dugo čekat pa ću najvjerojatnije uzeti k850.
Trostruko optičko zumiranje me stvarno impresioniralo. To je jedino falilo SE-u da napravi mobitel koji je kao pravi fotić: autofokus imaju, kao i xenon bljeskali cu, zaštitu za objektiv i makro mod- na tu listu će se još dodati i optičko zumiranje. Svaka čast! :respect:
vjerojatno se moze izbaciti i GPS,ali i bez toga je impresivan i prava konkurencija nadolazecem samsungu G800.
Najnovije glasine: čini se da je taj mobitel čista ili djelomična izmišljotina. 3×optical zoom natpis je photoshop, kao i Cybershot i SE natpis. :(
No, to ne znači da nećemo vidjeti poboljšani k850...
Mogao bi biti zanimljiv ovaj telefon s ovim optickim zoomom + ima bezobrazno velik ekran...;D ;D
sjajno
ako je glasina štetra optički zoom kak si reko stvarno imprwesivno no ako nije dakle može bit bolja verzija k850 dakle kao k810 za k800
sta je s onime sto ste pricali da ce biti predstavljeni T920 i T921???
Postoji par mogućnosti:
1. da taj model već postoji (navodno su kodna imena k850 i w910 bili upravo t920 i t921)
2. ili je to tek jako rani prototip koji još nećemo dugo vidjeti.
-----------------------------------------------------------------------------
Zasad se ne zna da li je ovaj mobitel photoshop ili zaista postoji.
http://img383.imageshack.us/img383/2366/74455tz7.jpg
Mene samo zanimaju cijene. Ako K850 bude koštao xxxx kn, koliko bude koštao nasljednik koji bi trebao izići vrlo brzo nakon K850. I koliko će pasti cijena K850?
I što je sa trenutnim K800? Koliko će on koštati? 1500kn?
jest da je post star pola godine, al nema veze.
tek veceras sam vidio ove slike po prvi i podsjetile me
, neku vece sam sanjao u fazonu da samo dobio neki SE, i bio je dizajna jako jako slicnog ovome, samo naranzdasta boja umjesto plave na tipkama. mozda nesto i bude od toga :crazy:
jbga, morao sam podjelit ushicenje :E
iss ovo nsiam vidio,mob jebeno izgleda....nego kad bi točno trebo doć k850
onaj plavušasti je navodno prvi al izgleda nevjerovatno i knavodno konkurencija ajpodu bumo vidli odlično da-zgle
"Sony Ericsson priprema mobitel za gejmere"
"Sony Ericsson ce predstaviti igraći mobitel na nadolazećem sajmu Mobility World Congress, koji će se od 4. do 6. prosinca održati u Hong Kongu. Jednako tako, na ovom web odredištu navode da igraći mobitel kompanije Sony Ericsson neće biti prilagođena PSP igraća konzola, nego ugradnja snažnijeg igraćeg faktora u novi model mobitela.
Prema glasinama, takav mobitel trebao bi javnosti biti pokazan na spomenutom sajmu, a na tržištu bi se trebao pojaviti u veljači sljedeće godine. "
http://thumbnails.imajr.com/ssss_291977.jpg
preneseno sa Tportala.
pa ovo na slici je k550 :lol:
evo ti orginal slika..
http://www.mercadolibre.com.mx/jm/im...6_8575.jpg&v=P
ovo za igraci sony ericsson neseru ali slika je 100% preradena
Eto još jedne podkategorije mobitela -igraći mobitel.
a dobro to su samo naljepili i samo to a što se moba tiče da oni će drito t portalu pljunut slike koncepta il kaj,eh...
zamisli to mobitel za gejmere!! nemogu vjerovat, u javi stvarno imas super igrica da boli... ni na symbianima nije nesto a kak tek ovo... a ovo sta je naljepljeno PSP nemoguce da ce otvarat njegove igre...
hm sta se tice slike..mislim da je ova prikladnija..i realnija..-tu sam naso u nekoj temi sta ste prije pricali o takvim mobovima..http://img455.imageshack.us/img455/6...byemrehpx2.jpg
đizs a kaj je to ? pre ludo izgleda a cijenu će mu nabiti da će se sve prašit!
pa ša je izašao psp2?
jesi...pa vidis li ti o cem mi pricamo i da su to sam nacrti...