:beer: :beer:
Imam jedan problem.. Kada sam sve konvertirao ono kako ide na pocetku i sada kada trebam na mob uploadovat te fileove mainCID49.bin i fsCID49.bin i ondaj treci isao sam redom jedan po jedan. Medjutim, tu se problem javlja sto meni to nekako predugo traje neznam sto skinuo sam neke usb drivere ali dali su dobri to ne znam i dali je uopce problem u njima.. Moze li mi tko kako pomoci
http://img258.imageshack.us/img258/7465/slikacv8.jpg <<-- to je moj problem
to ti je zato sto ti je mob Brown a ne red.
A zna li tko kako da prebacim brown u red??? Jel stvarno neznam skoro nista o tim stvarima.,.
Imali tko savjet za ovo: Dakle, kupio sam mob u t-mobile-u k750i imam ga vec 6-7 mjeseci. Sada htjeo sam da prebacim nove menu icone ali sam nesto izgleda za****. Kada stavim karticu i pokrenem mob udjem u njega i pokaze mi koja je mreza odnosno operater, zelim zatim otvorit izbornik on meni kaze ovo: Konfiguracijska greška: Javite se svojem mrežnom operateru ili centru usluga.. Ja popizd**. Cito sam po forumu i radio svasta kako bi promijenio softwer ali uzalud. sve skinem i napravim u xs++ ali kada krene da uploaduje file stane mi na 1/290 flashblock i dalje nikako nece.. Mob mi je brown, a kako da stavim da bude red?? Ili imali tko kakvo drugo rijesenje osim da ga ne nosim na servis.. ako je to moguce...Ljudi molim vas pomozite jer mi mob strasno treba. Hvala
mob ti je brown a oni se ne mogu flashat preko dcu-60,moras odnest unlockeru da ti ga pretvori u red,dotle nista od moddanja
btw. mozes ga sam pretvorit u red,samo trebas flashat erom sa red erom-om ALI za to ti treba servisni kabel koji je jako skup
Ok hvala na savjetu... Znaci za ovo nista nema ono "svojom rukom" napravit..Neznam samo znas li mozda koliko ce to kostati da on meni prebaci u red??
nisan cita postove....a tek san sad sinja da se brownk750 ne moze preraditi u w800...a ja san to proba...glupan...i kad flasha san ga s xs++...al mi sad u far izbacuje -ka da nemoze procitat cid-....jel mogu kako vratit mob u zivot...
pozdrav, meni neda da skinem firmware za w800 i s700i, kao moram bit regan mjesec dana i moram imat min 20 postova, jel bi nekome ko je taj uvjet vec ispunio, bio problem da skine sve sta treba za w800 i za s700i,odnosno s710 bolje. Ako nije problem pliz hitno je, placam pizzu kad se vidimo. e da,i send it to raf180@net.hr please
Malo OT, samo za informaciju:
Kupio K750i u T-Crap centru na Cvjetnom trgu u Zagrebu prije 2 tjedna i dobio CID49 RED, mozda neki zaostali model koji im je trunuo u skladistu (a ja imao opake srece naletit na njega) ili opet dilaju crvene verzije :D
Mogu stavit log XS++ za nevjerne Tome :)
ja mislim da brown mobiteli nece na seus samo red.
jel zna da li je isti postupak i za SE z530i? znaci da flasham z530i u w530i.
ma de brown su glupost ziva nis nemos s njima....ja ga imam i patim se ko isus imam najstariji software (most wanted potvrdio)dobro radi al..di se updejta soft preko neta?
na sony original stranici?
sve detaljno objasnjeno
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407
Da li se flashanjem K750 > W800 brisu navedene stvari:
-SMS poruke u mobu
-telefonski brojevi u mobu
-java igre+programi (i saveovi od igara)
-teme (snimljene u mob)
-fotke
-postavke moba
Ili sve nestaje? :cry: Jel flashanje kao format C: /u ?
malo prije sam flasao phone od frenda i sve je cool, engo kad ga idem connectat na komp prepoznaje ga, udem u file maneger>k750i i pise mi unable to connect. :S zasto?
hitno je trebam mob sutra vratit.
*problem solved*
nego imam jos jedno pitanje.
kad flasham mob na w800i, trazi mi gprs postavke da podesim tj za internet, gdje mogu naci kako podesit?
ako imas vip ovako
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9135361
iako imas w800,moras odabrat k750
Evo jos jedan koji je uspjesno flashao MAIN i FS i modao SE K750i... konacno vise nemam T-Crap zvukove, download menije, boot screenove, zvuk kod kamere i delivery reporta...
Malo sam se preznojio i sparanoizirao, al vrijedilo je :D
Sutra kupujem jack za slusalice i 1 GB karticu i mogu prestat mucit MP3 player koji mi je na samrti! :drink: :drink: :drink:
:jump:
Pitanje za znalce ;D
Kako flashnuti mob preko SE stranica ako javlja da je zadnja verzija gore?
prije par mjeseci kad sam to radio bila je mogucnost "upgrade anyway" ali sada dobijem samo "ne postoji mogucnost nadogradnje - zadnja verzija sw"...
Ima netko ideju kako to zaobici ili eventualno neku stariju verziju za SE update service?
Thnx ;D