stvarno nevjerojatno... tko zna sto je razlog tome..
Printable View
stvarno nevjerojatno... tko zna sto je razlog tome..
Jer tko zna sta je bilo s VM-om, jer su propali ili?
Ma nisu. Vratit će se opet na marginu poslovanja i to je to :)
Vratit ce se kada dodje do stvarne liberizacije trzista,a to ce se desiti kada netko iz EU osobno dodje u Hrvatsku,proseta do premijera i zatrazi zamjenu za ministra prometa i veza,te promijenu u HAT-u.
probali su pismeno upozoriti i to 2 putak(kod kupovine iskona i prije tjedan dana),ali nasi politicari su se pravili da nisu nista ni culi ni vidjeli!
e tek onda kad netko osobno dodje nacrtati im sta se dogadja,ovi nasi genijalci ce shvatiti da su dosli do granice izrabljivanja,pa ce nesto pokrenuti...
do tada,ostajemo na istom....bez VM-a(mozda jos koji ISP do tada izpadne iz igre) i uz samo jednog operatera (i nekoliko tvrtki kceri),svima nam dragog monopolistu T-com.
Poslao sam im mail sa upitom da mi daju razlog zbog cega su ukinuli flat i danas dobio odgovor! A jesu brzi,poslje 10 dana!
Poštovani,
nažalost još nismo uspijeli odkloniti tehnički problem koji smo imali, zbog kojeg smo bili prisiljeni otkazati svima ugovor te odkazati paket VM FLAT ( 49 Kn ).
Trenutno smo u situaciji da možemo ponuditi jedan paket i to od 1 GB po cijeni od 15 Kn. Za sve promjene koje će se dogadjati unutar našeg poslovanja biti ćete obavješteni putem e-maila.
Sdračan pozdrav.
Vm-mreže d.o.o
Jel i oni koji nisu koristili VM http://www.dvcreators.net/discuss/im...es/sarcasm.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_11_55.gif
ja nisam nista dobio a ovo za 1gb 15kn zahtjev sam zatrazio prije 2tj????!
telefonom
Neka sve ovo malo zaživi pa cemo vidjet....
Bolje uzet njihovu gigu prometa pa ušparaš 5 KN!,ali samo pod uvjetom da je brzina 1MB/192, a ne 56K, To se odnosi na one koji imaju 1GB prometa i netreba im više. Povoljnije od T-comovca.
to je t-com nešto srao, pa su ovi morali prekinuti. nema drugog ločičnog objašnjenja.
Zar onda nije bolje uzeto od voljatel voljatime 48 h za 30 kn i u tih 48 sati skinuti koliko možeš nego 2 giga za 20 kn?
ja razmišljam da uzmem taj voljatime 48 h i još uvijek bi ostavila taj iskon surf pa bi to imala samo za surfanje,a u tih 48 sati bi sigurno skinula za najmanje 7 -10 giga,možda i više.
he he....privukli ljude i sad banana sa brzinom :)
iz pouzdanih izvoda sam cu cuo sa T-e planira spustiti cijenu flata ....
zbog malog odaziva ''kupaca'' za maxTv..odlucili su svesti sve na flat i povecati speed kako bi pridobili sto vise ljudi za maxTV ...
zašto bi im o tome ovisila prodaja maxtv-a??
to uopce nije istna!:lmao: Gdje si procito da je mala potraznja za maxtv-om! Pa ljudi ka cekaju po par mjeseci jer je odaziv iznad ocekivanja!!
jos nesto ne razumijem...nikako ti se ne isplati uzimat adsl zbok maxtv!!Pa radje onda uzmes digitv!
Maxtv je usluga koja je namjenjena vec postojecim korisnicima i ne vidim logike da su t-comovci ponudili maxtv da bi digli broj korisnika adsl!!