= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
a sta sa poslovnim korisnicima....oni ostaju na debilnih 450kn flat lol :D
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
a sta sa poslovnim korisnicima....oni ostaju na debilnih 450kn flat lol :D
za privatne...a sta sa poslovnim i onom debilanom od kreiranja cijena za poslovne korisnike :)= Citat =:
Izvorno postao Skener
Kaj nisi ova 2 posta mogao potrpati u jedan...= Citat =:
Izvorno postao mmx
A što se tiče ovog svega, nije još ništa sigurno ni šta će biti s nama, privatnim korisnicima, a kamoli za poslovne... Možda vama dignu cijene, da mogu nama spustiti. ;D
procitajte zombixov blog,covijek lijepo kaze....nije ga briga za t-com,ali ako i smanje nece ici ispod sadasnjih cijena konkurencije,jer bi to bio dumping cijana!!!= Citat =:
Izvorno postao mmx
znaci svi koji se nadate.... dzaba vam!!!
Cijene ostaju skoro iste kao kod konkurencije ako ne onda je mogucnost da cijene ostanu iste ali zato brzina ide gore. Ovako mozemo samo istarzivat i trazit i trazit i nagadjat..
Budem vidjeli sta ce biti...;D
Evo našao na njuzama, pa kometirajte:
Uskoro dolazi do privremene regulacije cijena, a paketi brzina i prometa
ostaju isti. Uskoro ~ 1-3 mjeseca...
Nakon te regulacije malo stagnacije, onda nakon toga, tam pocetkom ljeta,
nova "podesavanja" u vidu promjene paketa a i nove regulacije cijena, ako
bude potrebno. Navodno nebude ponudjeno vise od 4 mbit-a downstreama uopce
tijekom cijele 2007. godine. Mozda krajem 2007., u ovo doba, al malo
vjerojatno
Za ovu privremenu regulaciju moj izvor veli da bude oko 249 kn mjesecno
paket fiksna telefonija+1 mbit flatrate, s tim da je tu ukljucen ovaj
"unlimited" za telefon(koji sad kosta 20 kn mjesecno extra), znaci free
telefoniranje uz placanje uspostave poziva jedino. Uz taj paket, MaxTV bude
nadoplata samo 35 kn mjesecno.
Takodjer, veli da bude neki paket za 199 kn mjesecno koji bude imal manju
brzinu, 512 ili 768 kbps downstreama i 128 kbps upstreama, isto telefon
ukljucen
nije bas nesto u usporedbi s Amis-ovom ponudom :(
pital sam kak to da ne odgovaraju malo zesce na Amisovu ponudu, a rekel je
da to bude ta druga "podesavanja" oko ljeta 2007., jer do tog doba Amis
nebude imal dovoljnu dostupnost da ih ugrozi uopce. Znaci tek ljeto 2007.
ozbiljno gazenje cijena... :(
Mislim da ovo baš ne drži vodu jer je šoljanica u intervjuu izjavila da će uskoro znatno povećati brzine tak da u startu ne štimaju ove informacije.= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn
Pa i uskro je relativan pojam, 6.mj je isto jako uskoro...osim toga ovo se čini dosta logično, pošto i njemački t-com nudi nešto slično telefosnki flat, internet flat i tu njihovu verziju maxtv-a - sve u jednom paketu
kupio sam novi bug i unutra je jedna od glavnih tema "Istražujemo cijene ADSL-a u regiji,Plaćamo li najskluplji ADSL?"
jedino slovenija iz bivše yuge ima flat ispod 250kn. A t-com u njemačkoj ima flat 225kn za 1024/128kbps
Sloveniija ima flat 110kn 1024/256kbps, 250kn 10/1Mbps.....
sve u svemu drugi smo u regiji po brzini i cijeni, a srbija nas polako dostiže.
Njemački t-com daje dsl flat za 27 eura (16,99 brzina + 9.99 flat) odnosno 194 kn
U njemackoj za 49,95 € t-com daje flat internet i telefon!!!= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
[QUOTE=marq
Sloveniija ima flat 110kn 1024/256kbps, 250kn 10/1Mbps.....
sve u svemu drugi smo u regiji po brzini i cijeni, a srbija nas polako dostiže.[/QUOTE]
da ali u sloveniji je adsl 2 a ne obilan kao i kod nas pa mogu ponuditi 10/1Mbps
a imam osječaj da naši T-com kupuju polovne stanice od t-com njemačke i stavljaju kod nas tak da kada bu kod njih nekaj bolje mi bumo dobili njihov adsl2!
Zna netko zašto T-momci ne ostave niže brzine po nešto povoljnijim cijenama? Gledam taj dsl i svaki put kad čujem za akciju očekujem staru brzinu za male pare.. Da mene pitaju još davno bi uzeo 512/128 ali ovako mogu samo sliniti...
evo ga 15.12 nisu ni prdnuli niš:closed:
Pa 15.1. je navodno sljedeći datum kojeg se moramo držati. :spin:= Citat =:
Izvorno postao Sipe
Kako sad stvari stoje cini se da niti oni sami neznaju sto da naprave i kada,a i rezanje kabela konkurenciji i onemogucavanje na sve moguce nacine da se ovi ne prosire im je trenutno prioritet;D
ja sam čuo 5.1. što sam i naveo u nekim prije postovima ! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
a ja sam cuo i 1.12 i 15.12 i 1.1 i 15.1, nakraju nist= Citat =:
Izvorno postao Skener
ja sam čuo da je ovdje zabranjen offtopic...
molim bez lupetanja, nagađanja, nergumentiranih podataka, još više molim bez postova u kojima se jedni drugima čudite da pišu gluposti! naslov je jasan, ako znate nešto, čuli ste, a i ima smisla, napišite. svi ostali postovi bivaju obrisani
t-com je poznat po svakakvim muljazama kao i neki dan kad su t-comovi radnici presjekli kabele od optime.
tema se pretvorila u beskorisno klepetanje, prešla je u provociranje, kad zbilja dođe do promjene cijene usluge, kao i dosad, imat ćemo novu temu za to.
ovako, iz dana u dan konstatirati da se ništa nije promjenilo je u najmanju ruku jadno. znam da mnogima ovakve stvari služe samo kao poligon za nabijanje postova.
ovim putem molim vas da izjegavate teme u kojima se nešto uzaludno predviđa, od naseljavanja Marsa do besplatnog crnog kruha!