jesam, pa i ja sam krema ovog grada kao i nered, ali volim se družiti i s običnim pukom :beer:
Printable View
jesam, pa i ja sam krema ovog grada kao i nered, ali volim se družiti i s običnim pukom :beer:
....ovo miriši na neku kandidaturu u HDZ-u,možda za predsjednika ogranka zdrpi i briši.
on im je vec odavno tajni agent i kao takav im je od velike koristi, stoga je neisplativo raskrinkati ga... ups, rekao sam previse :)
dečki jeste gledali predstavu izbacivači sa tarikom i reneom? jebenica je!
no kad je onda sastanak? kad wb može? ili bez njega? ma nemremo bez njega.....:cool:
...a tebe su navukli da priznaš...:D
Znam kak' ti je sad ni ja svojima nisam priznao da idem u kino a kamoli u Kaz******...
moj naklon milostiva... :beer:= Citat =:
Poslao: andrea
kad wb može? ili bez njega? ma nemremo bez njega.....:cool:
bye:-/
...otišla si, sarmu probala nisi.....
predosadno mi je bez ovog foruma. ali ne fale mi određeni forumaši. samo neki. pa tomo daj nabaci tu sarmu da probam!
ako to još vrijedi....ako ne....no frks!:cool:
aje ima sastanka ovaj tjedan ili ne?
@svi - moj prijedlog-mozda malo djetinjast al dobro..naime kad padne prvi pošteni snjeg, da se odemo grudati??!(moram se obracunati s andreom:D)
da mi je to vidjeti ;D
e neće moći vjeko. ja mrzim grudanje. imam traume još iz osnovnjaka. šopanja itd...no way....to je jedan od razloga zašto ne volim snijeg.
kaj se tiče sastanka, mislim da ovaj vikend ne, jer wb ima ispit i mora učit, tako da sumnjam. a opet je bezveze ak svi ne dođemo. tj. većina.
mislim da je wb napisao da tek onaj tam petak...ne ovaj...a to je opet Božić....neznam bumo vidli:-/
ma wb je slobodan, jutros je imao ispis, evo bas mi se javio da je dobio petardu, koji strebson... :)
od te medicine svi polude, tako da...
kao da je njemu medicina potrebna za to, on je lud od rodenja... :) uostalom i sam si vidio, mi ti ne primamo normalne u redakciju... :)
da vidi se
:jump: :creep: :crazy:= Citat =:
Poslao: gog
kao da je njemu medicina potrebna za to, on je lud od rodenja... :) uostalom i sam si vidio, mi ti ne primamo normalne u redakciju... :)
da ljudi, evo dah ispit jutros nakon tri sata spavanja, sat i pol s pacijentom i 2 sata čekanja profe... Jeeeee!!!
Dakle što se mene tiče ja sam za ovaj petak, al čuo sam se danas s tomom i neredom i vele da im petak baš i ne odgovara, pa i subota dolazi u obzir valjda, moramo se još čuti pa ćemo postati fiksno najkasnije sutra kad bi trebao i gdje biti taj sastanak.
@svi...ja se slažem za subotu navečer,moglo bi ispast dobro,WB ti sve ljepo organiziraj,a na nama je samo da ponesemo dobru volju, 200kn i pravi fotić:)
cestitam na ispitu wb - sta si polagao i gdje?
subota je ok kaj se mene tice, ali danas dolaze slovenci na faks, a odlaze u subotu... u medjuvremenu sam s njima, a ne znam kak ce subota izgledati jos i kad odlaze... :)
ako je u subotu onda ja mogu biti do negjde 9.30, 10 max
ma ti uvjek moraš kao ići a u stvari se bojiš da se ne napiješ pa da ne zanja-njaš! ;D
neuru na rebru.= Citat =:
Poslao: vrag
cestitam na ispitu wb - sta si polagao i gdje?
subota je ok kaj se mene tice, ali danas dolaze slovenci na faks, a odlaze u subotu... u medjuvremenu sam s njima, a ne znam kak ce subota izgledati jos i kad odlaze... :)
vidim skupljaju se bodovi za razmjenu... :D
javi se prije sastanka pa te možda pokupim negdje...