nista njemu nemoze dobro stajati
Printable View
nista njemu nemoze dobro stajati
alkohol u krvi mu pristaje....:beer:
ma wb svaka ti dala, od kada si mi izabrao onijeg dobrog kaputa sve me nesto zene salijecu, hoce cak i za seksa da mi plate, evo bas stajao na cesti neki dan i u ruci mi bila kapa jer je nesto zatoplilo i prosla neka zemska i ubacila mi 5 kuna...
sad imam za :beer: ;)
....sad si stvarno ispo uobražen, 5 KUNA!!!,pa to nemre dobit ni profi žicer :)
pa to ti ja i velim, 5 kuna coece, to ti je sve zbog kaputa :)
@andrea, iako sam vec vidio ovu sliku, opet mi je skoro srce stalo :) nego, daj ostatak frendice da vidimo :)
nema ostatka. samo je to. ******.
jedva dočekam da stavim slike sa moba i onda ih nitko ne komentira. možda ih trebam negdje drugdje stavit da ljudi reagiraju?:confused:
Stavi ti bez kuglica(da se bolje vidi) pa ce ljudi reagirati :D :D
:lol:
pa i nisu nešto fotke...ali šta ćeš.
za foto session neće ići....u biti razgovaraj s mojim menađerom...:D
sezam- sunčeko ti tvoje vinkovačko (jesi iz vinkovaca jel?)
A Manager je? :)
ali moraš i ti biti prisutan...da gog nebi bio bad boyhttp://www.smily.at/smily/smily1234.gif= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Hah:)
Gog, imas moje dopustenje za session;)
E bas sam to htio reci. Nista bez managera!
ha čuj...tko to zna...možda sam nastrana....:D
dečki dečki, znači volite vi po guzi dobivat čim ste se nakotili odjednom ovdje....čim se bič spominje odmah su navalili wb i tomo...ali sumnjivi ste mi jer kak to da ste se baš vas dvoje tu našli u isto vrijeme:D :D ....
i btw gdje je moj menađer nestao? seeeeezameeee pojaviiii seeee!:cool:
Ma tu sam.
Ja necu dopustiti nista vise od foto sessiona:cool:
ne samo da si mi menađer nego i bodyguard..:D
...nisam za bič,al sam za kožnu ljuljačku u sobi.....:)
ma gubite se odavde, dobit cete po piksi kad vas vidim... ja si tu pripremim teren i onda mi vi sve pokvarite, kuis ono ne... bit ce belaja... :)
.....prvo trebaš travu pokosit:)= Citat =:
Poslao: gog
ma gubite se odavde, dobit cete po piksi kad vas vidim... ja si tu pripremim teren i onda mi vi sve pokvarite, kuis ono ne... bit ce belaja... :)
sorry GOG...onda ćemo wb i ja bit na tribinama:lol:
icok? ne zimku opet... :)
vidim da je dr. wb, predlozio da prijedete na plan b, tzv. reverse psihology plan... :) zao mi je decki no znam koji je vas slijedeci korak i prije nego ga napravite... :)
pa ti si kasparov! :)
jašta... :)