ma, nikad ti to neću oprostit! :evil:= Citat =:
Izvorno postao tj1
(šala, naravno;D )
Printable View
ma, nikad ti to neću oprostit! :evil:= Citat =:
Izvorno postao tj1
(šala, naravno;D )
LOL! :D
Sto se tice slucajnog stiskanja onih tipki "izmedju", na K800 mi je to rijeseno najnovijim firmwareom (rijesili su to tako da se sad povezivanje mora drzat sekundu-dvije da bi se aktiviralo). Mozda i na W810 to tako rijese...
Kakve tipke ima W810i, gumene ?
Pitam jer sam jedno vrijeme koristio neki simens s takvim tipkama i odvratno mi je za pisanje poruka a i slova na tipkama se s vremenom izližu i nestanu.
One gore oko navi-pada su plasticne, kao i sam navi-pad, a one dolje numericke su AFAIK neka polu-guma polu-plastika, slicno kao K750.
Nemam W810 pa me ispravite ako grijesim.
Dobio sam ga! Napokon! :D
Khm, khm... Sta reci? Paaa, koristim ga vec neka 2h, upravo mi je na USB punjenju, prebacivao nesto. Ukratko, tel mi je extra.:thumbup:
Koliko sam cekao, isplatilo se... Heh, sad sam kratak s' vremenom, pa cu vam utiske ostaviti kasnije. :)
Inace, jedina mu je mana sto je sa Vodafone-a (nisam ja uzimao, vec neko u BG). Ne mogu mu se mijenjati ikone u meniju...
Ostalome nisam nasao zamjerku, cak sta vise, prijatno sam iznenadjen mnogim (iako sam ga prije probavao) i sl. ;)
Cini mi se da Imatic ima isto sa Vodafone-a... E, sad, da li se to moze ukloniti (da se ne gubi garancija :) )? Ima li jos nekih nedostataka u odnosu na "obicni"?
Bice jos toga, al' sad zurim. Poz:spin:
P.S. A dobrodoslica? ;D
ja sam vise lud na taj mobitel nikako ga nigdje uhvatiti u tcentru:-/
čestitam! mobitel je stvarno dobar i sigurno ćeš biti zadovoljan!;D= Citat =:
Izvorno postao Flashy
uživaj!:thumbup:
mislim da si ih dobro opisao. ni ja nisam sigurna od čega su točno numeričke tipke, ali definitivno nisu od one mekane gume kakvu je member opisao da je bila na siemensu.= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ok onda je dobro, glavno da nisu onako premekane pa se covjek mora zajebavat sa tim pisanjem poruka...
tnx na odgovoru
meni je pricala jedna zena iz vipa preko koje sam si kupio w810i da brandirani relativno brzo odlaze jer se stavljaju losi softwer i da je sa orig. softverom duplo bolji pa sam ga odma prodo jer sam imo brandiran na vodafone:rolleyes:
zar ti nije bilo jednostavnije samo staviti originalni software?:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Mrkwa
je bilo je sam kae rekla da kad se taj njihov(vipov,simpin...) sowtwear jednom stavi on vec shebe mob i da kasnije ak mjenjash soft nema veze, idalje ce ti se shebat mob....mislim tak mi je ona rekla tj. dala savjet i mislim da je u pravu, barem ja takva iskustva imam....
kako moze unistit mob? ne kuzim. Ja sam imao T6300 T-mobile godinu dana, nijedan kvar, K750 (vip vodafone malo brandiran) tu je joystick zezao ali to je hardwerske prirode :) i sad W810 T-Mobile, zasad je sve u redu.= Citat =:
Izvorno postao Mrkwa
još nisam čula da software može uništit mobitel...ta žena koja ti je to rekla je neki stručnjak?= Citat =:
Izvorno postao Mrkwa
jedino što je moguće je da je vip kupio neku seriju w810i koja ima neku serijsku grešku, a da to nema veze sa vip-ovim softom...
tak mi je rekla zena i kuzi se vakat u mobove i dobri smo si pa mi je savjetovala da ga neuzmem kod njih...nes je rekla tipa da je softwer preslab za tako dobar mob il tak nes sl. ugl rekla je da nesta nevalja;D
imam jedno pitanje za one koji su isprobali ovu karticu u svom w810:
zanima me usporava li se mobitel i da li troši više baterije nego s onom od 512 MB?
negdje sam pročitala da se to zna desiti na k750 pa me zanima je li i sa w810 ista stvar...
žena koja se kuži super u mobitele;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Mrkwa
= Citat =:
Izvorno postao nijala
sto veca memorija,sta veca trosnja baterija....ali to nije tak starsno,isprobao sam 2gb. karticu i bilo je sve u redu...mozda pola sata manje radi neko inace sa 512mb. ;D
cijelih pola sata!? ;D= Citat =:
Izvorno postao nokman
a što je s brzinom mobitela? jel se jako usporio ili ne?
ja nisam nista prmetio da je sporiji...jer kod mene uvijek sve dulje traje ;D :thumbup:
blago tebi!
tnx!:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao nijala
pa ja isto mislim.. ;D
have a nice day.... :bunny:
[QUOTE=cvita] kad te netko zove ne cujes na slusalice?...[/QUO
još nitko nije odgovorio na ovo ili ja nisam našao,kod mene je isto,u slušalicama ne čujem ništa...
misliš na zvono prilikom poziva ili na glas sugovornika?= Citat =:
Izvorno postao MASVA
ako je riječ o zvonu, ni ja ga ne čujem u slušalicama, već samo na zvučniku mobitela. jedino po čemu znam da mobitel zvoni je to što prestane svirati mp3-ce...:-/
Ako imaš ugašeni zvuk i slušaš mp3-ce prestanu ti svirati ako te neko zove, a ako ne slušaš mp3 i imaš ugašen zvuk onda čuješ u slušalicama da ti zvoni! ako je zvuk upaljen, onda ti zvoni samo na zvučnik moba.
joj kako su zakomplicirali...:evil: bilo bi bolje da su stavili da uvijek zvoni.= Citat =:
Izvorno postao zeroo-cool