To su mi govorile kad sam imao 15 god.Al nema veze.= Citat =:
Poslao: whiteboy
Pa njoj je i 17-18 godina mlado. Budeš vidio kad malo ostariš da ti razlika od 1 godine ništa ne znači...
Thnx,whiteboy,na obavijesti.
Printable View
To su mi govorile kad sam imao 15 god.Al nema veze.= Citat =:
Pa njoj je i 17-18 godina mlado. Budeš vidio kad malo ostariš da ti razlika od 1 godine ništa ne znači...
Thnx,whiteboy,na obavijesti.
Al ak si zblajhaš kosu - isti Eminem ;)
Sweet sixteen.:)
Neznam na slici mi izgledaš kolko imaš godina, meni svi govore da izgledam kao da mi je 17-18.:cool:
mobyfanica kada cemo mi vidjeti konacno tvoju sliku?
Da! Ajde potrudi se malo, skuži kako s moba poslati sliku na komp, ili nađi frenda koji ima digitalac...
ma da je htjelo ona bi to vec napravila! kaj jel mi trebamo stalnoo stavljati svoje slike ili kaj...?
Stalno nove slike! Idemo ovu temu do 100 stranica dovesti...
Mobyfan-ica:
Pa dosad si već mogla naći načina kako ubacit sliku.
Očito nisi baš nešto lijepa dok otežeš s tim...ili...;)
Bravo Eminem, ako je tvoj post ne ubijedi da stavi sliku e onda stvarno ne znam kako ju nagovoriti.
Miško:
Su to tvoje oči?
A di ti je ostatak,nisi ga valjda izgubio?:D
pogodite di je ovo slikano
Fullll se dobro vidi! ;)
Nije stvar u tome nego nema nikoga od kog bi posudila digitalac ustvari imam, al to nije baš za posuđivanje jer nikad neznaš. Uskoro ću ga sama kupit nadam se:rolleyes: Question: jel se može staviti slika sa e-maila ovdje da se vidi?= Citat =:
Poslao: Eminem
Mobyfan-ica:
Pa dosad si već mogla naći načina kako ubacit sliku.
Očito nisi baš nešto lijepa dok otežeš s tim...ili...;)
He he coma ti si neki "mračni" tip.:D Kaj je to podrum?:D
Mora slika biti na nekom url-u pa ak nemaš volje zafrkavat se sa svojim besplatnim megabajtima pošalji sliku meni i ja ću je postaviti na forum. Ak imaš VIPonline oni ti imaju jednostavno uploadanje dokumenata (slika) na tvoj besplatni web prostor...
otvoreni prostor, centar grada, kod importane gallerie
znam, jel nasuprot galerije tocno... ima jedno dvoriste, pa nesto kamenih stepenica... itd, ali sada su stavili ogradu, pa se vise ne moze ici gore... ?
aha tamo, pa moze se ici gore, idem ja onuda dosta cesto!
Nemam viponline...ma smislit ću nešto!= Citat =:
Mora slika biti na nekom url-u pa ak nemaš volje zafrkavat se sa svojim besplatnim megabajtima pošalji sliku meni i ja ću je postaviti na forum. Ak imaš VIPonline oni ti imaju jednostavno uploadanje dokumenata (slika) na tvoj besplatni web prostor...
dajte ne gnjavite curu
jsp_m ne brini se ti za mene nedam se ja gnjavit. ;)
znam gdje je to... to je jedna od poznatijih buksi u Zagrebu... ;)
da jebeno je na onom krovu gore