Malo offtopic. Ovaj tjedan sam na praksi u Siemensu i kad sam prvi dan došao mislio sam sad će me sa svih strana obasipat Siemensima kad ono od jedno 20 ljudi koje sam vidio/razgovarao ima nokije. Nisam mogao vjerovati.
Printable View
Malo offtopic. Ovaj tjedan sam na praksi u Siemensu i kad sam prvi dan došao mislio sam sad će me sa svih strana obasipat Siemensima kad ono od jedno 20 ljudi koje sam vidio/razgovarao ima nokije. Nisam mogao vjerovati.
malo je offtopic - necu brisati, ali molim vas da ne nastavite raspravu o tome ovdje (mislim na ovaj thread).
Vidim da imaš srpski Slovo ED. Imam ti ja najnoviji hrvatski Slovo ED v1.1 ako ti treba
vidim da ste nesto pricali o theft alertu, ali niste dovrsili... naime, prekopiram ta.app i jos uvijek me trazi da aktiviram theft alert! u cemu je fora ako netko zna??? kako to crackirati?
taj slovoed v1.1 je mrak! s tim, da ima dvije verzije, full (manja) i extended (veca po kb samo)... zna netko u cemu je razlika? osim da je jedna manja, a druga veca!!! :)
Ne radi na nokiji 6600= Citat =:
Poslao: vrag
vidim da ste nesto pricali o theft alertu, ali niste dovrsili... naime, prekopiram ta.app i jos uvijek me trazi da aktiviram theft alert! u cemu je fora ako netko zna??? kako to crackirati?
hvala na brzom odgovoru!
kaj imas ti trenutno instalirano na nokiji... koje su ti aplikacije koje su stalno tu???
@cyber
naravno da hocu hrvatski slovo ed
tau6@siemensfreaks.com
thanks ;)
lakse ti je skinuti sa neta...
http://www.penreader.com ti je adresa... ti valjda ides pod siemens... mi smo za nokiu skidali... valjda je to cak isti file... :)
treba ti jos i key... ovo mi je cyber poslao... poslje EP61- upiši 0036-0111-111111-2073-2634
Trenutno imam:= Citat =:
hvala na brzom odgovoru!
kaj imas ti trenutno instalirano na nokiji... koje su ti aplikacije koje su stalno tu???
Photographer (obavezno)
Album
FaceWarp
SmartMovie
SlovoEd
PowerLock
BCalc (na žalost još nema cracka)
AppMan
eFileManager
Total IR Remote
Screen Capture
i jedno sedam igri
taj photographer v2.4 sam stavio, ali ga nije htio crackirati, pa sam ga maknuo... gdje da skinem, i koju verziju da radi??? v2.2?
album je onaj openbit? to sam si i ja stavio... imamo sve isto...
screencapture imam od psiloca!
kakav je eFileManager? cemu PowerLock sluzi?
= Citat =:
Skineš ga odavde
http://www.penreader.com/download/76...lavnik_S60.zip
i registriraš ga tako da nakon EP61 upišeš ovo 0036-0111-111111-2073-2634
ovaj theft alert se uopce ne registrira kod managera... mora se rucno maknuti... lose! :(
ne!!! theft alert ne moras maknuti rucno. deinstaliras ga iz njega samoga. Dakle, uđes u theft alert, klines options i onda uninstall.
to je zastita da ti ga nebi skinia netko drugi bez tvog odobrenja. Jer treba ukucati sifru da bi usao u sam program. Meni je super ta aplikacija...
Cemu sve sluzi photographer?
ovo su aplikacije koje ja imam trenutno instalirane:
blacklist
powerlock
screen taker
seleQ
bug me
smart movie
theft alert
quickword
fs caller
slovo ed
blzinstapp
handy remainder
i par igrica...
cekaj vrag? ti si dakle pokrenua theft alert na n6600
onda ga registriras (ako je crackiran) tako da odes pod registration i upises bilo koji kod. npr 1234 i onda ok
To je to ;)
jesam, ali ne iz prve... prvi puta kad sam pokusao pokrenuti srusio mi se... tek iz druge ili trece... ali ne prima crack... prekopiram ta.app, i upisem bilo koji key, i kaze da ga jos uvijek nisam aktivirao i da mi mob nije siguran...
cemu slizi powerlock?
pa kad sve napravis i odesis u theft alertu. mislim definiras poruku i brojeve na koje da ti se salje sms, onda moras klikniti na Theft protection i odaberes Activate... Inace nije ukljucen
Power lock ti je screensaver... Jednostavan i meni se sviđa... I besplatan
ok, hvala... onda radi... moram se malo samo s njim poigrati izgleda... sa www.aivanet.com sam ga skinuo!
radi theft alert, barem meni!
ali, ne radi mi photographer v2.4... kopiram .app i .dll u direktorij, i nista, kad upisujem licence kod od 12 znamenki, neki koji mi padne na pamet, kaze da nije dobar... znaci da nije crackirano... ili nesto krivo radim?
molim vas crack ili key za:
photographer v2.4
sanswer v2.0
vrag@post.htnet.hr
:)
3aTmr hvala za forward
Ne radi ti. Tj. radi ali neće funkcionirati ako zamjeniš SIM karticu jel ti se je prvi put srušio i rekao da Theft Alert nije podržan. Uz Photographer dobiš dvije datoteke .app i .dll. App ide u direktorij Photographer a .dll ide u direktorij libs= Citat =:
radi theft alert, barem meni!
ali, ne radi mi photographer v2.4... kopiram .app i .dll u direktorij, i nista, kad upisujem licence kod od 12 znamenki, neki koji mi padne na pamet, kaze da nije dobar... znaci da nije crackirano... ili nesto krivo radim?
molim vas crack ili key za:
photographer v2.4
sanswer v2.0
vrag@post.htnet.hr
:)
Photographer je najbolji program za slikanje. Može normalno slikati, slikati sa maskama, panoramu, i mirror(jako dobra stvar za zajebanciju)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
ne!!! theft alert ne moras maknuti rucno. deinstaliras ga iz njega samoga. Dakle, uđes u theft alert, klines options i onda uninstall.
to je zastita da ti ga nebi skinia netko drugi bez tvog odobrenja. Jer treba ukucati sifru da bi usao u sam program. Meni je super ta aplikacija...
Cemu sve sluzi photographer?
Ali meni i Vragu ne radi. Kada upisujem serijski broj ne prihvaca niti jedan.
Evo radi, ali bugira... Izbacuje neke errore itd.