Tako je. Kad se na ovoj stranici pojavi "support for XXXX" onda znači da XXXX dolazi u prodaju u skandinavske zemlje odmah, a ovamo za kojih 3-4 tjedna. Tako je bilo dosad statistički gledajući.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Printable View
Tako je. Kad se na ovoj stranici pojavi "support for XXXX" onda znači da XXXX dolazi u prodaju u skandinavske zemlje odmah, a ovamo za kojih 3-4 tjedna. Tako je bilo dosad statistički gledajući.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
evo sajta za one koji zele da vide N80 uzivo tj. 8 klipova velicine oko 1mb
http://www.newmobile.nl/eur/en/video...one_id=1692e86
ovaj fon moram imati!
svaka cast!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dziggy
na str 4 vec imas to postano= Citat =:
Izvorno postao dziggy
evo moze jedan savijet kupiti N80 u svercera ili u ducana zna li ko od prilike kakva bi mogla bit cijena u svercera!! imali ko iskustva sa tim svrcerima i kad bi nokia N80 mogla bit kod njih ako u mobisa dolazi za koji tijedan!
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=226
A kod švercera bi trebala biti možda tjedan, dva prije nego u Mobisu.
reci mi ako buden isa u kupovat u svercera kupovat cega se triban bojat i di me sve moze zajebat!!!! sta da prvo gledam a da budem siguran da cu kupit mobitel ispravan!! nisan nikad ima symbianca pa se ne kuzim u to a i nisan nikad kupova u svercera??:dunno:
.......šta ja znam, nisam nikad kupovao od švercera pa nemam baš nekog pojma.
......Bojati se onoga čega se inače bojiš kad kupuješ na crno. Ništa posebno. Isprobaj jel radi na tvoju karticu, da nije kodiran i malo pročačkaj po menijima, uslikaj sliku s kamerom. vidi jel ima memorijsku karticu, CD..............kabel....punjač......
I pitaj za garnaciju...
znaci mobitel ka mobitel!!!:thumbup:
a ovo za garanciju neznan kako cu se dogovorit jer kad nazoven svercera NPR. iz banka kojeg nikad nisan vidija i on mi kaze imas 1 godinu garancije i on ode ca a ja ga nikad vise ne vidim!!! i eto ti garancije!!
Ma koju crnu garanciju.
Uređaj : Nokia N80
Uvoznik i distributer: "Otraj - dotraj" d.o.o.
Serviser: Mate & Jozo Co. Iza kantuna u getu
Garantiramo da će uređaj raditi, ako prdne u potić, Mate će ga popravit. Moš mislit.
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
znaci ako N80 nije kodiran i ako sve radi(kamera,pozivi itd..) onda je sve ok!!
Sa garancijom se možeš pozdraviti, jedino ako ti garantira da možeš njemu ga vratiti, jer obično šverceri imaju svoje ljude koji im servisiraju isto na crno...
meni i ne triba garancija zelim samo da je mobitel ispravan!! ali ako covik ponudi neku pociju kao garancija onda jos bolje!!
Ovako, ako već kupuješ na crno, predlažem ti da se raspitaš za nekog pouzdanog švercera. Ja recimo imam 2 frenda što se time bave, i vjerujem im. Najbolje je kad poznaš osobu jer je mogućnost da te zezne mala.
Ne znam koliko se isplati tako rano kupovati ovakav mob.Treba malo pričekati da se software sredi, dođu aplikacije za njega i najvažnije-padne cijena... Bar ja tak radim
A što se švercera tiče- to ti je opet dvosjekli mač. Može ti mob radit 5 godina bez problema (pa ti ni ne treba garancija), a može se i pokvarit isti dan pa si sam plaćaš popravak... Ti odluči
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
prijatelju bacija san se u potragu za pouzdanim ljudima i jos san bez uspijeha!
ali ni u ludilu necu uzet mobitel od nekog a da mi ga nije ko preporucija!!
btw. sto se tice tih garancija...u 85% slucajeva garancija je "usmena" tj. on ti garantira nekim "svojim" papirom, ali i ima slucajeva (rijetkih) da se baš dobije originalni računa (karton, štambilj, i račun [onaj pravi isprintan matričnim printerom])....
Tako je. Još ako poznaješ čovjeka, a imaš problema, zamijenit će ti odmah bez da te maltretira čekanjem na popravak. Tako rade oni "veliki", jer znaju da će tako imati uvijek dobru mušteriju.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Mani me onih koji gase mobove, izvlače se na x načine itd.
Ja ću kad budem kupovati n80 vjerojatno kupiti u Mobisa ili HGspota.
Kažem iako znam dvojicu momaka koji se time bave, nemam prevelikoga pouzdanja, ne znam zašto.
ma i meni se cini da cu ga ipak kupit u ducanu!!!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
jer straj me bacit pare u vatru!
@ MOBYY - evo pocele su izlazit aplikacije za ove nove verzije symbiana:thumbup:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21142
Počet će sve aplikacije polako dolazit samo treba vremena ali mene više brine šta nema dotsis vlada totalna suša :skull:
Pa imas mIRC tako da nema frke... :licklips: :licklips: :licklips:
= Citat =:
Izvorno postao andro2001
nemojte me sad ogadit ali sta je to mIRC??
zna se ko je laik!:-/ :evil:
Bogu fala. Sad će se stati nizati... Samo da nam Dotsis proradi (odn. bilo koja stranica koja će davati sadržaje FREE).= Citat =:
Izvorno postao vedran/st