Naravno da podrazumijevaju i vipov signal. Ko da je krajnjeg korisnika briga čiji signal koristi, glavno da ga ima. Uostalom, o tome smo već raspravljali...= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Printable View
Naravno da podrazumijevaju i vipov signal. Ko da je krajnjeg korisnika briga čiji signal koristi, glavno da ga ima. Uostalom, o tome smo već raspravljali...= Citat =:
Pročitao sam negdje da ima Tele2 odašiljač u Rijeci i u mom dijelu grada radi ok, kao i u centru. Jučer sam jedino bio u Kauflandu i prebacio se na VIP (a fora je da Kuafland nije podzemno ili tako nešto)
E onda se to malo drukčije veli npr. "uslugu pružamo na cjelokupnom teritoriju RH" ...ili u tom stilu ... jer ovim dovode ljude u zabludu= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kakva zabluda? Je li cijena poziva u Zagrebu i u Vinkovcima ista? Je. Onda? Govoriš kao da VIP i T-Mobile u svojim reklamama sve napišu onako kako zapravo jest... Što korisnike ima biti briga preko čijih se baznih stanica spajaju?= Citat =:
Nije istina, o tome smo već raspravljali i tu rečenicu možeš i drugačije protumačiti. Riječ "pokrivamo" može značiti i da pokrivaju hr svojim signalom, a ne da je već pokrivena.= Citat =:
Njihov je signal zbog, jos uvijek, zbog male gustoce baznih stanica losiji u zatvorenim prostorima, a to sam pogotovo primijetio u shopping centrima dok je u stanovima manje-vise normalan.= Citat =:
Izvorno postao supercom
Evo na newsima kazu da je signal stigao i u Buje te da je odlican.
Sorry, ali nije ti neka logika...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Logika mu je sasvim OK; ta se recenica moze protumaciit na 2 nacina, a vjerojatno je s tim ciljem i zamisljena.
I eto zablude o kojoj govorim :licklips:= Citat =:
Izvorno postao JBT
Nema tu nikakve zablude, pogotovo ne za krajnjeg korisnika koji ima signal u cijeloj hr bez obzira na to čiji on bio. Ako je protumačiš drugačije opet je pravilno napisana. Ali ti i dalje filozofiraj bez obzira što dobro znaš o čemu se radi.= Citat =:
A da počnemo ispočetka? Pa da neki na ovom forumu skuže za odgovornost o onome što je napisano? I o onome što se tvrdi i obećava, a nije tako... Jednostavno Tele2 nema svoj signal u cijeloj Hrvatskoj već potpisani nacionalni roaming s VIP-om. Dakle ne pokriva vlastitim, već iznajmljenim signalom dio teritorija gdje pruža usluge. Tvrdanja da Tele2 pokriva signalom cijelu Hrvatsku jednostavno nije točna. A drugu tumačenje riječi "pokriva" uopće ne pristaje navedenom kontekstu oglasa. Zasigurno bi u tom slučaju rekli "rade na izgradnji" i sl. I točka.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
:closed:
Pokrivaju,ali ne svojim.Samo mene kao korisnika ne zanima kako pokrivaju, bitno je da pokrivaju.Sto se mene tice mogu koristiti i bazne stanice od Eroneta:evil: samo da ima signala
Jasno je nama da si ti ogorčen na Tele2 cijelo vrijeme i da što god rekli, napravili ili ponudili, naći ćeš neku rupu i opet neće valjati... Po "n"-ti put: zašto bi pisali čitave rečenice na svojim reklamama tipa: "Mi još nemamo vlastitu infrastrukturu, ali se zato koristimo VIP-ovom, što znači da Tele2 mrežu možete koristiti na području cijele države bez ikakvih dodatnih troškova"... Napisali su ono što ljude treba zanimati: pokrivaju teritorij države sa signalom... A ti i dalje nastavi vaditi tu dlaku iz jajeta...= Citat =:
Slažem se, pa i da bi se išla "vaditi dlaka iz jajeta" Tele2 nije ništa krivo rekao. Istina, imaju potpisan ugovor sa vipom i tako im uspijeva uvijek imati signal, ali to ne znaći da je izjava u njihovoj reklami kriva ili čak lažna! Vip im ne daje svoju infrastrukturu besplatno, oni to moraju plačati i imaju pravu nazivati to Tele2 signalom jer oni to financiraju i time je njihovo.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
To više nije vipovo, a ono što si vip dozvoljava da piše VIP TELE2, po meni nije nikakav argument da to nije od teleta (sve dok plača za to), nego to je korsina informacija kosrisniku da se mobitel prebacio na VIPove bazne stanice.
Stoga, Tele2 ima definitivno pravo kada kaže da SVOJIM signalom pokriva cijeku RH.
Primijetih danas slucajno noviji Tele2 toranj, odmah uz vojarnu Croatia u Travnom (bivsa Marsal Tito). Uglavnom pokriva juzni i istocni dio Travnog i dio Dugava.
Jedna je stvar što neke ne zanima koriste li Tele2 ili VIP-ovu mrežu, a sasvim druga je li ono što govore i pišu sasvim točno .... to ja cijelo vrijeme tupim .... a vi se raspravama ponašate na razini srednjoškolaca (što možda i jeste) ...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ali "srednjoškolci" znaju da izjava "Tele2 signalom pokrivamo cijelu Hrvatsku" u gramatici ne mora značiti isključivo prezent, već da može biti prezent u funkciji futura, kao npr. "Idem večeras u grad." Dakle, Tele2 nije napisao ništa netočno, a ostalo je sve subjektivno.= Citat =:
Ma, što ih ima biti briga ili ih zanimati koriste li Tele2 ili VIP-ovu mrežu?! Ajde, objasni meni i svima ovdje koja je svrha toga da krajnji korisnik bude svjestan toga kojom se mrežom na kraju koristi? Je li plaćaju više u jednom ili drugom slučaju? U čemu je problem? A to sa komentarom na srednjoškolce mogu jedino odgovoriti da se ti pak ponašaš kao osnovnoškolac...= Citat =:
Opet vi mene ne kužite .... ak vam je svejedno koritite li Tele2 ili Vip-ovu mrežu to je OK, ali tvrditi da signalom, i to ne bilo kakavim već Tele2 signalom, pokrivaju cijelu Hrvatsku, e pa to je prepotentno i netočno ... o tome jeli ta činjenica bitna ili nebitna Tele2 korisnicima u ovoj izjavi je nevažno... važno je da oni svojim tvrdnjama dodovde u zabludu sadašnje i ponajviše buduće potencijalne korisnike koji mogi pomisliti da je Tele2 u potpunosti izgradio vlastitu mrežu... jel netko kuži o čemu ja ovdje pričam ?!
Kužimo te, čovječe, ali kakve to ima veze sa običnim korisnikom kojem je jedino važno da može telefonirati i koristiti usluge koje mu mreža nudi? Nema nikakve... A to sa zabludama i zavarivanjima prvo bi se trebao VIP i T-Mobile prozvat, prvenstveno kada su u pitanju njihove "akcije"...
s druge strane, vecina ljudi ima predrasudu kako Tele2 uopce nije nigdje izgradio mrezu, pa cak ni u glavnom gradu, pa da non stop idu preko VIP-a. Na koji nacin bi ti to pobio?= Citat =:
Da se vratimo na temu, pun signal došao u Šestine te na potez Ivanja Reka - Sevete - Sesvetski Kraljevec. Inace, orije se gubio jos prije naplatnih kucica Ivanja Reka.
Da prekinemo tijek ove rasprave, slijedi informacija: Šibenik je kvalitetno pokriven kao i bliza okolica grada od Brodarice na jugu do Vodica na sjeveru!
Izgleda da su se bacili na pokrivanje obale da poberu što više love od turista.