evo miškec iz mog prošlog posta je još par ljudi zeznuo. pazite se!
Printable View
evo miškec iz mog prošlog posta je još par ljudi zeznuo. pazite se!
@exotica, imaš podatke, "prodaj" dug :)
da sve je proslo ok svaka pohvala builder-u= Citat =:
Izvorno postao builder
nemas beda stari, uvijek :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dubrava
sve moje uvijek radi :), a sto se tice poste, nisam pisao nikakvu vrijednost posiljke, nego samo da ide otkupno, platio postarinu, i napisao da je otkupnina vrijednost BT-a + postarina, ali zasto su 9 kn vise naplatili neam pojma= Citat =:
Izvorno postao exotica
http://img75.imageshack.us/img75/956...dapter23wn.jpg
Toliko košta da ti poštar donese novce, neovisno o vrijednosti paketa...
zasto onda unutra postarine placam OTKUPNO RUKOVANJE 7,20 kn?= Citat =:
Izvorno postao gog
Nije baš tako. Ovaj tread se zove zadovoljstvo trgovinom na forumu i ljudi zadovoljni. Bolje da se hvalimo pa da znamo kaj se događa nego da nam se događaju stvari kao s Jurom. Si to riješio?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Iskreno, nemam pojma :D= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
ne. ne javlja se uopce. da podsjetim, ja sam mu poslao graficku karticu prije Bozica. on je trebao meni poslat nesto, sto nije nikad doslo radi krivnj poste :rolleyes: onda smo se dogovorili za bon, ali ni to neide... da je neka veca vrijednost pa isao bi do njega pm ovako ne= Citat =:
Izvorno postao Orin
Shit hapens. ja sam dva puta bio kod njega. Mali ima 17g. ako niste znali i vrlo je neozbiljan a misli da sve zna.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
potpisujem= Citat =:
Izvorno postao Orin
ovako...
trgovao sam sa Glavom_18... ja njemu l6, a on meni 6030 i nesto novaca...
i tako on kaze meni da su mu slusalice od nokie kod brata i da ce mi ih poslati postom za tjedan dana...
i od toga je proslo 2 mjeseca...
ne odgovara na pm...
mozda sam i ja kriv sto sam mu vjerovao na rijec... ali u svakom slucaju je pederski s njegove strane sto nije napravio dogovoreno...
pozdrav svima.
Priznajesm ovo gore, supak sam jer decku nisam dao slusalice, koje meni nije dao Igl kad sam od njega kupio mob. (a isto mi je obecao)
Zaboravio sam na ovaj thread... Da, sve je rijeseno ok sto se kupoprodaje tice, no ako i vi imate namjeru poslovat slavanjem paketa pouzecem racunajte na postarinu od cca 100kn. Naime, mozda vam nece tu cifru reci u posti kad saljete, ali i posta na odredistu zaracuna nekakve pare (a mozda i postar tko to zna).= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Nadalje, tko god je pisao da moze pogledat paket prije pouzeca vjerojatno je jedini takav slucaj kod nas, jer ti posta/postar nece dopustit da pregledas paket "cak i ako je naglaseno da se smije pogledat (to nema nikakve veze)" jer je to naravno zakonom zabranjeno i strogo kaznjivo.
Ja se jos uvijek natezem sa svojom tele2 karticom, no to nema veze s mobitelom...
LP iz ST ;)
Ne bih ovo preporucio, dapace savjetujem protiv ovoga - ako se paket "slucajno" izgubi, posta odgovara samo do vrijednosti navedene na paketu... tako pripazite da ne "prodate" nekom djelatniku poste svoj mobitel od 2000kn za 50kn ;)= Citat =:
Izvorno postao exotica
Striker
ne trgovati s njime.
dogovor
za sl65 on daje
HDD 160GB
mp3 265
p400 samsung, - super novi bez crtice
no poslo samo
HDD 160GB - SATA (meni totalno beskorino jer ne mogu naci nigdje konvertor)
p400 samsung, - dosta lose stanje
Danas obavio kupovinu m:robe-a od MarioM.....
I više sam nego zadovoljan! Sve je u savršenom stanju kako je i rekao i cijela kupoprodaja je prošla bez ikakvih poteškoća...........:thumbup: :thumbup:
Trgovao s ljevim...
Ja njemu dao karticu od 1gb, on meni 400kn, s tim da mi je dao 200kn prije 2 tjedna, a ostalih 200kn u subotu...svaka čast čovjeku na poštenju...svakako preporučujem trgovinu s njim! Svaka čast, majstore! :thumbup:
ja sam bio zainteresiran poslao sam mu pm on je jednom odgovorio i dalje vise nije odgovarao na moje upite preko PM sto nije ok od njega, mogao mi je rec kratko i jasno da nije zainteresiran= Citat =:
Izvorno postao *rus*
dogovorio sam se s @l@nom da ću mu poslat dvd dinamo-c.zveczda
on mi je rekao da će mi zauzvrat poslati dvd football factory
ja sam mu uredno poslao i om me obavijestio da mu je sve stiglo i da dvd radi bez problema
pošto je dobio neki novi film na temu huligana, rekao mi je da će mi poslati taj film
od toga dana je prošlo mjesec dana
nije 1 dvd veliki trošak, ali šta bi bilo da sam mu slao nešto vrijednije?
zato ovo postam da svi članovi koji će nešto poslovat s njim budu na oprezu
****** svakakvih ljudi ima :-/ ....dobro meni je frend slao 16cd-a i par dvd-a pa nikada nije došlo....pošta.....da...
ah nadam se samo da nisi prodao šal sad valjda neke pare bi mogle sjest.....
Poslovao sa khidegom, dogovorili se za pržu, valjda nisam kasnio...
u minuti posao dogovoren...
ako sta podje po krivu, ja mu vraćam novce, i molim sam nek se javi da mu posaljem garanciju...
sve u redu.. za sad sve radi... ne vjerujem da ce biti ikavaih problema.= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Ovako poslovao sam s korisnikom : kako-lako
dogovor je bio zamjena mobova, njegov p900i za moju moto e1000
ja sam mu dao novi novcati moto e1000 sa svom opremom i stavljenim moto najnovijim softom , tako da radi bez greške i nema nikakvih vipovih sranja.
on je rekao isto tako da ima svu opremu i da mob radi bez greške. kada smo izmjenikli mobove uočio sam da mi nije dao original SE slušalice nego neke motoroline, i to samo jedna slušalica, a kod moba otkrio da BT i IR uopče ne rade, jednostavno kada želim uključiti BT mob se smrzne i moram vaditi bateriju. unlocker mar00n mi je rekao da je moguča greška u softu, pa ću ga sutra odnjeti da vidim , ako je u tome onda je dobro, a ako nije onda je mob hardveski neispravan , pa ću opet morati tražiti nazad mobitel.
Uglavnom za ubuduće pazite kako poslujute sa korisnikom kako-lako :-/
pozdrav