ma neprepoznatljivi su...
nije da ih ja pljujem nego sam ko i svi ostali bio nabrijan i sad sam tuzan i onda mi je doso izljev bijesa
Printable View
ma neprepoznatljivi su...
nije da ih ja pljujem nego sam ko i svi ostali bio nabrijan i sad sam tuzan i onda mi je doso izljev bijesa
Ne bih se složio... ;)= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Mislim da na SP-u ni ne možeš doći do šest poraza...
Oni su masno plaćeni za to da mogu izdržati 90 minuta bez obzira na vrijeme i trebaju za te novce (ako već nije radi srčanosti) dati sve od sebe!= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Ahm... a kako drugi to izdrže da mi je samo znat? Vjerovatno dobiju koji milijun više godišnje, pa su više motivirani... :retard:
zanimljivo je pogledat tko izdrzi..u vecini slucajeva male ne formirane nogometene zemlje da nema njih na ovom prvenstvu ne bi imali sta gledat..oovaj brazil nije ni sjena od onog sa prosloga svjetskog igraju sa 9igraca kad ce konacno izbacit napadace ..jebes ime ak nemas nista od njih na terenu!! kao da im netko daje masnu lovu da ih drzi na terenu!!
dobra rima :klap:= Citat =:
Izvorno postao Router
evo Brazil je pobjedio Australce 2:0, tako da imamo teoretske šanse
afrikanci do sad igraju najbolje :) hehehe
a mora se priznati i da su najzgodniji (odmah iza bozanstvenih talijana :love: ) hehehe
uglavnom,istina je da je bilo vruce...i sve to...ali ako moj stari moze biti na krovu i postavljati crijep za puno manju lovu i puno vise sati,onda oni mogu odigrati posteno 90 minuta i zabiti koji gol...
sva sreca da sljedecu igramo navecer,pa necemo moc tak govoriti...ali,gledajuci danas australiju protiv brazila...TESKO CEMO PROTIV NJIH...s ovakvom danasnjom igrom...
srna je bio totalno u banani i trebao ga je promijeniti,ako ne i ranije,onda na pocetku drugog poluvremena...to su vidjeli svi,osim cice...
nemam bas previse komentara jer sam full razocarana...sreca da je brazil tuako australce...to nam otvara druga vrata...
ali ako ovako budu igrali protiv australaca...nisu zasluzili drugi krug...
Meni ce u medju izmedju vas i Australije trebati golovi Srne i Kejhila.... Bice vasih bratskih 1:1!!! :cool:
ne moze :) hehehe
budemo mi pobjedili...smo moraju nasi malo to...zapet,kak se veli...a ne ko danas... :P
mi cemo ici na sve ili nista i bojim se da ce to biti utakmic a bez glave i repa i da u tom pudingu necemo opet strpat taj gol u protivnicku mrezu. :-/
a cuj...i australcima je ta utakcima sve ili nista...mislim,oni nemaju kaj izgubiti...njima pase i remi i pobjeda...ali ako izgube...:p zato mislim da ce obje momcadi uc u igru na pobjedu i da nitko nista nece kalkulirati...a ja mislim da cemo dat gol :) i pobjedit :)
ma dosta je više nesreće vrijeme je da nekome napunimo mrežu
kaj nisi ti oso u Nemčiju?
A u Njemackoj nema pristupa internetu?
da je tam , sigurno bi napiso" evo ja tu u Nurnbergu , ****** nismo dobili al atmosfera je super " bla bla
de razmisljaj malo
jesam bio sam u berlinu ali i vratio se natrag u zagreb= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
a u njemačku ponovo idem na osminu finala u kaiserslauter 26.06.2006 u 17 sati;)
Thats the spirit!
:cool:
u četvrtak ak proradi srednji red kak treba , prolazimo.
isprva sam mislio da je problem u napadu , al zapravo nije.
Nebi Klasnić tolko loše igro da mu lopte daju Prosinečki ili Boban iz 98e.
pa to je ista osoba kvragu koja onak dobro igra u Bunesligi.
treba nam dobra igra Srne Babića i Krajnčara.
A mogo bi i Modrić uc unio je zivost danas , krao je Japancima lopte oko centra i slao napred.
slažam se ,tudor na mjesto kovaća,a modrić ili ivan leko na njegovo mjesto...bit će teško,mene je skroz pustila euforija,uvijek previše očekujem i raz. se kao pola nacije,ne da mi se više,kaj bu,bu....
eto i par fotki
http://img157.imageshack.us/img157/7...03308nl.th.jpg
ovo je naravno bila prosječna brzina do njemačke mojeg auteka;D
http://img110.imageshack.us/img110/6...03487rf.th.jpg
ja i frend prije tekme negdje u centru Berlina
http://img98.imageshack.us/img98/937...00234ph.th.jpg
ovo je naš frend,vodič i domaćin kroz Berlin :klap:
http://img157.imageshack.us/img157/7...00404ld.th.jpg
naši najmlađi navijači u Berlina:)
http://img98.imageshack.us/img98/577...00761up.th.jpg
i na kraju pogled na utakmicu sa našeg mjesta
uglavnom ludo i nezaboravno:thumbup:
a zbog takvih nazovi prisjeka se jede zelje umjesto mesa a svi u prosjeku jedemo sarmu.= Citat =:
Izvorno postao damgol
Drugi put skini naljepnice sa instrument ploce kad slikas ;)
ma ja mislim da je kranjcar danas odigrao dobro... :)
a srna je skroz podbacio...ne samo zbog penala...nego i lopte koje je slao,ona 2 kornera i slicno...nije bio njegov dan...
mislim da ce se bez roberta moc...ali da ce puno faliti!!!ali vidjet cemo u cet...
ne znam ko bi mogao na njegovo mjesto :love: ali mislim da je nesto trulo u veznom redu i da tamo treba napraviti neke preinake...
i jedna velika zamjerka!!!svi pokusavaju uc u gol s loptom...e pa ne ide...vecina golova je pala sutevima izvan 16erca i tesko je zabiti unutar istog...treba rapalit loptu pa di ode...od 50 pokusaja jedna bude zalutala u gol :)
-----LOLEX---= Citat =:
Izvorno postao damgol
i nemoj mi rec da ides na tekmu u kojoj nasa repka igra :) ?
@damgol...imali ste super mjesta :) da sam barem bila tamo :) hehehe
@smogovac...ma i mene isto polako pusta euforija...ali moram priznati da sam danas u zadnjih 10min opsovala vise nego u cijelom zivotu :)
šta je ljubomorni smo frende a?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD