kako si je namjestio?
kod kojeg operatera?
Printable View
kako si je namjestio?
kod kojeg operatera?
crofelix, kako si uspio pokrenuti Operu?
Jel uspio tko pokrenuti RTL preko onog vodafone portala, meni uvijek javi neku gresku
Meni RTL radi bez greške, sve ok.
Jel si trebao prije nazvat vip da ti uključe gledanje rtl-a ili nešto drugo?
Kad kliknem na RTL napiše "spajam na vip.GPRS", i kasnije napiše spajanje neuspješno.
Molim pomoć
H E L P
nazovi SZK da ti provjere postavke gprs-a, trebaš napraviti profil streming i trebalo bi raditi bez problema.
I mene to klackanje živcira. Al, ajde, to bi se još dalo podnijeti (navikneš se, ja već jesam), ali kod poziva, kad vibrira... Dobro si napisao, zvukovi kao da se raspada.. Probat ću ga zamijenit u VIP-u (kupio sam ga prije 2 dana), a ako su svi takvi, onda ću zalijepit nešto između gornjeg, pomičnog dijela, i donjeg dijela (nekakav komad tkanine). Nadam se da će to riješit problem.= Citat =:
Izvorno postao Ender6600
Inače, mob je fenomenalan. Samo da nema tog problema s "klackanjem"...
Jedino nisam skužio kako, preko live portala, gledat tv. Probao sam gledat Eurosport, al me kod povezivanja na stranicu izbacio (javio je neku grešku)...
Kaj nebi za gledanja TV-a trebao biti nekakav odašiljač u gradu putem kojeg gledaš? Znam da mi frend ima Pocket PC i baš mi je nekaj pričao o tome da je on htio gledat TV prek njega, ali ne kužim se puno u te stvari...
@predator
ma samo sam je instalirao poreko pc suita. moguce da je meni vec sve namjesteno jer imam pretplatu preko Vip-a
Mobiteli očigledno nisu u potpunosti podešeni na VIP- možda neka glupost gdje vam je neka opcija isključena, a treba je samo staviti o ON.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Ej, pa valjda je svima jasno da (barem zasada) mobiteli pri gledanju televizije, ne koriste TV-odašiljače već mrežne bazne stanice. Gdje nema UMTS signala, mob (Nokia) se potrudi pa via EDGE imaš sličan prijenos na mob. Malo šteka slika, dolazi često do "međuspremanje"-kad ton i slika ne mogu istodobno biti prikazani na mobu, pa mob prekine na sekundu-do 5 sec. kako bi "pohvatao konce".
Doduše nemam 6280 nego 6680, ali mislim da bi za prijenos trebalo jednako šljakati na oba.
od jucer sam i ja vlasnik nokie 6280, kupljen je u mobisu, uzeo sam odmah i 6111 za curu:)
jos se privikam na mob, prckam po funkcijama
dali netko zna, jel moguce kod vidio snimanja ukljucit bljeskalice kao kod SE k750i? u mraku je snimka zbilja jako losa, a sa blicom bi bila savrsena
P.S. ocekujem prepucavanja sutra kad mi se tata vrati s mora, njemu smo kupili nedavno upravo k750i, sad ce bit usporedbi iz prve ruke koliko vas volja :thumbup:
Pođi u postavke fotografije, tamo ćeš naći postavke-uključeno, isključeno ili automatski, za bljeskalicu, pa odaberi što hoćeš.= Citat =:
Izvorno postao Dux 2
E, i pročitaj Upute, barem taj dio, kako bi bio 100% siguran,:thumbup:
sorry, al nisam uspio naci :(
uspijevam samo na fotografiji ukljucit blic, al kad snimam filmic nikako ne mogu dobiti blic :zbunj:
mora biti negdje ta funkcija, malo mi je cudno da cura na 6111 moze snimat filmove sa blicom a ja ne mogu
I 6111 i 6270 mogu da snimaju video snimke sa blicom, ali 6280 ne može.
pa to je smijesno :eek:
nikada mi nije bilo jasno na samsungu zasto noviji modeli jos nemaju neke funkcije koji stari modeli imaju, a sad vidim da je isti slucaj i kod nokie :(
ima li mozda mogucnost da se napravi upgrade softvera pa da se to omoguci?
Zasad ne, ali možda to omoguće u novijim verzijama firmwarea.
A kako se radi profil streaming? Jel to u media playeru? Inače, zvao sam VIP, kažu sve je uključeno da bi trebalo radit.Daj pomozi da napravim taj profil.= Citat =:
Izvorno postao predator
HVALA UNAPRIJED
I ja sam je kupio u vip-u, i nisam mogao gledati rtl dok nisam napravio profil streming, nazvao sam vip i oni su mi izdiktirali što treba upisati. Mob mi je ostao na poslu pa ti sada nemogu puno pomoći, uglavnom nazovi ih da ti to izdiktiraju.
= Citat =:
Izvorno postao predator
Poslušao te, sve šljaka ko podmazano. Hvala
Bilo bi dobro kad bi netko napisao sto su mu rekli u Vipu da ukuca da moze gledati RTL, ja bi napisao ali mi je kod cure mob trenutno :rolleyes:
redoslijed:meni,,postavke,,konfiguracija,,postavke osobne konfiguracije,,tu pritisni "dodaj".Ime računa ostavi,raspon UDP ostavi,koristite pref.točke treba biti "NE",postavke pristupne točke otvori i proxy mora biti onemogučen,,nositelj pod. "paket podataka",,postavi nositelja ništa. Dalje
Sad uđeš u medije ,,,mediaplayer,,postavke streaminga,,,konfiguracija stavi "osobna konfiguracija",,,račun stavi "moj streaming" tj. onaj koji si napravio u kofiguraciji.....To je to::thumbup:
Jesi li se uspio odluciti za mobas? Ja sam jos u dilemi a mislim za koji dan uzeti telefon...ali ko da gledam necu moci odoliti 6280-ci :)= Citat =:
Izvorno postao Ićo
i ja se sad dvoumim između ta dva...nisam pametan,ne znam....
Ovako na N6280 slike se mugu slikati sa bljeskalicom ali se video NE može snimati odgovor na pitanje koje je prije par dana postavljeno.
opet problemi kod mene sa N6280 po drugi put je poidlana na srevis, prvi put se sam ugasila sada opet ista stvar. Kako sam namjestio postavke da se spajim na internet ona mi se ugasi pri pokušaju spajanja i poslo je na srevis imam je nekih 5-6 tjedana a od toga je na servisu bola jednom tjedan i sad ćeo opet tako. Mobitel mi je okej što se funkcija tiče samo to je VELIKI problem
moja nokia šljaka ko avion