Probo preko repstudio, shebo mob, jedva ozivio mob, sa PSD editorom isto radio i otiso na subsity seems i save, i nista, kao da se nista nije dogodilo
I rado bi ti poslo al zelim sam nauciti, jer me to zanima da znam opet napraviti :D
Printable View
Probo preko repstudio, shebo mob, jedva ozivio mob, sa PSD editorom isto radio i otiso na subsity seems i save, i nista, kao da se nista nije dogodilo
I rado bi ti poslo al zelim sam nauciti, jer me to zanima da znam opet napraviti :D
Kako nista: zatim save i ubaciš natrag PDS u mob i gotovo, kako je napisao gogs, a i ja sam se potrudio sve potanko objasniti.= Citat =:
Izvorno postao fprpic
Ja sa repstudiom nisam radio V550, samo sam pokusao i nije islo. Mozda zavisi koji soft sada imas na mobu, ali uglavnom svima radi tako da ubace prvo "stari" boot loader 07d0, zatim naprave ISPRAVAN PDS backup, koji se moze provjeriti npr. nekim hex editorom, taj PDS backup se kopira na jos jedno mjesto, za svaki slucaj, editira sa PDS editom, na lijevoj strani se otvor popis instaliranih flexova i flasheva ako je PDS backup ispravan, undo last subsidy seems. Save PDS backupa, ponudjeno je obicno default, save i onda se flash backupom pod restore backup odabere sacuvani, onaj na kojem je PDS edit radio, PDS backup i posalje na mob. Tek tada bi mob trebao biti otkljucan, a sve ovo nabrojano traje 2 minute. Ako se taj modificirani PDS backup ponovo otvori sa PDS editom na lijevoj strani treba u popisu flaxeva i flasheva biti samo po jedan, tj. trenutno instalirani.
Samo hrabro naprijed, stvarno je najvece zadovoljstvo kada nesta sam napravis.
= Citat =:
Izvorno postao maki1908
evo ja sve ovo napravio i nista,i dalje lockan na vip,imam 58-cu gore,jel to mozda toliko veliki problem?
Jel ti gore lijepo piše= Citat =:
Postupak sigurno pali ako na telefonu nemate 55r ili 58r monsterpack.
evo sve sam napravio, i ne valja, nece. Kad upisem pin javi mi: " Kontaktirajte Usluga Davatelja usluga"= Citat =:
Izvorno postao mali David
Meni isto= Citat =:
Izvorno postao fprpic
E550
SE6633AXXG10C6
R376_G_0E.67.02R
:confused:
kao prvo, @sost: ti moraš prvo na stari bootloader (ili repair, pa neki otključani monster)
@sirius: kad ti je već gore 58R, onda napravi ISPRAVNO (puno njih nije dobro napravio repair, ali ja sam to već barem 20 puta napisao postupak kako ispravno napraviti) repair, pa onda opet lupi 58R monster i mora biti otključan!
A možeš i prijeći preko bootloadera, tj. ubaciti soft koji god hoćeš (TRIPLETS), a to imaš u threadu "Bootloader skinut..." šta sam ja postao! Tamo ti je sve detaljno objašnjeno!
[QUOTE=GoGs]kao prvo, @sost: ti moraš prvo na stari bootloader (ili repair, pa neki otključani monster)
stavio sam stari bootloader, a koji je "otključani" monster
ovaj sam cini mi se sknuo sa http://www.motomodders.net/default.aspx?tabid=117
a tamo pise
THIS FILE WILL NOT LOCK YOUR PHONE kaj to nije onda otkljucani
Pozdrav
ajd reci koji bootloader imaš? jel ti ga normalno prikaziva sa *#? trebao bi napraviti repair sa repstudiom, pa onda ubaciti taj monster!
Pozdrav grupi. Vec duze vrijeme pratim ovu grupu i pohvale znalcima!
Ponosni sam vlasnik v360v ali je jos uvijek zakljucana na vip. Nisam uspio pronaci na forumu kako se otkljucava, a da neide preko testpointa! Mozda mi je nesto promaklo? :wstupid:
promaklo ti je to što se trenutno ne može otključati kući sa usb kablom...
eto toliko...
BTW:dobrodošao na forum!
Eto vidim da ljudi imaju problema sa otkljucavanjem prema uputama koje je
napisao mali David, sto je i kod mene bio slucaj nisam je uspio otkljucati tako.
Predpostavljam da je to bilo radi toga jer je gore bio Vodafone brand software.
Ali na kraju sam je ipak uspio unlockat pomocu Rep Studia i naravno uz pomoc uputa od malog Davida jer prije u Rep studiu nisam mogao napraviti Repair. A fora je bila u tome da se mora staviti Bootloader 07d0 i onda Rep studio da napravit Repair.
Eto ja sam radio ovako:
1. Flash sa bootloader 07d0
2. Napravio sam PDS backup i Full backup sa Flashbackup mislim 1.8 verzija.
3. Repair sa Rep studiom (vec je par puta opisano na forumu kak se to radi)
Za telefon sam odabrao V620 posto je gore bio od nje software.
4. Flash sa R376_G_0E.65.25R
5. Flash R376_G_0E.65.25R_lang0037_reflash.zip.
6. Flash sa Flexom 67.02R_SE5119AXXU50C6_flexl_MOTOX.rar.
Ova zadnja tri koraka su nebitna mozeta staviti flash i flex koji hocete bitno je da nije lockan. Meni osobno ova kombincija softwarea najbolje radi pa sam zato stavio tu.
Nakon ovog postupka mob je otkljucan. Tak da mislim ako budete tak napravili da ce i vas biti otkljucan.
Eto nadam se da sam nekome pomogao, ako je nesto krivo ispravite me.:thumbup:
normalno *# 07.D0= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ponovo isti monster nakon repaira?
nemora biti isti! Glavno da je odgovarajući monster (R376) i da nije lockan!
pogledaj post gore šta je mmihanov napisao pa probaj ovako ako ti neće raditi kako sam ti ja objasnio! (mada sam prilično siguran da mora raditi!)
vjeruj mi trenutno ni najskuplji boxevi ne mogu bez test pointa rješit taj mob, na moju veliku žalost, jer je zbilja kompliciran taj unlock...= Citat =:
Izvorno postao vk__MoRpHeUs__
Na ovim stranicama je bilo dosta govora o otkljucavanju uz pomoc PDS editora, koji je izgleda ujedno najlaksi, najbrzi i najbezbolniji nacin.
Pa onda sa Repstudiom koji je jos uvijek dosta rasiren,a i sam program je jako stabilan.
Treci nacin je sa Ramldr-om i vidio sam jako malo postova onih koji su koristili taj nacin. Mozda bi dobra dusa koja je isprobala ovaj nacin otkljucavanja mogla podijeliti sa nama iskustva ili prednosti i mane izmedju ova tri nacina otkljucavanja.
Hvala na dobrodoslici!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Nije mi to promaklo ali mislio sam mozda netko nesto zna, a da nezeli podijeliti s ostalima! LOL
= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
Ajd bas cu probat.
E de mi reci nesto:
Ja sam probao flexat ga sa tim 67.02R_SE5119AXXU50C6_flexl_MOTOX.rar.
i kad ga upalim on mi javi flex error. Dal je mozda zato sto taj flex nije u flex formatu nego je u flash formatu??????
Pa da njega je potrebno ubacivati kao flesh tj. ako koristis multifleshflesh otvoris ga kao flesh a ne kao flex,a ako koristis rsd light svejedno...= Citat =:
Izvorno postao fprpic
Flexaj ga sa PST File---open---pFlex odabereš flex i neće ti javljat greške= Citat =:
Izvorno postao fprpic
Kako mislis da to uspe ako je ekstenzija fila-a .shx?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
= Citat =:
Izvorno postao fprpic
Pa napravi onako kako sam napisao u onom postu prije i nebi smijelo biti problema.
Ovaj Flex ne stavljas preko pFLEX opcije nego kao FLASH.
Ako ti taj ne radi dobro, mada neznam zasto nebi, stavi ovaj:
V620_Core_SE5109AXXXX056.zip
Samo sto taj ide preko opcije pFLEX.
Eto ako bude kakvih problema pitaj.
ako je shx onda neide preko PST-a jedino preko MFF-a
Ako ti je .shx ekstenzija,provaj fleshat sa flashbackupom,lijepo biraš koje stavke da ti ti ostavi(npr. language pack),a koje da pregazi! Meni sa MFF-om nikako da ga sflesha kako treba!
a zašto ti MFF neće?