A jebga onda, sorry.
Printable View
A jebga onda, sorry.
sta se ispricavas, probo si savjetovat... al cekaj, kad malo bolje razmislim, ima tvoj prijedlog smisla. Ako ja potpisem ugovor na 18 mjeseci po 85kn i recimo da ja prosjecno trosim vise od toga i nakon par mjeseci se zelim prebaciti na tarifu 48 zbog povoljnije cijene prema tele2 mrezi, meni bi mjesecni racun ostao isti bez obzira na kojoj sam tarifi, ali bi mi bilo isplativije zvanje prema tele2 mrezi (naravno pod uvjetom da imam koga zvat).sta ne? Pretplatu ne placam uopce, ako potpisem ugovor do nove godine... ima smisla...
po tome bi se ti mogao nakon isteka 18 mj prebaciti ne na 48kn vec na 0kn minimalnme potrosnje..
Možda pravo zboriš, ali ipak provjeri u službi za korisnike.
ne, pa sigurno je da ako se prebacis sa 85 na 48 moras otplatit 85kn mjesecno do isteka ugovora, ali ja govorim o isplativosti. ako mi se vise isplati tarifa 48 zbog odredjenih cijena poziva... u tom slucaju mi uopce nije bitna minimalna mjesecna potrosnja (naravno, pod uvjetom da je ona u oba slucaja iznad, recimo, 100kn)
znaci da ova teorija...
...ipak pije vodu!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
u tom slucaju, Druže Mile, hvala na savjetu! To cu najvjerojatnije i napravit.
pa u biti DA.
85kn ti je najbolje sad dok nemas zvat kod na tele2..ali onda tih 85kn moras gulit 18 mj..nakon toga, mozes se prebacit gdje god hoces.. pa i na 0kn pretplate.
znam, al vidiš da trenutno nema nikakvih novosti o mobilnim uređajima, pa reko da se tema ne "pokvari"... jel ima šta novog na njuzima?
mislim da se moze nakon odredjenog vremena prebaciti na nizu tarifu.
šta smatraš pod određenim vremenom? ja mislim da se možeš prebacit odmah na nižu tarifu, ali moraš otplatit višu tarifu do isteka ugovora...= Citat =:
Izvorno postao zmija
Koliko se sjećam, to su i meni rekli u Službi, ali još dok nije bilo tarife 85. Ali mislim da se može prijeći sa tarife 85 na tarifu 48, jer su cijene uređaja za pretplatu jednake za obje tarife.
pa to bi bilo logicno, ali ja sam cuo da moras otplatit 85kn do isteka ugovora... jel bi ti bilo tesko nazvat sluzbu (posto imas tele2), pa da ih tocno pitas...
ma ne trabs nista zvat,moras otplatiti sve po ugovoru,onda poselj mozes kako hoces.
Zvao jutros GSM centar u Rijeci u potrazi za x700, rekao mi covjek da ga nemaju i da vise nece dolaziti te da dolazi nova ponuda za 10ak dana. :licklips: :licklips: :licklips:
Pitam ga sto ce biti, kaze da nezna tocno (da se prica da ce doci novi aparati) ali da zovem u ponedjeljak. :thumbup:
Cini mi se da ce nova ponuda krenuti sa 1.12.2005. bolje da se strpim i ne kupujem nista...
da je bar znati sta ce biti u ponudi.
A što ste nestrpljivi, kao da će oni izbaciti nekakav revolucionaran mobitel. Moja je pretpostavka da će već kroz najkasnije 10 dana početi sa božićnom ponudom. I ne samo Tele2, već i ostala dva operatera.
možda će ovo zvučat smiješno, ali mi je nešto sumnjivo... ako pogledate na tele2 ponudi mobilne telefone u onoj flash animaciji, čini mi se da tamo ima taman prostora za još jedan mobitel. Ovih pet su uredno složeni, ali ispod VS3 je praznina. Sad, dali je to slučajno, ili su tako napravili da si idući mobitel samo umetnu u tu prazninu (da nemoraju skroz mjenjat animaciju), ne bi se usudio nagađat...
kao da neomraju sve ponovo radit. a jesu ljencine;)
pa bolje i tako, nego da opet čekamo dva mjeseca na update...
morate i njih razumjeti, oni nemogu imati takve cijene uz velike troskove, sto zaci da moraju stediti na svakom koraku
slazem se.
pa nisam ja nista reko, meni je isto najvaznije samo da cijene ostane takve i da jos idu dole... jedino nagadjam da su ostavili prostora za jos jedan mobitel...
eto, danas je napokon doso i k300i na pretplatu... ja sam 4. na listi, ali sam odusto od tog mobitela pa ce ga stari uzet sebi...
na kakvoj listi?
Kolika mu je cijena?= Citat =:
Izvorno postao marke