Sigurno ti je odogovor napisan 50 puta, samo malo potraži= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ako ti preko SEUS-a ne želi updateat onda trebaš otić u EM i pitat ih da ti stave čisti formware
Printable View
Sigurno ti je odogovor napisan 50 puta, samo malo potraži= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ako ti preko SEUS-a ne želi updateat onda trebaš otić u EM i pitat ih da ti stave čisti formware
Pokušala sam preko SEUS-A i ne ide. Ko zna koliko ce trajati to prckanje po mobu?
Šta ne ide..kaže ti da imaš najnoviji softver ili??= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ne ništa mi ne kaže,kada instaliram service update-ide ok.A kada želim pokrenuti program,kliknem 2 puta na ikon Service update na desktopu,i nista se dalje ne dogadja.Znaš li kaj je to?
Ja sam nedavno svoj W800 normalno nadogradio na R1AA008 preko seus-a, ali sa 2.2.11b verzijom klijenta i sve je proteklo glatko i bez problema.Procitao sam na drugim siteovima da ljudi imaju problem s ovim najnovijim klijentom 2.2.13.7b i da ne mogu, pa koriste ili 2.2.11b ili cak i 2.2.10 i onda uspiju.Ne znam sta je problem, ali Irena_zgb, probaj naci 2.2.11b ili 2.2.10 verzije update service software-a i probaj.
ej di da to nadjem????Gdje toga ima za skinuti
Ja sam našla samo ovaj UpdateService_Inst_2.2.13.7b.exe
Di ima skinuti stari update?Hvala na odgovoru woody
Evo ga, pa probaj (sta cu, ne mogu odoliti zenskom sarmu :blush: ...hehehe)
http://www.megaupload.com/?d=XJE5TKMX
Hvala woody ali se tamo isto ne može naći :(
??? Meni radi rormalno.:-/. Ma moras pricekati nekih 40-ak sekundi, onda ukinuti onaj prozorcic (megaupload links ili tako nekako) sto se pojavi i ispod njega je download.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
eto pa trazi :)
http://www.google.com/search?q=seus++2.2.11b
Isla sam na google i nema nigdje za skinuti,prijatelju codiac i woody :(
Ista stvar kao šta je i meni bila..odi na www.macromedia.com i skini si flash za Internet Explorer, ne za Firefox ili neki drugi browser..
Ja imam crazy browser
Imam ja macromediu flash player,imam to instalirano u kompjuteru
O kojem flashu ti to pričaš?
Skini za IE..mene je to isto zezalo= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
http://www.macromedia.com/shockwave/...alternates/#fp
Ispod Internet Explorer/AOL skini onaj Installer..trebao bi ti Seus radit
Vidim,ok nema beda!Skinut cu Flash player i onda ce proraditi?
Hvala ti dejane.Doma cu to sve probati pa cemo vidjeti.
Ovako ja imam novi firmware trazio sam *>*<<*<* tu komandu da saznam firmware... ovako imam R1AA008... i jako sam nezadovoljan, 1 zna mi se smrznuti mobitel dok saljem npr preko IC-a ili BT-a nesto duze od 1.5 MB tu i tam duze od 100kb katastrofa... istina i bog kupio ga jesam na crno imam garanciju i sve pa cu ga vjerojatno mjenjati onda.. (vas savjet??)
e da i sta sam htio reci imam i HR jezik zatim ceski, slovenski, engleski ima i srpski i nesto (svloenština & slovenčina) :D lol
lol cina.....
= Citat =:
Izvorno postao maxrox
pa to i jest zadnji soft za njega,nemaš ti kaj mijenjat tu
e ***** ti k750 nosim ga sutra na servis joooj ma neznam zaš mi neće updejtat taj softver a imam onj najstarij mrtvi. neće mi ući ni u memoriju uređaja joooj kak me nervira
znam da je to zadnji soft tj firmware, zna mi se desiti da zablokira "smrzne" se mobitel neznam koj mu je klinac....= Citat =:
Izvorno postao damgol
to je jedini bad inace sve 5, i jos jedan bug sam nasao kada si u slikama pa stisnes 2 puta strelicu u nazad da ti izade na glavni screen onda se zna desiti neka deblja linija preko ekrana vodoravno po polovici di je onaj sat kao dok nesto radi i onda izleti van... bug :) hehe
svejedno ja sam full happy sa mobom sam da se to ispravi bio bi jos sretniji :)
To sam tom crtom kad izlazis iz slika imaju uglavnom svi K750. Kad malo brze stisnes dva puta "back" tipku ;) Tako da te to ne brine, imam i ja to :)
ok imatic a ovo sa smrzavanjem????
ne znam za to, meni se ni na K750 ni na D750 to nije dogadalo sa najnovijim firmwareom. Vjerovatno je taj sto ti je otkodirao mob nesto krivo stavio. Probaj ga odneti da ga reflasha ili probaj ti napraviti Master reset i telefona i memory sticka. PAZNJA: izgubit ces sve sa telefona nakon toga, tako da prije toga snimi prvo.
hvala na pomoci no eto zadnjih par dana se nije smrznul ni jednom jos je friski mob pa ... valjda ce sa vremenom to nestat a inace sve super radi presretan sam mobom...
Evo mene.Napravila sam sve onako kako je imatic rekao,instalirala sam sve i pokrenula program i sve je otislo do kraja,i na kraju mi je javilo NEMA DOSTUPNE NADOGRADNJE,što znači da je problem u vodafone-u.Odnijet cu ga u EM i bit ce sve ok nakon toga,to svima preporucujem tj.onima koji su kupili se k750i u VIP-u