evo i ja se poceo razvijat.imam 2k bodova,4 kolonije,svoj savez,sad sam stavio istrazivati hyperspace pogon lvl. 4:klap: :klap: :klap:
Printable View
evo i ja se poceo razvijat.imam 2k bodova,4 kolonije,svoj savez,sad sam stavio istrazivati hyperspace pogon lvl. 4:klap: :klap: :klap:
eh a ja imam MOONNNNNN u uni2.....
look this...
a osto sam samo bez 15 bb-a...
Napadac Parazitt (X:XXX:XX)
Oruzje: XXX% Stitovi: XXX% Omot: XXX%
Ve.trans. 10
Ma.lovac 93
Ve.lovac 12
Krstarica 40
B.brod. 20
Obranioc n-gage (X:XXX:XX)
Oruzje: XXX% Stitovi: XXX% Omot: XXX%
Ma.trans. 90
Ve.trans. 32
Ma.lovac 9
Ve.lovac 1
B.brod. 12
Sonde.spiju. 3
Raketob. 30
Ma.laser 4
Ion.Top 1
After battle...
Napadac Parazitt (X:XXX:XX)
Ve.trans. 6
Ma.lovac 55
Ve.lovac 9
Krstarica 36
B.brod. 20
Obranioc n-gage (X:XXX:XX)
Unisten!
Napadac pljacka sljedecu kolicinu resursa:
110.517 Metala, 46.932 Kristala i 15.299 Deuterija.
Napadac je izgubio ukupno 338.000 jedinica.
Obranioc je izgubio ukupno 1.589.000 jedinica.
Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 336.300 Metala i 219.000 Kristala.
Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 5 %.
Ogromne kolicine slobodnog metala i kristala se privlace i stvaraju trabanta oko planete. Moon was given..
šta je to moon
to ti je mjesec na engleskom.... :spin:
ja 2 puta na 20% nisam dobio mjesec a ti dobijes na 5%
stvarno nemam srece:cry:
mene u 7 dana 4 puta napao mort, prvo mi bila sansa za mj. 20% pa 16% pa 10% pa 6 % i nije se stvorio... cojk mi unistio 400 b.b..
p.s. dali neko ima na ogame-u acc medju prvih 700 na bilo kojoj univerziji a da mu je daosadio, da mi da ... heheh..
Mene je jučer u uni1 dva puta napao neki koji je 6. na listi. Došao je sa 1092 BB-a i satrao je mojih stotinjak razarača i ostatak flote :cry:
Zato sam pao sa 32k na 19k bodova.
ljudi ja sam prešao u drugi savez sada sam u HIMw
http://ogame344.de/epicblue/planeten/mond.jpg
evo to je on :)
nije prevelik samo 5291km....al mjesec je mjesec...i ja sam imo sansu za mjesec 20% al nisam nis dobio...i 14%
znam da je moon mjesec ali jel on dobar čemu služi (početnik sam (tek se rega)
naravno da je dobar..
mozes spijunirat (falangirat) a da te drugi ne skuzi....mozes mu vidjet kud mu se flote krecu i kad mu se vraca flota....
tesko ga je razorit i niko ti nemoze spijunirat mjesec...super mjesto za cu vanje flote..i za radenje fleet savea
nije točno:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao n-gage
@n-gage moze se mjesec spiunirat jedino sto se nemoze ragetirat interplanetarnim
dosao sam na Hall of Fame
http://www.ogame162.de/phpBB2_bh/thr...threadid=14692
lol....onda krivo...lol gogi....skoro pa 10 bb-a....lol...a ti neznas za fleet save?
nisam 3 dana ulazio u acc kak sam poceo igrat u uni4= Citat =:
Izvorno postao n-gage
ja sam među top 500 u uni4
a ja medju prvih 8000 hehehe
ja u prvih 700.
@zeus u kojem si savezu
HG Hell Guardians tko god hoće neka se pridruži među top 100 smo
danas sam u uni2 podigo malu vecu kolicinu bb-a i napo lika......recikliro sam milju metala i 760kila kristala...ali 19% je bila pa nema u hofu...fak....nije dobio mjesec..hrhrhr
kakvih kila pa nisu ti to kilogrami k ti je oznaka za jednu tisuću
joj ma daj...znam ja to.....ali inace se kaze kile..ili samo k...fuckas...zeus koji je tvoj nick u uni2?i koji si na ljestvici?
Imas srece kaj nije dobio mjesec ... jer kad ga nemkome uradis ... budi siguran da ce ti i vratiti i to par puta :D :D :D
Ja bjezim od jednog ima vec par tjedena :D .... to je tak kad ima malo jace igrace u Savezu .... al za sad se dobro drzim :D
lol...
ma ja sad sve imam na mjesecu,,,resurse,flotu...sigurnije je na mjesecu,,,a tocno sam ja reko,MJESEC se nemoze spijunirat.....mozes samo napast flotu na mjesecu ili unistit mjesec a nemozes spijunirat....
ima lik koji mi je napravio mjesec,narucio sam placenika....ne abs placenika,frenda iz saveza,,,,ode njegovih 120bb-a....mislim od tog lika....
Eeeee u tome je i problem jer sam lika tako porazbijao da je to strasno ... u jednoj noci sam mu unistio 200+ bb-ova preko 2000+ lovaca i 1000+ komada ostalog :D cca 7 napada tj flota mu je bila na 7 planeta rasporedjena !
Sve u svemu bilo je to ulov od 5mil resa sto iz rusevina sto od pljacke ... a i pocastio sam ga sa 4 rakete jer sam mu na jednu planetu slao 20 transpontera :D :D :D pa mi je smetala njegova obrana !
Nisam ja kriv kaj me lik mrzi ... samo je izgubio 20k+ bodova :D