A kada i kako se dođe do te vožnje po mraku?
Printable View
A kada i kako se dođe do te vožnje po mraku?
dode ti tu i tamo sumrak
ali sve se vidi
Ja imam jedan problem. Kada u igri pridem neku stazu i oću izaći iz te staze kompjuter mi se jednostavno restarta. Kada i se komp ponovno upali napise mi da imam problem sa grafickim driverima.
Meni se u sumrak sve fino vidi...
Baš mi je žao što nema pravog mraka kao u NFSU2!
BTW meni se je upravo po prvi put restatao komp nakon sejvanja igre... :confused:
a kad su vam slabe grafičke a igrate na high postavkama;)
Ja imam radeonku 9800se. Ona ima radni takt 378mhz, a memoriju 580mhz.
Bez dodavanja ikakvih hladnjaka koliko mogu clockati moju radeonku, a da se ne zapali..
Pomozite!
car molio bi te da se ovdje drzite topica
O.K
Igra je super. Igram je na srednjima detaljima. Sada se jos vjezbam kako igrati.
Na što ide taj komentar? Na mrak? Mislim da je to ipak do drivera. Sjetite se samo da je za ATI kartice trebalo stavljat nove drivere kad se pojavila NFSU2 baš zbog mraka.= Citat =:
Izvorno postao damgol
igrica je fenomenalana...nesto najbolje sto sam ja igrao!!!
imam jedan problem,posto je nelegalna, kako i gdje se može igrati na internetu???
Ja koristim Omegine Ati Drivere i sve radi OK, bez restarta na Ati 9550= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ma restart nema veze s tim.
ma mislio sam na to da ti sve štima....= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ipak ova igra dosta traži....
Meni sve OK, 9800pro se solidno snalazi sa igrom na high detaljima. Zaštuca rijetko. Više me muči monitor, sa 25 ms odgovora se ipak pojave duhovi u ovako brzoj igri (bez obzira na speer blur). Dobro oko to primjeti... ;)= Citat =:
Izvorno postao damgol
A šta vi neznate da postoji normalan crack koji samo kopiraš i owervrajrta speed.exe i amen!
pronađi jednog takvog cracka da radi, i podjeli ga s nama, kaj misliš da bi mi sve ovo radili, da on već postoji= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
ja moram sa SD4 hide, a ako postoji crack, daj link..
Evo i meni stigla igra...sad cu je snimiti pa da vidim sto je to....
evo i meni stigla igra. :)
vec igram karijeru ko blesav. nisam nesto pretjerano odusevljen igrom, nista posebno... ali jako mi se svidjaju oni filmici kratki, a i zene :)
al imam jedan problem. kad podesim na maximalnu rezoluciju i detalje i kad krenem vozit onda cjela igra zablokira i nemogu nista osim restartat komp.
graficka mi nije preslaba nego mislim da je problem u driverima...
Mislim da ti je ipak stvar u grafičkoj. No stavi ti sebi najnovije drivere pa vidi.
Eto i ja prosao malo karijere......
Inace instalacija prosla bez ikakvih problema, i za sad nema nekih rusenja kompa.
Igram na maksimalnim postavkama i super izgleda...jedino me malo zvuk od BMW M3 zasmetao...kao da je neki traktor a ne BMW.....
Sve se to vrti na AMD 2600+, 9600xt 256MB, 1 GB rama...sve overclockano...a za zvuk Aueron 7.1 (neka od 700kn :) ), Sony pojacalo i 5.1 zvucnicima od 450 W...
Sad je pitanje dali je i vama taj šugav zvuk ili je samo meni?!?
I malo me ubolo u srce kad mi je onako riknuo M3 na pocetku ;D ;D
EDIT: Evo sad malih probema...kako sam ivadio NFS iz DVDa i stavio drugi, pocinje mi javljati error:
------------------------------------------------------------------------------
Windows - Wrong Volume
The wrong volume is in drive. Please insert volume XXX into drive J:.
CANCE---------TRY AGAIN-----CONTINUE
------------------------------------------------------------------------------
Ima li netko rijesenje?!?
btw. Deamont tools iskljuceni; savedisc restored
zasto mislis da je stvar u grafickoj? na 1280x1024 kada pocnem vozit sve zablokira, dakle nije da ide usporeno nego se bas zamrzne sve.
na nizoj rezoluciji ide sve glatko. sad sam skinuo nove drivere pa da vidim
instalirao sam nove drivere i problem je otklonjen, kao sto sam i mislio.
sada se mogu mirno upustit u prelazenje igre.
iako mi se bas i neda jurit tim virtualnim stazama... ja bi radje zapravo :)
...a mene preplašilo... pito sam se "koji je sad vrag, kakvo ulje na početku trke" kad mi je ženska javila...= Citat =:
Izvorno postao VandaL
DVD nesmiješ vaditi, jer nećeš moći igrati, Deamon služi za mountanje slike, ali ti tu slika mountaš preko dvd-a i prvog cd sa dvda, dakle rješenje bi bilo, da si prebaciš sa dvd-a CD1 na hard, i sliku mountaš onda preko harda, i iz dvd roma možeš izvaditi dvd jer ti više neće trebati.= Citat =:
Izvorno postao VandaL