VAZNO!= Citat =:
Izvorno postao Xzibit
Informirao sam se. Hrvatski su carinici u obvezi slati fakturu carini druge granice! I ako imate vezu nece se moci nista napraviti... Steta.
:closed:
Printable View
VAZNO!= Citat =:
Izvorno postao Xzibit
Informirao sam se. Hrvatski su carinici u obvezi slati fakturu carini druge granice! I ako imate vezu nece se moci nista napraviti... Steta.
Evo kako mi zapravo trenutno izgleda Today screen.= Citat =:
Izvorno postao Xzibit
http://img352.imageshack.us/img352/6147/img28407oh.jpg
Dok neki "bježe" od T-mobile sheme - ja sam si baš stavio :-)
Doduše, glavni wallpaper mi je dosadio pa sam stavio ovaj od SPB PocketPlusa, ali mi je T-mobile Launch, za sad još, fora.
Predzadnji item je SPB PocketWeather. Zgodan plug in za today screen koji pokazuje trenutne meteorološke podatke i prognozu vremena.
Update se može podesiti automatski ili ručno (kako sam si ja stavio- da skidam tri-četiri puta dnevno). Može se podesiti i skidanje informacija o raznim gradovima. U HR su to Zagreb, Dubrovnik, Karlovac, Osijek, Split i Rijeka. Skidanje jednog updatea je oko 1-2 kb.
Klikom na Weather bar dobiju se još detaljnje trenutne informacije, prognoza za do tjedan dana unaprijed i pregled mjesečevih mijena.
ljepo :D ljepo..a kolko ti to zeme penezi..?
dok preg grpsa dobis 2 kb :D
60lp 10kb. Obračunska jedinica je 10kb.= Citat =:
Izvorno postao Betmenko
Računaju ti se i sent i received kilobajti.
dnevno 60 lipa!?!? :P jeee no ..pa to se nakupi :P tak i tak mogu videti vani kakvo je vreme :P
HEHE :) Evo me konacno. Joj ovdje u Trstu (u stanu) mi fali internet... :( moram doci ovdje na faks... :(
Kupio sam u subotu Compact i poslao odmah navecer mail T-Mobileu da mi posalju kod za odkodiranje i do danas NISTA! :rifle: :rifle: :rifle:
Stvarno ej... Njihov odnost prodavac-kupac je ubi boze, katastrofa. sami minusi na zalost!
@ mach1 Dobar today. Ja sam si vec skinuo SPB Pocket Plus 3 i WisBar Advance al mi se cini da su u konfliktu; ne rade dobro zajedno... zato sam uninstalirao WisBar i pustio SPB PP3... Temu sam stavio istu kao sto imas ti mach... prvu blue od SPB... Prekrasna je :)
Inace ova igracka je really really really zvjerka... :D
Kad me mama zvala je rekla da me tiho cula... Nemam pojma zasto, moram malo provjeriti kad budem doma...
Jel se nekome isto to desava/desilo? :dunno:
Kod prebacivanja file-ova preko My computera (copy - paste) mi radi jako sporo... Prebacio sam na MMC nesto MP3-a al je bas sporo kopiralo... dunno why... :dunno:
SBDY HAS THE ANSWERS?
Čestitam na Compactu! I dobar ti je signature :) No nemoj toliko kuditi T-mobile. Već i sama činjenica da će ti otkodirati mob besplatno je hvalevrijedna. Btw, druge mobitele ne otkodiravaju besplatno, ako se ne varaju :-)
Ali ti nju čuješ bez problema. Meni se to događa vrlo rijetko. Nisam još otkrio razlog. Postoji u T-mobile extROMu jedan cab naziva AudioPatch. Probat ću kod sljedećeg hard reseta probati vidjeti kakav je zvuk bez njega i s njim. Inače, RadioROM je sad već prešao 1.12 pa ni to ne bi bilo loše jednom isprobati jer kažu da su fiksali i neke audio nedostatke GSM unita.= Citat =:
Izvorno postao Xzibit
Mogao bi netko tko ima 1.11 ili 1.12 reći je li iskusio situaciju da ga sugovornik čuje tiše.
Je, istina. 700MB film prebacuje predugo za moje pojmove. Ne radim to svaki dan, ali svejedno. Dok za instaliranje uobičajenih programa brzina pisanja na SD card ispada zadovoljavajuća. Pisao sam već o tome. Iako kartica može biti ultra/super/brza/speed 1000x čitanje i pisanje je u rangu nekoliko stotina Kb/s.= Citat =:
Izvorno postao Xzibit
Nisam ga probao na kompu s USB 2.0 (ne znam jel bi to imalo ikakvog utjecaja).
Imao sam prije bivšeg Ipaqa 1915 Ipaq 3630 - e taj je imao samo serijsku vezu s PCjem - a to je bilo sporo :-)
Svejedno, čekati nekoliko minuta za 200-300MB novih MP3a nije baš fora...
Hvala, bas sam se mucio da napravim dobar signature :)= Citat =:
Izvorno postao mach1
Ovi iz T-Mobile-a jos mi nisu odgovorili... Mah... Ako ne budu do cetvrtka/petka cu ih nazvati... Ok, fair je to da ga deblokiraju free of charge, ali da ne odgovore na mail u 3 dana... mislim... moh..
I jos sto su mi bili pisali, zahtjevali su IMEI (u prvom mailu sam im bio poslao samo scan racuna zaboravivsi IMEI). Posaljem ja njima svoj IMEI i od tada nista od njih, nikakvog odgovora... (a to je bilo u nedjelju)
Ja ne bi htio nista probati... Te "eksperimente" mi nebi pokrilo jamstvo na zalost... No, moram jos probati da vidim dal se to desava svaki put ili svako tolko... I'll let you know...= Citat =:
Izvorno postao mach1
Do sad sam prebacio oko 150mb MP3a, je*iga, dok se kopiralo na storage card, sam gledao TV... :)= Citat =:
Izvorno postao mach1
Evo, tolko sam se mucio da napravim dobar sign i na kraju su mi ga izbrisali... losers... :(
I meni je sign preuređen na dva retka - prije je bio nešto slično kao tvoj. Možda zato što je sign zauzimao dosta mjesta.= Citat =:
Izvorno postao Xzibit
pozdrav svima na forumu! i unaprijed se ispričavam, ako je koje pitanje glupo, jer nemam pojma o pda uređajima...
već duže vrijeme pratim rasprave o mda compactu i vrlo sam blizu odlasku u tmobile, pa da i ja uživam u compactu, ali me muči nekoliko stvari:
-budući da nikad nisam imao pda, neznam kako je to kuckati po ekranu, tj. može li se prstima ili se mora baš uvijek nabadati stylusom, te koliko je vama, ponosnim compactovcima kompliciranije napisati poruku na compactu nego na običnom mobitelu.
-razgovor - vidio sam da se neki žale na glanoću(zapravo tišinu) zvuka prilikom razgovora? možete li mi reći da li je to uvijek izraženo ili samo ponekad? znači li to da se npr. ne čuje sugovornika/sugovornik vas ne čuje ako razgovarate vani na ulici?
-igre- ako imate koju sliku kako igre izgledaju na compactu, te koliko se vi igrate? isto tako sam pročitao da baš nije pogodan za igre(ne sjećam se baš, ali bilo je riječi o tipkama nekim... ), pa me zanimaju vaša iskustva, jer dosta putujrm svakodnevno busom, pa se već vidim kako rasturam neku gamad na compactu :-)
zahvaljujem na odgovorima!
Hmmm onda, kuckati po ekranu prstima nije bas idealno al ipak ide. Posto imam Compact-a od niti tjedan dana, malo me boli srce prljati ekran prstima tako da sve radim stylusom. Zvat mozes bez problema i sa prstima, virtualne tipke sa brojevima su dovoljno velike. Inace poruke pisem sa stylusom na qwerty tipkovnici.= Citat =:
Izvorno postao dok11
Danas sam instalirao SPB FullScreen Keyboard. Nisam je jos isprobao u pisanju poruka. No tipkovnice izgledaju ovako:
http://i2.photobucket.com/albums/y3/...c_capture1.jpg Qwerty keyboard
http://i2.photobucket.com/albums/y3/...c_capture2.jpg SPB FullScreen Keyboard
http://i2.photobucket.com/albums/y3/...c_capture3.jpg PhonePad
Isprobano, problema nema. Jednom sam zvao mamu i mi je rekla da me cuje tiho (ja sam ju sasvim dobro cuo). Jucer smo probali opet i je radilo sve dobro. Ja sam je cuo glasno, a i ona mene. Dakle nema problema sa verzijom firmware-a 1.06 (ROM) koju ces ti dobiti ako ga kupis u T-Mobile-u. I zvucnik odostraga je jak, uopce nema problema pri slusanju mjuze u mp3 formatu.= Citat =:
Izvorno postao dok11
Ja imam samo dve igre koje dolaze original na telefonu a to su Jawbreaker i Solitaire. Moram ti reci da su oba dvije jako zanimiljive i igrive. Zarazne su. Bar meni. Igram ih sa stylusom, prstima je tesko.= Citat =:
Izvorno postao dok11
Evo ti i dve slike...
http://i2.photobucket.com/albums/y3/...c_capture4.jpg Jawbreaker
http://i2.photobucket.com/albums/y3/...c_capture5.jpg Solitaire
Evo ti jos tri slike kako izgleda RESCO keyboard PRO version 4.33
http://i2.photobucket.com/albums/y3/...c_capture7.jpg http://i2.photobucket.com/albums/y3/...c_capture8.jpg http://i2.photobucket.com/albums/y3/...c_capture9.jpg
hvala! sad samo treba pričekati par dana da plaća legne i compact je moj!!!!!!!!
Sav software za PPC (a ima ga nekoliko desetaka tisuća sveukupno - od toga nekoliko tisuća igara) može se vrtiti i na Compactu.
Mislim da nema zgorega da se to ponovi jer ima dosta ljudi koji se kako vidim zanimaju za Compacta, a ne znaju da je to zapravo PocketPC uređaj koji je i telefon u isto vrijeme.
Pogledati temu SLIKE IGRICA kako to izgleda...
Evo danas išao si kupit Compact napokon. Dođem ja tamo kažu mi da ima raspoloživih uređaja(ja si mislim super), kažem da ću kupit i pitam ih dali mi oni mogu potvrdit ono za otključavanje uređaja. E tu nastaju problemi, tip mi je rekao da nije čuo za to tj da su bili samo određeni slučajevi kod navodno skupljih uređaja(kao da 3300kn nije skupo) te da se pisala molba a kodovi da su ljudima stizali tek za mjesec ili dva. Uglavno tip je počeo zvati neke tamo svoje preko telefona i nitko mu ništa nije znao reći(moram priznati da tip koji me usluživao je bio više nego susretljiv), ja sam rekao da mi da pristup kompu da mu pokažem e-mail, ali tip mi je rekao da to nebi imalo nažalost nikakav utjecaj.
Uglavno nakon što sam tim pitanjem podigao veliku frku(u centru i službi za korisnike), tražili su me broj telefona, i rezervirali mi uređaj na 5 dana te su mi rekli da će me netko u tih 5 dana kontaktirati i znati odgovor.
Ako nebudu mi mogli otključat uređaj onda će stari zaposlit frenda koji radi u t-mobileu, pa ćemo vidjeti dali on može otključati uređaj a da ne gubim garanciju.
@mach1 E vidiš ako je to tako kako to da onda su meni srali. Jeli imaš nekog frenda ili poznanika pa to znaš ili si sam nekaj načuo. Možda je moguće da taj koji radi u službi za korisnike to radi na svoju ruku da sj*** t-mobile:D .= Citat =:
Izvorno postao mach1
meni se jos nisu javili... i niti nece... valjda je moj stari poslao papire u zg... ako ne cemo ih zvati opet u cetvrtak i tako dalje dok mi ne posalju kod... i poslat ce mi ga jer cu im tolko razbijati jaja da ce popi*dit!!!!!!!!!!!! nemaju pojma oni s kim imaju posla... :D
Vidiš meni zbilja više nikaj nije jasno, naravno imam frenda koji mi ga unlockat ali mi se baš i ne gubi garancija, tako da sada i ja moram čekat, nadam se da će mene nazvati ako su obećali ali čudno mi je da to preko mailova tvrde a kada im dođeš tam onda nitko nema pojma. Jasno mi je da nisu to isti ljudi ali ti ljudi koji su zaduženi za slanje mailova očito odnekud dobivaju informacije
Meni su isto rekli da ce me zvati "tehnicka sluzba" al nije... ni mailom a kamo li telefonom... sramota... da bi mi bar rekli stvari kako stoje: "izvinjvamo se ali vam ne mozemo poslati kod za dekodiranje uredaja..." (ili nesto slicno). ne, bas nista...
E fakat mi dođe da si ga kupim preko expansysa, možda bi ga platio soma više ali bi mi se isplatilo, pogotovo nakon ovog je**nja sa t-mobileom
ma neeeee kupi ga kod t-mobile-a. ja vjerujem da ce tebi poslati kod posto kupujes sam uredaj... mene su posteno zeznuli...
Dobro vidjet ćemo kaj će reći(nadam se da si pročitao onaj moj post kaj mi se danas dogodilo). Nadam se da će se u ovih pet dana javit kako su obećali
P.S. našao sam SPB Pocket Plus 3.0 tako da mi ga netrebaš slati aki hvala ti svejedno:thumbup:
procitao sam... javit cu i ja ako meni odgovore...
za spb nema frke, ako trebas bilo sta, sam pitaj... idem ja polako. pozdrav & luku noc! :)
tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dobiooooooooo sam koduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
mail od t-mobile-a u novom threadu... skyward slobodno kupi mda compact u t-mobile-u!