Ja sam isto za, pa makar i kiša malo padala (zato su ljudi izumili kišobran)... ;D
Printable View
Ja sam isto za, pa makar i kiša malo padala (zato su ljudi izumili kišobran)... ;D
istina,al ja ko da neznam drzat kisobran,uvijek pokisnem :notooth: al izgleda da nista od toga opet :(
Ajde ljudi, kaj ste svi tak asocijalni ;D ;D ;D
ak se skupi barem jos 3-4 covjeka,idem.... :)
Pa to i ja velim...čak se i dan proljepšao :)
da...a kad nitko nece..jbg...ti,ja,zero...dalje.....???;D mislim da bi i ch3lawy....
Nije se ni zero javio, jedino ak se ti nisi privatno čula s njim...
reko zero da bi....cula sam se prek icq s njim :) al brijem da opet nis od toga...grrrr:-/ :evil:
BIla si u pravu :)= Citat =:
Izvorno postao mala
Zovi zera ima da se pojavi!!! Samo mu reci da ja idem... ili bolje, nemoj mu reć :smart:
zasto u perfektu?? BILA SI U PRAVU...sad vise neces...? :-/
sad nas je 4,lol ja jedina cura,sad malo cura treba :notooth:
ak ti ideš, ja dolazim na koljenima ako treba(wb mi jučer polomio obadve noge ;D ) ;D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
ajd onda danas,ha?
moze??:spin:
Mala: bila si u pravu kad si napisala da ću ić :) gademit zato sam qotao ovo di pišeš da ću ić ;)
Zero: na koljenima je upravo tamo gdje te želim :evil:
jes to neke wb-ovske fore? ;D pa nisam ti ja on da se iživljavaš ;D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
di? kad? kak? ko sve?
a nemoj ga na koljena...bolit ce ga to..stavi mu bar jastucice dole ;D
kaj onda danas?:evil:
Ajmo krenut od mjesta: Trg - najjednostavnije.
Vrijeme: licitacija počinje od 9 :)
Ja bi da i ostane u 9, jer u 10:45 imam već drugi dogovor...ali u 9 na trgu sam za, može čak i ranije (a i ne mora)...
kod sata? 9?
ja drugi dogovor imam u 12-pol 1 jos nije odluceno tak da mi ovo odgovara:)
Ja sam za (bilo bi okej da jesam budući da sam ja predložio), a da vidimo kaj veli bravo...
Oke, u 9 kod sata! Znači, to je ziher za večeras?
aj brze izmjene mobitela na pm da se možemo nazvat
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ja 100% ,jos cete mi se smijat kak bum se obukla :notooth:
ko treba br na pm
Ja isto 100% dolazim...ajd da se bar nekome da ić u grad... :klap: :bunny:
da, evo potvrda, vjerojatno dolazim, razlog da ne jedino viša sila :D
@PhytoSculpt - vidjeh PM, umemorirao :)
Primljeno, vidimo se!
Ako imaš još koji dobrovoljac za meeting, nek se javi :thumbup:
a di bi bio point okupljanja??
mislim di točno na trgu?
Možda, ako nekako uzmognem uzeti auto (čitaj natankati ga), dozujim... Bar da upoznam forumaše... Al neznam kolko bi dugo mogo ostat, pošto imam neki drugi "sastanak", pa bi trebo dosta rano krenuti (oko 10 i 20)...
U 9 je dogovor na trgu, pa doleti! Imam i ja dogovor u 10:45, ali sat i pol-dva da popijemo cugu, zezancija i to nebu nikom škodilo :cool:
Ma imaš pravo... Malo zezancije nikad neškodi... ;D Pogotovo ako budu svi raspoloženi ko danas kad smo igrali karike... ;D :klap:
još ću nešto probat skemijat da doletim... Još javim ubrzo...
a hebemu sunce ,meni sad phyto reko...ak se skrumpam dođem.....:klap:
imam ti ja tuđmanov avio, ionak si blicu onog aerodroma di sve nekud leti.....= Citat =:
Izvorno postao Ico86
ajde i ti navrati, nemoj ----- [ostrugati ovdje]= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Da... ta ti je dobra...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Afrmativ... Dolazim... Samo bilo bi dobro kad bi mi netko posalo svoj broj na PM, da se ne zgubim... ;D
da, teško je danas nać taj sat na jelačiću, svaki dan ga sele nekud u [ostrugati ovdje]= Citat =:
Izvorno postao Ico86
A da... Ful ga je teško nać... Nije teško nać sat, već treba nać vas forumaše, kad vas nikad vidio uživo nisam... PS: kakva ti je ovo fora sa struganjem?= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Tam pishe ono kaj se nebi smjelo pisat, tipa u pm, jeb... kur.. pic.. itd ;)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
čelavi nije čelav ustvari, mala ima upadljivo poprsje, ja nemam jedno oko i obe noge, a za psiha ni ja ne znam....= Citat =:
Izvorno postao Ico86
mislim da neće bit problem ;D
ovo sa struganjem..... da, smrt ti je sve rekao. ;D imam 99.8 % warn-a pa se više ne smijem [znaš već šta]
dolazi i observer...... samo da potvrdim ;)
ja dolazim i vidimo se u 9 :) mozda budem malo kasnla ;D
e nećemo tako... zima je i hladno vani, ja čekam 2-3 min, ako nema nikog, odoh prvim letom.... tak da se odma dogovorimo.= Citat =:
Izvorno postao mala
pa no 2-3min :) opce nije zima ;)
ko na kraju sve dolazi, ti,phyto,chelavi,observer...?
Zasad smo ziher mala, zero, chelavi, ico i ja
Ok, ok... Ako stvarno izgedaš tako, onda ću te brzo prepoznat... ;D (NHF)= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
i observer...skupilo ih se u zadnji cas...jedan potegne sve ;D
pa da.... :-/= Citat =:
Izvorno postao Ico86
nemojte se uplašit ;D
sigurni su: psiho, mala, čelavi, ićo, observer
nesigurni: smogovac i ja
EDIT: daj nek neko javi gog-u, wb sumnjam, uči.... a nema nikog na IM.
I jeste se našli na kraju? Sori kaj nisam mogo doć :P
drugi put ostajes sam u bircu cijelo vrijeme,slican sistem kao i za one sta kasne ;D
di ste bili, ja bas bio u gradu u medi u tkalci i reko mozda vas sretnem, posto je medo prikladno mjesto za takva okupljanja...samo bi chelavog prepoznao naravno :)
da fakat di ste bili? a ti celavi se potpisi inace u sms ;) btw postoji slika da te ja vidim da te i ja znam prepoznat ak te vidim u gradu ? :)
Njegova slika je strogo čuvana tajna! Oni koji su je vidjeli, umrli su u najstrašnijim mukama na nerazjašnjen način, u roku od tjedan dana od kad su je vidjeli!= Citat =:
Izvorno postao malena01
i jel bilo kaj sastanku?...da napomenem da me drugs & rock'n'roll ne zanimaju ;D
...priznaj mala da je naš čeleks muškarac sa srcem lava, tijelom tvrdoče dijamanta, osmjehom novorođenčeta, intelektom delfina, humorom Benny Hilla, razumom indijanskog poglavice, ljepotom Adonisa i šarmom tome........
Igrom slucaja sam bio na trgu u 9 uri, no nisam pratio ovu temu...
a navodno je bilo nešt..... ;D
Takozvano prokletstvo Tut Ankh Chellexa. A sliku ćeš imat kad se pojaviš na sastanku s fotićem :wave:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
E ovome sam se smijao dobre tri minute :D :D :D svaka čast, pogotovo za "intelekt delfina"= Citat =:
Izvorno postao tomo
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
eh bili smo u onom bircu ispod done,mislili smo u donu al nije bilo mjesta pa dok smo se odlucili di bi sjeli smo u taj..mislim da se bon zove..a da smo napravili par koraka vise i tebe bi sreli...eh :)
Svi me znaju u mom zavičaju :)
da, i onda bi svi mogli bezbrizno umrijeti jer smo napravili u zivotu sve sto smo ikada zeljeli :)= Citat =:
Izvorno postao mala
Sad si ti sarkastičan, ali svi znamo da ti je žao što nisi mogao doći :smart:
idem sutra vjutro u zg, ak je neko za kakvu kafu...........
vjutre sam v krevetu...:smart:
bleh...:nono:= Citat =:
Izvorno postao mala
idem do lili na kavu :p
i dorucak (cevape) :notooth:
j viš, da i ja vidim toga cingaca ili čingača ili cingača...kakv več ide,...:D
čingač (sad meko il tvrdo neznam) nemrem sutra idem s frendicom kupovat nes
škornje? :notooth:= Citat =:
Izvorno postao mala
a mozda i to..ona si neke cipele ide kupit:klap:
Jel netko spomenuo Čingač? :smart:
Uvijek za, pogotovo jer mi je 7 minuta od kuće :king:
Nego - danas je subota, a sutra je petak ili nešto tome slično i moglo bi se forumski sastančit ako se nađe kritična masa od barem dvoje zainteresiranih, s tim da jedna od to dvoje mora biti mala, malena, irena, juzrnejm ili neko peto bićence ženskog uvjerenja e kako bi se, ko muhe na med, navukli i ostali žitelji ovog foruma.
ja nemrem danas,dosao mi je decko pa idem s njim a sutra valjda u papayu..nesto se prica..pa kasnije na jarun il nekam....:)
**** vas što ste zapeli s tim sastančevanjem dangube jedne, sad bi se svaki dan nalazili!
E ne može! Dok ja ne mogu, ne može nitko! :)
zapravo,ajmo se svi naci dok wb ne moze :notooth:
Samo vi dajte! Takav sastanak je već osuđen na propast!
Ajde!!! ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
Auuu... neko ima visoko mišljenje o sebi (NHF WB, šalim se)... ;)= Citat =:
Izvorno postao WB
A da se dogovorite(mo) jedan dan, al ono popodne, ne predveče... Dok je lijepo vrijeme da se ne smrzavamo... ili su ta okupljanja uvijek po noći, predveče, tj kad padne mrak, tako da vaša lica nitko ne vidi... :notooth: ;D
moze,popodne pocnemo i do navecer se ugrijemo ;D
Nego! ;D Vi mislite da vam je prošli put bilo dobro? Bwuahahaha! :evil:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Forumlings do not know jet the meaning of whiteboy! :satan:
Hehe, dosadit ćete si brzo ako nastavite ovim tempom... ;)
oni su se mene zazeljeli,kao idemo sastanak napravit,a zapravo mene zele opet vidjet :lmao:
Whiteboy je kraljica noći pa zato :)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Dok se ja ne pojavim, naravno... :klap:= Citat =:
Izvorno postao gog
Bolje kraljica nego prijateljica! ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
hehe.. kao da će se to ikada dogoditi :p ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Tada kad se i ti pojaviš! :notooth: Da ublažavamo štetu jedno drugome...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
hehe.. dakle 0 bodova :p= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ah... Sada mi je jasnije... ;D Hvala na objašnjenju Gog...= Citat =:
Izvorno postao gog
Ajd dobro... ond ću na idući miting nosit lampu, da vas bolje vidim... :chatter:
Sad ti sputavaš friškog. :)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
A zakaj se ti nebi pojavila? Sram te, bojiš se, nešto treće... ?
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Frka ju škandala... ;D
ja poznajem friškog. niš ga ja ne sputavam ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
nešto treće :p
da nebi bilo "situacija" ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kakvih 'situacija'? Sad samo neke tu interne fore isfuravate, a u stvari su razlozi daleko providniji, zar ne? :)
Ajd baš reci zakaj ne bi došla? Pa ne smrdimo!
a sjaaami se:p= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
evo, ja ugovorio kafu u 8 vjutro s lili, i uspio sam se zbuditi u 13:00
sry lili, al ni topovi me nebi digli u 6 vjutro :blush: :-/
;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Misliš kompleksi? :p Ma nije valjda...
svi ste vi meni jako simpatični, daleko od toga da niste... i sigurno ste ultrauber zabavni... ali aj hev no tajm ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
aj du not beleive in that crap :p= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
za sat dva, nebu svijet propal:)
tih sat dva uzmes kao pauzu od ucenja ;)
ju beter biliv :p= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Vi ste svi simpatični,upoznajte se već jednom!:thumbup:
u pauzama ipak radije radim nekaj drugo s nekim drugim ;)= Citat =:
Izvorno postao mala
ak ona neće,nema tog Boga koji će ju nagovoriti,sam ti uživaj nan i štrebaj:thumbup:
Gle ne govori nitko da moraš doć na ove polu-sastanke (kad mene nema ;D), nego kad prođu rokovi, kad će biti više vremena, ziher buš našla sat vremena za forumaše. Ak niš, tih sat vremena nađi tak da si manje tu s nama u virtualnom obliku.= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
kad prođu rokovi... ic a dil :) daj onda nek i smogy dođe da ga zbarim i bok da to riješimo ;) :kitty:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ima, fly vremena, ima, ima! Evo, sutra se vidimo u Zagabriji i hitamo za Samobor... ;D
Ups! Jesam li smio ovo napisati? ;D
pa onda OČITO NEMAMO vremena ako hitro hitamo u samobor :p nemoj potpirivati fajer ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja mozda jednom i dojdem, na neko veche okupljanje, al onda mozda zazalite ke sam doshel ;D sve vam popijem pojedem i ondak me vidite u ultra brutalnom izdanju :lmao: mozda cak i zaradim ban! ;D