Symbeq, hvala na odgovoru. Lose sam postavio prvo pitanje, mislio sam na RAM memoriju?
Pretpostavljam da danju pravi bolje slike? imao sam SE k750 i bio sam zadovoljan slikama koje pravi.
Printable View
Symbeq, hvala na odgovoru. Lose sam postavio prvo pitanje, mislio sam na RAM memoriju?
Pretpostavljam da danju pravi bolje slike? imao sam SE k750 i bio sam zadovoljan slikama koje pravi.
RAMa ima vise nego dovoljno,a koliko tocno imas u spcifikacijama. Sto se slika tice, po danu su dosta dobre, ali naravno da sony ima bolje, ipak im je to primarna djelatnost.
Cekaj, cekaj, cekaj...hoces da kazes SE k750 ima bolje slike od HD2 ili???? Znam da nije sve u mpx ali k750 je izaso 2006, ako HTC na telefonima iz 2010 ima slabiju kameru nego k750.....jasno mi je da ima slabiju kameru u odnosu na SE telefone iz 2009-2010 godinu.
kupio htc hd2 i ovako :D prvo cete se namucit s njim jako puno mislim ima preeevisee opcijaa previssee toga nudi treba 24 sata rada da bi pohvatali sve kak treba mobitel je brzz ekran da ni ne pricam ;) totalni ubojicaaa ajfonaaa :D sad svoj stari ajfon vise nezelim ni pogledat PREPORUCAM SVAKOM HTC HD2 svi seru da je WM loss uopcee nije istina jako me iznenadilo!!! cak bi rađe da mogu birat uzeo wm nego android na htc hd2 tako da netrebate brinut oko toga
baterija nie losa koliko kritiziraju gle svaku noc punis mob i ok glavno da prezivi 1 dan teskog rada mobitel mi se cini ko za nekog geeka ili polu-geeka onima koji koriste mob npr ajfon (vecina njih) za muziku poziv sms fejsbuk i malo neta neka ostanu na tome jer ce ovaj htc bacit ( rjesit ga se ) sto je prijee mogucee jer ima stvarno 100000opcia i zna izludit covjeka bar mene imam ga 2 dana ;)
imam nekoliko pitanja za forumase znam da je vjerovatno neko vec nesto slicno pitao i da ce biti odgvora prelistaj forum ali neka moje pitanje prvo pitanje za strucnjake jeli neko uspio odblokirati sim za sve gsm operatere. drugo koji gps dobro funkcionise na ovim masinama trece kako instalirati aplikacije theme itd jeli to jednostavno ubacivanje na sd i onda potom u aparatu kroz neku opciju pokrenuti instalaciju molio bih za pomoc unaprijed zahvalan izvinjajem se ako je vec neko pisao na ovu themu jer kad covjek dobije ovo cudo u ruke nezna odakle bi poceo. hvala
Pozdrav svima... Jučer kupio HTC HD2 i danas pokušam updetat ROM i kaže mi na njihovoj stranici da mobilni telefon ne podržava taj program.. Zna li itko o ćemu se ovdje radi?? Thanks..
Pozdrav forumasima
Neki dan, ispao me je mobitel sa 1m visine na pod i razbilo se prednje staklo, mobitel sam po sebi i touch screen radi. Zvao agram i traze 1400kn! sto je mnogo kad se uzme u obzir recimo slican servis u recimo Mobisu za slicne Nokie modele.
Sto mislite o tome da narucim za 300kn ovaj navodno originalni dio i nadjem nekoga tko bi to sastavio, moze naravno i ponude
http://cgi.ebay.com/Brand-New-Origin...item2c54d084cd
Hvala
pozdrav. imam pitanje za strucnjake otkako sam kupio htc hd2 muci me jedno kako ga deblokirati za sve sim karte npr ko sto se to moze ucini ti na iphonu jailbreak-om, ako neko zna odgovor zahvaljujem.
Potraži na netu hd2 sim unlock. Zadnji put kada sam gledao nije bilo free solucije.
[QUOTEIma jedan problem.
Kada prikopcam moba preko usb kabla nece da i prepozna mob kada izaberem opiciju "ActiveSync" nista se ne desava.
Ako izaberem "Disck Drive" prepozna mi memory card.
Moze li mi iko pomoci kako da rijesim ovaj problem da mogu sinhronizirati telefon, hvala.
instaliraj active sync 4.5 i problem resen [/QUOTE]
I dalje mi sere sinhronizacija, imam instalisan active sinc koji mi radi na win7, problem je kada prikopcam mob, pise conecting i onda izbaci not conectes*?
helppppppppppppppppp
ima li netko savjet kako da softverski isključim audio jack za slušalice pošto sam si od jednog 3,5 mm jacka napravio nosač kako bih mogao nositi mob oko vrata dok radim, no problem je u tome da je tada sav zvuk aktiviran na slušalice pa moram isključivati jack svaki put kada telefoniram. hvala unaprijed
oblijepi s izolirnom trakom ovo kaj ide u jack jedanput i to je to :D
nema softvera a i sve živo dok gledam po opcijama neda se složiti . :S
igo8 si stavi ,moraš si jedino rezoluciju podesiti da ti nebude manja "slika " od programa. tu je isto garmin koji bi trebao biti isto jako dobar al sam zadovoljan s ovim zasad.
Jučer kupio HD2 u Teletini! Phone je O DLI ČAN! Strava! Sve je posloženo prva liga, skužiš ga odma, svi izbornici i opcije su na mjestu, logički se šeta po izbornicima, ka da ga imam godinu dana!
Prije nego krenem s nekim ozbiljnijim radom i čeprkanjem, prvo da vas pitam nešto za bateriju...
Upalio sam ga predvečer i mrcvario ga dok baterija nije krepala. Stavim ga na punjenje prije spavanja, jutros baterija tek na 56%! Da li je to normalno za prvih par puta, dok se baterija ne optimizira ili je nesto drugo u pitanju?
I par "minusa": Dok pričam, sugovornika čujem savršeno jasno i razgovjetno. Nažalost, tako ga čuju i svi na metar ipo oko mene...
Samo 2 GB kartica? Aj dobro... znao sam prije kupnje, al ipak...
Snooze na alarmu samo 5 min? Možda cjepidlačim, ali cili život mi je bilo 10 min, pa nisam još navika...
Ovo s baterijom mi je skroz sumljivo, mora se napuniti za 5 sati kako god. Ne kužim kakav je problem u glasnoći, smanji zvučnik, KArtica od 2 gige je dovoljna, naravno imaš za kupiti većih što i sam znaš, alarm se može zamjniti sa tonom drugih programa (alarma) na netu. Ja imam G-alarm i prezadovoljan sam. :biggreen:
Sumnjivo i meni, probat cu veceras odnosno nocas opet. Nije nikakav problem smanjiti ton na zvučniku, samo mala opaska da se previše van čuje.
Doma i na poslu ga spajam na wi-fi mrezu. Nekako se nadam da on koristi "klasični" internet za aplikacije poput Facebook, Mail, Internet Browser, Weather... Skužio sam i da je GPRS veza također uvijek aktivna, a navedene aplikacije su (za sad) poštelane da čekiraju mail i vrijeme svaku uru... Ima li kakva mogućnost štelanja, da mi wi-fi bude nazovimo defaultna veza, a da se GPRS pali na moj zahtjev.
Posebno mi je sumnjiv fejs i internet što se pokrece iz glavnog izbornika, ne bi htio da me iznenadi račun na kraju mjeseca.
Ne znam kako će večini zvučati ovo pitanje, ali potpuni sam početnik s ovim tipom mobitela i veza, stoga... pomalo!
Pitanje za photo&video: iz starog moba, sam prebacio neke slike i filmiće preko activesynca u za to namijenjen folder u HTC-u. Kad u meniju otvorim photo&video, prvo mi lista filmiće, pa tek slike. Da li je itko skužio način da u tom meniju lista prvo fotke ili da barem filmove stavi u neki folder?
Mene interesuje jedna stvar...ako mi ikako mozete pomoci bio bih zahvalan...
Imam HTC HD2 trenutno je na Holandskom jeziku i nikako nemogu da ga prebacim na engleski jezik u podesavanjima...receno mi je da moram skinuti neki program sa neta da bi to uradio ili postoji neki laksi nacin za to ali bih volio kad bi mi neko da konkretniji odgovor...unaprijed hvala
Pogledaj na službenim stranicama htc-a postoji li kakva zakrpa ako ne probaj skinuti originalni rom sa oznakom WWE, a ko ni to ne pomogne vjerojatno češ morati staviti custom rom. Preporučujem energy.
Danas sam instalirao rom 1.66 WWE. Taman kad je zavrsio, morao sam gibat ća. Van sam trebao upisat neki broj i kad sam ušao u phone, javilo mi neku grešku na cprog.exe filu ili tako nešto. Uglavnom, tražio je da pošalje Microsoftu report i nije dalo zatvoriti prozor. Odnosno, kad bi ga zatvorio, isti sekund bi se ponovo pojavio. Ugasio sam mob i upalio ga, i probao ponovo telefonirati. Nakon par uspjelih pokušaja, opet ista priča... Ovaj put sam isključio obavijesti o greškama i mob je nastavio normalno raditi. Kad sam došao kući, poštelao sam sve moguće postavke, ponovo ga ugasio i upalio, zasad sve ok!
Zna li itko o čemu se radi i da li je itko imao dosad ovakvih problema? Mob je kupljen u Tele2 (pretplata) i rom je instaliran bez HSPL-a.
Instalirano je preko verzije roma 1.43. Trenutni info: OS: 5.2.21869; Manila: 2.5.19211619.0; ROM: 1.66.479.2; Radio:2.07.51.22_2
E i zna li itko kako instalirati OS verziju 6.5.?
Instalirao sam i NoData, ali mi se ipak kači na wap i ako sam stavio enabled... Na rom verziji sam u data settings izabrao drugug operatera i tako rješio problem. Na 1.66 ne šljaće
Gdje mogu vidjeti ime svog mobitela? Imam Win 1.66
Pozdrav ekipa,
molio bih vas za pomoć ako netko zna kako da riješim problem sa primanjem i slanjem e-mailova.
Naime, dok sam na "data connection" preko VIP-a i stisnem "Send/Receive" napiše mi "Cannot Connect with current connection settings." Surfat i sve ostalo mogu normalno, ali samo mail nece povuc sa GMAIL-a. A kada se spojim prek Wi-Fi-a, u sekundi skine sve mailove?
Molim vas za pomoc jer mi je slanje mailova veoma bitno za job.
Unaprijed hvala, pozz!
Isključi proxy na vipovoj postavci za net.
Pozdrav svima mozhe jedno pitanje danas sam dobio mobitel HTC HD 2 iz njemacke io ostao je njihov jezik sada ne mogu nikako da nadjem opcije za promjenu jezika bar na engleski ima samo regional al nije to to .. posto se ne razumijem bas toliko molio bih nekoga dobre volje da mi objasni detalje kako promijeniti jezik thnxx :D:D
JA ti imam HTC Touch HD sa kuhanim romom i windowima 6.5, ako na svom ima 6.5 windozere trebala bi biti ista putanja do djela gdje ćeš pronaći detalje o ROM-u. Nažalost kako to na njemačkom glasi neznam ali evo ti na engleskom: start-settings-system-device information-software information.
Dobro, znaći to je očito za Ger tržište pa zato nema neki drugi jezik. Pokušaj skinuti s glavne stranice htc-a originalni rom koji je barem za europsku regiju, ja sam recimo koristio regija 2 (opet ponavljam ali za touch HD) i ima normalno engleski jezik. Za custom romove će ti vjerojatno trebati neke sitne softwarske preinake na mobu, ali o tome sve možeš pročitati na xda developers.
Evo jedno pitanje koje ne vidim da se negdje spominje. Koliko mi se čini android se polagano razvija za hd2 čisto solidno i vidim na xdau da ima dosta toga na tu temu pa me zanima da li se itko od vas okušao u tome i kako je prošlo?
Koliko znam još ne rade sve opcije telefona kao na windozerima, ali dosta toga su sredili. Probaj, lako poslje vratiš windozere.
a mislim da je finta da imaš windowse pa pomoću nekih fajlova i još s nekim prčkanjem prije možeš dizati androida s kartice.
Da ima i toga, klasični dual boot, ko i na kompu, zato su mi htc-ići vrhunski telefoni, kao da nosim svoj pc sa sobom svugdje. Samo da im nataknu jače baterije ili foto čelije umjesto poklopca koje će automatski puniti bateriju.
Istina :D Šteta jedino da mu je ROM tak mali pa da se mora kartica koristiti. Mislim da ću pričekati dok bude full stabilan pa da mogu samo android staviti. Zasad se još drži winmo ovaj ,ali ipak softvera za android sve više i više...
Bok ljudi, zanima me da li je tko prosao ovu proceduru i koji mu je najbolji build za hd2:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732380
Izasao novi ROM
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=789506
Potpuno funcionalan Android froyo instaliran na HD2 pomocu xda uputa, OS jednostavno leti (na razliku od winmo) :)
ako nekom treba natipkala sam brzinske upute na hrvatskom u notepadu :) Android na HD2 in no time :D
Trenutno imam Beta2 ROM s Desirea HD na HD2, kamera uopće ne radi, i ima nekih manjih problema, ali sve leti k'o metak...
NAdam se da će uskoro portat i službeni release ROM, pa bi onda moglo sve funkcionirati kako treba. BTW, mislim da kamera na HD2 hardverski ne podržava video u HD rezoluciji, ali ne bih se čudio da i taj feature proradi.
Imaš samo rom od desire ili dual boot s windozerima?
Ovo slijedeće ide na moj HD2 poslije Desire HD Androida...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=802971
WinMo 7 na HD2!!!
Nemam dual boot, samo se iz Windoza bootam u android.
zanima me koju verziju radia imate na hd2?s 2.04 mi signal nije lovio s flashanim energy romom, sad radi s 2.07 ali cini mi se da baterija slabije traje
a verzija rilphonea?
Jel netko probao novi rom za HD2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=805372
Moze li se hd2 usb-om spojiti na dvb-t koji podrzava snimanje na vanjsku memoriju te na mob.snimati tv.program?
Koju navigaciju za hrvatsku koristite? Ja sam dosta dugo koristio igo, ali me u zadnje vrijeme dosta puta iznevjerio pa bih htio probat nešto drugo.
imas i cardinale, dobra navigacija, ali grafičko sučelje malo slabije nego igo
Cardinale je definitivno najbolja karta za Hrvatsku.
Probacu.Bas me zanima dali ce taj materijal moci pomocu TCPMP prikazati i na samom telefonu.Vjerovatno ce mi trebati i brza micro sd,bar class4.
jučer sam kupio htc hd2 ali nemogu namjestit ni blurtooth ni mail? zna li tko pomoći?
Kakav imaš točno problem, daj više detalja gdje si zapeo?
Jeste li pogledali ovo http://http://forum.xda-developers.c...d.php?t=608763, neznam dali je moguce, ali cim se nesto suska, vjerovatno ce uskoro HD2 pogoniti i WM7. Zaista odlicna vijest.
Ne bi se štel mešat, al pogledaj datum kad je taj post prvi put objavljen.
Mislim da službeno neće biti nikakvog WP7 na HD2, a pitanje je što će XDA zajednica skuhati. Osobno ne vidim nikakav razlog zbog kojeg bih trenutno prešao sa WM 6.5.3 i Sense UI-a na WP7 na svom HD2.
Svakome se pruza po izboru. Ja sam zadovoljan sa sadasnjim wm 6.5, mozda i prezadovoljan, no svakako bi volio i isprobati wm7 na hd2. No kako bude.
Nevjerojatno kako smijesne nedostatke ima WP7. Npr. Nema custom ringtonova !!!! Nevjerojatno koliko je MS zabrijao na iphone. Mislim, nije da mi to nesto u zivotu znaci, ali takvih banalnih nedostataka u WP7 da boli glava.
Za sada WM6.5 koji je nazalost zastario i Android imaju najvise "customizacije".
Stavljanjem WP7 ce se HD2 vjerojatno ubrzati i glade raditi, ali mogucnosti: :angry:
Koji je po vama za sada najbolji radio za hd2, sto se tice koristenja u Windowsima i Androidu??
Novi Rom je vani!!
Sve je to super, ali nema do Energy roma.
Ja trenutno koristim Artemis v37 i sve na mobu doslovno leti, prezadovoljan sam romom
Spoio sam hd2 sa dvb-t i na njega tj sd card snimio tv program ali ga TCPMP nemoze reprod.jer je format Mpeg2!Slika je u kockicama a ton radi savrseno.Ima li ljeka za ovo?vjerojatno bi uspio prikazati htv hd promo koji je u mpeg4.Inace bilo bi super snimati ovako tekmu pa ju imati za van,kao kavu za po putu...
mozda real player, meni je sve i svasta vrtio
Pozdrav!
Imam problema sa satom na HTC HD2 (WIN 6.5). Stalno me pomiče jedan sat unaprijed. U noći sa subote na nedjelju me obavjestio da se vrijeme pomaknulo unatrag i bilo je sve u redu do nedjelje popodne kada me prvi puta pomaknuo jedan sat unaprijed. Od tada me stalno pomiče unaprijed. Ja ga vratim a on se nakon par sati pomakne. Pomagajte!?
Ljudi dajte mi malo pomozite!
Imam HD2 već dosta dugo. Prije nekog vremena sam instalirao Cookies Home Tab Editor zajedno sa NetFrameworkom. Otkako sam ga instalirao primjećujem probleme a to je konstantno resetiranje sense-a, smrzavanje u razgovorima tako da moram izvadit bateriju itd. Nakon prvotni problema instalirao sam 1.66 verziju ROM-a koji sam skinuo s xda foruma. To je verzija koja nije oficijelna ali može se instalirati bez HSPL-a. Ovaj put sam na friško instalirani ROM samo učitao kontakte sinhronizacijom sa Active Syncom jer sam se bojao da ću backupom koji sam prije koristio vratiti i bug-ove. Dakle na goli sustav sam ponovno instalirao NETFW, CHTE i CHT. Nakon nekog vremena testiranja opet isti problemi tj. reset Sense-a, smrzavanja ekrana itd. Što da radim, mogu li ti problemi biti uzrokovani SIM karticom? Dajte neki prijedlog!!!
@kinez:
Probaj ovaj LINK
@legenda128 probaj neki od custom romova koji imaju već CHT integriran i provjereno radi da vidiš da li če kod tebe raditi normalno. E sad problem je što nisi na svoj HTC-ić stavio HSPL pretpostavljam, nije ti to neki problem, a možeš poslje i vratiti tvorčki.
@Joker 2206 lepi ne radi ti link.
imam htc hd 2 ali je na t-mobile mrezi i ne mogu uraditi update softvera...jel mo mogu nekako promjeniti produkt code ili slicno?
Nije to kao kod Nokie, teško bih ti sad u par rečenica objasnio kako nadograditi. Ako ti javlja da nema dostupnih nadogradnji onda vjerojatno ni nema za taj rom. Postoje custom romovi koji super rade pa probaj s njima. Generalno pitanje je zašto trebaš nadogradnju, da li ti nešto ne radi ili je sve 5?
Instalirao sam PocketShield a pošto nisam s njim bio zadovoljan, izbrisao sam ga. Međutim, sad mi više nema zaključavanja ekrana, odnosno, kad stisnem tipku za paljenje nema na ekranu one tipke za slide otključavanje, odmah se pojavi početni ekran. Također mi se i sat zna pomaknuti čak za 10ak sati unaprijed (imao sam onaj problem sa pomicanjem sata prilikom promjene vremena i to je rješeno). Probao sam sa resetiranjem, vađenjem baterije...ne pomaže ništa. Pa ako netko može pomoći...
Sto se tice zakljucavanja, to je registry postavka, ali za pocetak probaj stisnuti start i onda dolje lijevo imas lock. To mozda pomogne.
Ako ne, onda odi u registrty s nekim editorom u HKCU\ControlPanel\Keybd i izmjeni DeviceLockWhenSuspend na 1. Ako je vec 1 postavljeno, onda stavi nulu, reset pa ponovo registry na 1 pa opet reset.
Ovo sa stiskanjem Lock iz starta sam probao, funkcionira samo taj jedan put. Kad ga opet otključam, ista stvar se ponavlja. Probat ću to s registrom čim uhvatim vremena...
"Problem" s pomicanjem sata je bila klasična gungula di je trebalo maknut onu kvačicu na Time Synchronization. Ali da kucnem u drvo, sinoć i jutros nije micao ništa, dok je jučer kroz popodne i predvečer imao "žutu minutu".
Inače rom je 1.66 WWE_EastEurope official rom mislim da je izašao krajem kolovoza. E sad da odma pitam, nakon instalacije roma OS verzija je ostala 5.2.2xxx iako je prema rom infu trebala biti 6.5. Pretpostavljam da je trebalo instalirati preko HSPL-a, ali pročitao sam, mislim baš na ovom forumu, da to nije potrebno ako se ubacuje official rom
Tako je za official rom ti netreba HSPL inaće da treba nebi mogao pokrenuti nadogradnju.
A zašto onda nije ubacija WM 6.5? Ionako sam mislija ovih dana novi rom ubacivat... Ima li netko da je to radija zadnje vrime, da ima link za neki friški rom koji radi bez greške. Može rom i na lešo nije bed
Ali na HD 2 je original WM 6.5, mislim imaš puno kvalitetnih romova na xda developers, meni je odličan KWBR ili Energy, ima i na htcpediji odličnih romova pa pogledaj što ti odgovara. Samo što za večinu moraš staviti HSPL. Iako to nije nikakav problem.
Jok buraz! Mislio i ja dok nisam instalirao par aplikacija koje rade samo na 6.5 i banana, neće da pokrene. Reklo mi da nije za tu verziu OS-a.
Zasad držim ovako, probat ću za vikend uhvatit vremena i to sve rješit. Probao sam danas malo kopati po xda develop. pa sam se malo "pogubio"
@Kawa_ZD čudno mi je to, ja gledam specifikacije po netu i svuda piše WM 6.5. Možda je tvoj mob sa nekim custom romom, ali pogledaj tamo pod detalje o telefonu koji ti windows piše? Mislim da mora biti 6.5, ali eto sve je moguče pa i tvoj slučaj naravno. Samo ti natakni HSPL i riješio si problem. Romova po netu imaš more, a sve se instalira sa 4 klika next. To mi jezakon na WM-u.
Evo što meni piše pod settings/about phone/software information:
Manila: 2.5.19211619.0
rom: 1.66.479.2 wwe
rom date: 01/11/10
radio: 2.07.51.22_2
Ali pazi sad, na all settings/system/about piše ovako:
WM 6.5 profesional
CE OS 5.2.21869
Uglavnom, aplikacije za koje piše da rade za sve WM verzije funkcioniraju normalno, ove što su samo za 6.5 - ne rade.
Mob je kupljen u Tele2, prvi rom je bio 1.4-i-kusur, jedan od prvih uopće spomenutih na ovom forumu
Na hd2 je 6.5 rom. Nema šanse da postoji originalni 6.1 rom za hd2. Ja sam probao staviti 6.1 što je napravio neki rus prije 6 mj, ali nije radilo kako spada. Druge 6.1 romove nisam našao.
Koje aplikacije ne rade? Možda ti treba .net?
Ok... vjerojatno da ste u pravu za WM. Buni(lo) me pod software info, što piše 5.2.xxx verzija.
Zadnje što se sjećam da sam probao je BsB tweaks 1.6, nekakav touch task mananger ili tako nešto, igra FlightCommander i još njih par... trebam točno vidit doma u kompu što je ostalo, zbrisao sam ih dosta.
I što je taj .net, kako i di se to nađe/update-a? Malo sam googlao, skužio sam da mi je .net verzija 2.0.7045.0, ima poslije verzije sve do 3.5. Na prvu nisam našao nigdje za skinuti...
Ima ovdje. Ako ti ovo ne radi ima na xda forumu, modaco...
.net instaliran, sad sve radi! Tnx ce3hel i mkrajaci
e i btw, s BsB tweakom sam opet ukljucio zakljucavanje. Stvar je prva liga, ima ful zanimljivih postavki
E, pozdrav ljudi, imam jedan problemcic... Instaliro neki GPS tracker, i sada kada ga hocu pokrenuti pise mi da imam staru verziju nekog .NET framework ili tako nesto instalirano.... I jos dve neke aplikacije isto tako.... Gledao sam posvuda, ali nikako da nadjem taj update... Pa eto ako moze kakva pomoc please?
Thanx...
ce3hel je stavio link doslovno 2 posta prije!!
Znaci to je to? Nisam znao vjeruj mi... Znaci samo to instaliram i gotovo... Nece se nista negativno desiti :)
Samo šišaj! Imao sam isti problem, ovo ti rješava sve
Hebemu sreću, izgleda mi crko ekran na HD2. Povremeno tj. sve češće mi se preko ekrana pojevi plava boja na nekoliko mjesta. Ima li ko iskustva sa time? Priznaju li taj kvar pod garanciju?