Tko je rekao da je to nemoguce???
Ljudi napravili i testirali na v300 i radi bez problema. Evo link pa procitajte i isprobajte. Naravno dajte i komentare.
http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=8196
Printable View
Tko je rekao da je to nemoguce???
Ljudi napravili i testirali na v300 i radi bez problema. Evo link pa procitajte i isprobajte. Naravno dajte i komentare.
http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=8196
Evo probao sam "XPMobile_Icons_Pack_4_Vxxx" flex. Cini mi se jako usporen mobitel pa sada pokusavam tj evo stavio sam drugi pa da vidimo kako on radi. Mogu vam svima poruciti da je USPJELO stavljanje ikona.
Evo stavio probavam ovaj drugi flex "Moto4Speed_Icons_Pack_4_Vxxx.hs". On je dosta brzi od ovog prije ali opet je sporiji od originalnog. Kazu da ce napraviti novi flex sa istom velicinom kao i original pa bi mu brzina trebala biti ista. Ljudi isprobajte. Radi provjereno.
Izgleda mrak! Sad baš skidam tonu RARova pa ću probat :)
Probaj BlueDevil. Evo ja sam probao i mogu ti reci da nije lose osim sto brzina malo zeza. Ako slucajno naidjes negdje na restore flex daj mi molim te link na to. Procitao sam da ce ga napraviti ali ne znam da li su ga stavili.
vau..
Neke stvari fkat odlično tamo izgledaju na sshotovima što su postali likovi.
Thanks, DeMar, upravo downloadam neke icon packove, kad isprobam javim kako je prošlo :)
Domi probaj pa javi nam svoje misljenje. I dali se i tebi usporio mob???
i zašt meni sere , ne mogu skinut ni jedadn file !!!!!! :evil:
Skinut cu icon packove pa posaljem na gmail
Pozdrav
Poslano cca 2mb
bez uvrede al spori ste, pa to je bilo moguce napravit od prve verzije P2K menu editora koja je imala podrsku za to, nisam siguran koja je to tocno verzija al ja sam s njom mijenjao ikone prije oko mjesec i pol dana al nisam htio nis postat jer sam mislio da se tako jednostavna stvar davno skuzila
nije mi bas eng. najbolji ali izgleda ludo !!!moze neko malo bolje objasniti postupak!¨hvala
da, točno, P2K menu editor to već dosta dugo nudi. ja sam mislio da svi prate simultano i onaj forum, tako da nisam ništa pisao...a i mislio sam da ljudi neće biti toliko oduševljeni flexanjem.= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
no, dobro, bitno da sad svi to mogu i znaju!
ajd pogledaj moje skinove ak ti se da pa mi javi sto mislis
kako mogu pogledat ove ikone kad san ih skinija na komp???Kojim programom???
Molim bilo koga ko se razumije u tu, i tko je isprobao da objasni točno što treba jer ne razumiju svi savršeno engleski. tnx
Ak mislis kak se stave ja sam ih stavio pomocu Pst i ludo izgledaju,treba otvorit u PST-u pod pFLEX i samo run kad ocita mob.Ak si mislio na to kako stavit.
Da na to sam mislio, ok idem sad probam.
Probao sam i kad odaberem pFlex pojavi se prozor *PST Framework* onda nešto traži i poslije dođe poruka *No Security key detected! Please attach Security key to enable this feature* neznam zašto neće...
Jesi kad si instalirao pst stavio onaj patch sta ide uz njega?
Jesam, i sad je nešto radio i onda piše da mob. nije spojen
super..e to nesto sto je raidio si ti trebao usmjerit na pravo mjesto..= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
uglavnom treba instalirat pst..pa onaj pach koji samo otpakiras u pst i onaj drugi sa onih 6 ak se ne varam podstavki...sve sto te od toga pit usmjeri u pst folder
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Upravo to a folder ti je u program files,tamo moras sve te stvari sta radi pod patchem stavit u taj folder.
to nešto je u stvari spajenje s mob. i piše da mob. nije spojen i EROR pa onda Flex Failed
Imam to sve u Program Files - Motorola- i tu imam taj PST pa patch, a i te ikone koje želim stavit WinXP_Icons_Pack_4_Vxxx
i pokusao si vise puta i nije uspjelo?= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
pa to je samo posljedice ne napravljenih radnji opisanih u postu malo vise gore.
ak si sve iz patcha stavio u onaj folder moralo bi ti radit,probaj sve ispocetka.Probaj iskopcat pa ponovo ukopcat mob i upalit PST.