U VIP centrima je od jučer u ponudi Alcatel OT 715 po cijeni od 1599kn,poprilično povoljna cijena :thumbup:
Printable View
U VIP centrima je od jučer u ponudi Alcatel OT 715 po cijeni od 1599kn,poprilično povoljna cijena :thumbup:
Svi trk u VIP centre. ;)
Ja sam zaista prezadovoljan, jos samo da je ekran u boji i mail klijent...
Predpostavljam da je kodiran nadam se da će HTcronet dati brzi odgovor
Cini mi se da je Cronet odustao od Alcatela,jer trenutno nema nijedan njihov aparat u ponudi ni u kakvim paketima:(
Nisam siguran dali je zaključan na mrežu,ali vjerojatnost je velika zbog tako niske cijene.
Heh, sjećam se još na Infu mi je čovjek iz HT-a obećavao da će im odmah nakon sajma stići 715. A to se malo odužilo.
Vipovci mi nisu ništa znali reći.
Čini mi se da je VIP-ova politika ne zaključati telefon kada se prodaje sam telefon...
dobra politika!:)
Je, pravedna je politika. Ako kupuješ kod njih samo aparat po punoj cijeni, nemaju ti ga šta zaključavati.
Ali im se to ipak , barem Vip-u,dogodi. Istini za volju dogodi se i da aparat u paketu nije zaključan iako napišu da je.= Citat =:
Poslao: vanja
Je, pravedna je politika. Ako kupuješ kod njih samo aparat po punoj cijeni, nemaju ti ga šta zaključavati.
Greška na tvorničkoj traci ;)
Ipak je zaključan na mrežu,juče sam vidio kutiju i ima onu jezivu naljepnicu "Radi isključivo s VIP SIM karticom" :angry:
Čudno, ako je koštao 1599 kn, da je bio zaključan.
Konkurencija ih je iskvarila ;)
Ovi iz VIP-a kažu da oni obavljaju otključavanje moba za 400 kn, u suprotnom sve se da sredit za 50 kn
Nisam baš siguran da lokalni unlockeri mogu otključati A715... :-/
Otključavanje moba u VIP-u košta 400kn+PDV=488kn. (uvijek treba čitati i ona mala sitna slova sa dobro znanom matricom: Cijene su bez PDV-a)
Oh moj bože ima li još netko loših vijesti pa da me dotučete do kraja no mislim da je bolje platit višu cijenu i na kraju bit zadovoljan sa urađenim nego da netko uništi POLUREMEK DJELO
Zašto POLUremek djelo? :rolleyes:
;)
Daj ak' netko ima taj OT 715 nek' nam nešto kaže o njemu, ima li kakovih delicija za koje zna da drugi mobači nemaju ili možda neka nova ingeniozna rješenja?
BTW mobač izgleda jako dobro, to isfuravanje na RETRO-CHIC design je potpuno uspjelo, izgleda mi baš kao mobač od moje stare bake koja je umrla prije 20 godina i ostavila ga meni u nasljeđe pa mi je zbog toga posebno drag.
:rotfl:= Citat =:
Poslao: Ivica
izgleda mi baš kao mobač od moje stare bake koja je umrla prije 20 godina i ostavila ga meni u nasljeđe pa mi je zbog toga posebno drag.
U stvarnosti izgleda malo svjetlucavije od modela starog 20-tak godina ;)
Evo dva testa
http://www.info-mob.com/test.php?id=6&rid=123&vid=418
http://www.info-mob.com/test.php?id=6&rid=123&vid=419
Ja ga imam tamo negdje od 11. mjeseca i koristim ga kao primarni mobitel. Teško je ovako napisati "nešto" o njemu, zato pozivam sve koje zanima nešto o njemu, da me pitaju.
Hvala vanji koji opet kratko i koncizno daje PRAVE odgovore na pitanja.
:comp:
:wave:
Našao mi se danas u rukama stari broj Mobila gdje jsp opisuje OT 715. U okviru konkurencija navodi Siemens S 45. Zanima me, Vanja tvoje mišljenje o toj usporedbi.
Hm, hm...
Alcatel ima definitivno ljepši dizajn, veći i bolji ekran (4 nijanse sive), bolju bateriju (Li-poly), brži je kod baratanja SMS-ova, ima više memorije (cca. 600 - 650 kb), poly melodije...
Siemens ima za nijansu bolje tipke i puno bolji softver zahvaljući Flex Memoriji. Htjedoh napisati i da ima e-mail klijent, ali S45 ga nema :)
Eto, to je to što mi trenutno pada na pamet. U koncept softvera nisam želio ulaziti jer smatram da je to subjektivno. Ono što nije tako subjektivno kod softvera je bugovitost. Kod Alcatela sam primjetio samo jedan bug; prilikom (pokušaja) sinkronizacije podataka preko wapa - telefon se resetira. A kod Siemensa trenutno mi pada na pamet April bug, ali vjerojatno ih još ima. ;)
Čini se da, sudeći po uvjerljivoj pobjedi Alcatela, S45 nije baš prava konkurencija, zar ne? ;)
Dobro, neke stvari su stvar ukusa. Uglavnom to su dva mobitela koja još uvijek mogu zadovoljiti potrebe velikog broja ljudi. Samo me još zanima kakva je konekcija OT 715 sa PC-om. IrDa i kabl ili ...?
IrDA i kabel. Kabel dobiješ u paketu kao standardnu opremu.
DObro kod 715-ice je to što, osim što će zadovoljiti većinu korisnika funkcijama, zadovoljiti će i šminkere ;)