kao nude neki mobitel po niskoj cijeni, jel vidio tko tu reklamu i da li znate koji je to mobitel?
Printable View
kao nude neki mobitel po niskoj cijeni, jel vidio tko tu reklamu i da li znate koji je to mobitel?
Ja sam jučer uzeo Motorolu C115, za 299 kn, sa 180 na računu za tatu :)) ono imam garanciju, mobitel je 120 kn, nova baterija :)) nema polifone,color display, klasilan mob, ima hr meni,vibru,1 igru,alarm,štopericu,bla bla nisam sve pregledao. malih je dimenzija..
Ima još jedan paket, neki Siemens neznam točno koji,499 kn, to je već pila hehe
Ona motorola, mislim da C115 (mobil 49, CeBit najave) za 299kn, s 180kn na računu u T-Mobileu?
Vidio sam, ali mislim da više ni ne vrijedi.
kako mislis 180kn na racunu?
tvornička cijena cca 50 kn :) šteta što bateriju i punjač ne mogu iskoristiti za drugu motorlu..
@ Sodom
Dobiješ 180 kn kroz 12 mjeseci na račun, početno stanje na računu ti je 20 kn, i svaki mjesec dobivaš 20 ako se ne varam
a jel znate koji siemens
e da i ja sam ju kupio i sad prodajem katicu koju sam dobio uz njega... na kartici ima 20kn početnih +15kn svaki mjesec godinu dana+30 registracijski listić......mislim mob je stvarno super za te pare....a posebno mi se sviđa kaj mu možeš programirat da se sam upali i ugasi. :thumbup: ...mislim mogli su i na tripletse to stavi :-/
Siemens je neki A serije, mislim da A55, ali nisam siguran.
jel traje jost ta akcija?
Traje nego šta , evo tu na Jugu Konzum puna vitrina mobitela kao da su žvake!!!= Citat =:
Izvorno postao khideg
Siemens A65 provjereno.....= Citat =:
Izvorno postao tina020
ja isto vidio danas tu aciju i htio uzet staroj A ONA NECE SIMPU!!!!!!
mob inace ima jaaaako dobru bateriju, to sam nasao na nekim "opinions-ima"...
gdje ima full report tog motorola moba. ?
gsmarena.com imas SVE!!!
taj A65 je brutalan mob za tu lovu, jel se isplati to uzet?!
Po toj cijeni se isplati:-)
Tamo sam i ja uzeo, vani na kutiji se vide brojevi tako da postoji neka mogućnost izbora broja.= Citat =:
Izvorno postao Vuki