nikako se nemogu spojiti s mobitelom a komp prepoznaje mobitel i sve u čemu je problem :comp:
Printable View
nikako se nemogu spojiti s mobitelom a komp prepoznaje mobitel i sve u čemu je problem :comp:
hm... kolko znam pokreneš ga al da nisi još spojio u mob i onda izbacio onoda niej našo mob klikneš redetect pa izbaci onaj prozor da odabereš s čime ga spajaš, odabereš kabl ili šta već i spojiš mob i onda se pokaže onaj k što se vrti... i to bi trealo biti to! ;)
probo sam i opet se neče spojit
Motorola (Sranjola) softvare smeće... svježe sam formatirao disk tako da nemam ništa instalirao od navedenog softvera, obriši u Device Manageru Motorola Modem i pusti da ga ponovo instalira, pokreni MPT i nađi u opcijama new phone
probo sam ne radi= Citat =:
Izvorno postao aco
probaj kad odes na redetect i ak ti nema onog sata koji se vrti, onda ugasi pa upali mob i spojit će ti se
da li imaš nekakav drugi softver, p2k tool ,p2kman (samo da provjerimo dali je spojen sa kompom) meni je se isto to dešava,kontam da i sada neću uspjeti instalirati MPT kako treba..
Vidi ako ti u nekom drugom programu daje znak da je spojen. Usput preko p2kmana možeš vršiti upload/download videa i slika, nikako audia,zvuk isključivo preko MPT-a
ja uploadam audio od prvog dana preko P2K, bez ikakvih problema= Citat =:
Izvorno postao aco
Sorry što se ubacujem, ali meni isto nikako da nađe mobitel ali preko bluetootha, a sve je dobro spojeno jer se spojim na mobitel preko drugog software...
Pustim da da traži i po 10 min. i ništa..
podrzavam kolegu ne preporucava se upload audia preko p2k za pocetnike..al ako znas sta radis i na sta trebas pazit radit ce bez problema..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Možeš ti sve uploadati preko p2k,ali onda će postavljati pitanja nova pitanja kako otvoriti stilove zvona i tako se vrtiti u krug, pa onda objasiniti početnicima kako mjenjati seemove, brisati .db fajlove...
Evo i meni sad odjednom ne radi MPT, u p2k se spoji uredno, modem prepozna u control panelu, al MPT nece nikako
= Citat =:
Izvorno postao MadManBD
koju verziju MPTa imaš??
version 3.11h 08/27/2004
Probaj napravit live update...= Citat =:
Izvorno postao MadManBD
update samo vodi na site za kupit deluxe verziju
skidam sad 3.40 verziju, hope it works :/
update ti radi sigurno...ne mozes si spremit kao exew program vec samo napravis jednokratni update...3.40??? cuo sam za 3.23 al ovo ne ocito nest novije??= Citat =:
Izvorno postao MadManBD
ista stvar i sa ovim novim, ma poludit cu, ocito je neki dublji problem, idem sad sve ispocetka instalirat.
btw evo ti link na taj 3.40
http://mobile.box.sk/showme.php3?hid...ftware&id=9018
stavi u seemu 0117 tip mobitela recimo V500= Citat =:
Izvorno postao MadManBD