Jel mi može netko reć kako da namjestim da mi u outlooku preuzima poštu sa hotmaila ??
Printable View
Jel mi može netko reć kako da namjestim da mi u outlooku preuzima poštu sa hotmaila ??
Jel mi može netko reć koji je host (server adress) i port od hotmaila ??
U Outlook Expressu samo ideš na TOols > Accounts > Add > mail i ostalo bi se samo trebalo samo podesiti ako se dobro sjećam. Samo se odabere da koristiš Hotmail account i to je to
Hotmail u besplatnoj verziji ne podržava pop3 i smtp ako to misliš
Ali se može koristit.. Instalira se neki prog koji podržava POP3 i onda se može spajat.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Ima Hotmail Popper ili npr PopPeeper (ili tako nekako ja mislim da se zove)
A u OE-u se može tako čitat mejl bez obzira što Hotmail nema pop i smtp u free verziji
posto ja cesto koristim hotmail, ali mejl klijent mi je opera a ne OE moze li mi netko reci kako funkcionira taj program dali radi samo u sklopu OE-a?
Ja sam neko vrijeme koristio HotPopper, i trebao bi raditi i s ostalim mail klijentima, ja sam ga npr koristio s Thunderbirdom.
Pronađi file negdje na netu, instaliraj i pogledaj readme, tamo će ti pisati kako da podesiš incoming i outgoing servere, mislim da ćeš sve morat stavit na localhost, odnosno 127.0.0.1
Ma samo instaliraj i pogledaj kako se konfigurira, sve se sredi za pet minuta max