moja "rola" mi u SMSovima daje upitnik. Kontam da je to umjesto neke slicice, moguce smajlica. SMS je oznacen sa spajalicom u popisu.
Ima li netko kakvog iskustva s tim?
Printable View
moja "rola" mi u SMSovima daje upitnik. Kontam da je to umjesto neke slicice, moguce smajlica. SMS je oznacen sa spajalicom u popisu.
Ima li netko kakvog iskustva s tim?
KOd prenosa slike putem ems se ne prenosi slika vec samo kod slike ili zvuk ak je on poslan..e sad ako si ti brisao one male slike i male tj kratke zvukove na mobu dobit ces spajalicu u potpisu a vise se ne sjecam sta pise u poruci..Vjerujem da je i kod tebe taj problemcic.= Citat =:
Izvorno postao Frost
ako su obrisane slikice iz .../mib/pcf foldera i one iz picturesa, mobitel nema slikice za prikazati pri primanju EMSa...= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
jdabic dobro kaze, mobitel salje kod, a kasnije se kod primaoca to adresira kao slika. ne pise nista, dobijes samo mali upitnik na tamnoj podlozi, u samom SMSu.
pogledaju si tutorial o maksimalnom brisanju s mobitela!
pogledao sam, al nisam brisao te EMS postavke uopce. i think :)
ako nisi, onda opet postoji objašnjenje; dobio si EMS sa slikom koju Moto nema... recimo LG ima puno više slika za EMS od nas, tako da ti je netko, možda poslao nešto što nemaš.= Citat =:
Izvorno postao Frost
pozdrav
a dobro, doslo sa nekog siemensa al mi nije bed, uopce...samo sto ne znam sto bi slicica trebala predstavljat nego imam kockicu uokvirenu bojom koja se koristi i crni upitnik unutri. eto.
Aj fala svima na pomoci :)
da, to je to, o tome ti govorim!= Citat =:
Izvorno postao Frost
sa Siemensa nam nisu sve slikice kompatiblne!
ništa strašno, ne brini, poruku si primio i dobro!
ako ti je taj EMS bitan, pogledaj da li imaš sve fileove u onim gore spomenutim folederima i ako nemaš stavi ih!
pozdrav