Dali mi netko moze dati kakve detalje o ovom full flashu???
Printable View
Dali mi netko moze dati kakve detalje o ovom full flashu???
Sta nije nitko cuo ili procitao nesta o ovome??? Dali je to novi ili stari, kako radi na mobu itd.?
daj malo pomozi reci gdje si ga nasao koje okolnosti..pa da se malo potrazi mozda ima nekih stvari koje tebi nist ne znace al mozda nekome nest i znace..= Citat =:
Izvorno postao DeMar
ako se ne varam nasao sam to na motomodders.com. Cak ni oni nemqju pojma o ovom pa sam mislio da netko od vas to zna. Oni ga cak imaju za download
pa to ima bit staro ako je G.0B.08??? Ili . . .?
Tko ce to znati??? Vidis da se nitko ne javlja na ovu temu. Valjda ce se netko javiti.
Ako je po imenu, definitvno je star ko Biblija. Originalnoii Vodafone koji je dolazio na (prvim) Motorolama v525 kod nas je 9.38R. A ovo je "Triplets_G_0B_08_8F5R_Lang0002C_Full_Flash".
Ergo, TRIPLETS je, ali je star - vjerojatno za neki v300 ili tako nešto? :dunno:
Ako ti se da zezat, stavi ga. IMO, ispast će da je za v300 dakle nećeš imat bluetooth. Odnosno, postoji onaj neki soft (ne sjećam se imena), neka vrsta "explorera" kojim možeš izvući seemove iz tog fullflasha. Pa izvučeš seem 0117_0001 i vidiš za koji je mob rađen.
To možeš pomoću TTC-a!