Izvorno postao CyberLord
Napokon (a drugo nisam niti zavrijedio) sam uspio ubiti motorolu. Ne ulazi u flash mod, ne želi se uključiti. Totalno mrtvilo. Da napomenem da netko ne slijedi moje korake: nikako nemojte s 58R ili s 55 na mobu, ići s RadioComm-om stavljati 72. na mob jerbo će vam se isto dogoditi. Nije mi nimalo lako, niti svejedno, ali što ću? Sutra idem s garancijom (da, još tri mjeseca "vrijedi") i vidjet što ću uspjeti...
Da napomenem, zanimljivo je kako mobitel ne ulazi vidljivo u flash, ali kada ga spojim na PC, cuje se onaj bip. I ne samo to, i smart moto i MFF prepoznaju da je nešto uštekano. Smart moto kaže da je to Secure Blank Neptune LTE device (a trebalo bi GSM neptune device, ako se sjećam), isto tako više ne piše da je to bootloader 7.60. već 0200, što znači da sam postigao željeni uspjeh, ali s mrtvim mobitelom ne mogu se baš proslaviti. :retard:
AKO NETKO slučajno ima rješenje (a znam da nema jer sam sa svim živim pokušao pokrenuti flashanje i on mi uredno javi da ne može). U smart motu mi javi: "interface not found" i još obrazloženje za krah flasha: Incompactibile superfile for subscriber unit state.
You must use a rom superfile with blank subscriber units.
Ovo boldano mi se čini ključno... Ako netko zna... Cijenim svaku pomoć...