-
fotici kupljeni vani
ej..jel ima tko iskustva s foticima kupljenim u Americi..tj dal normalno funkcioniraju kad nas sto se tice punjenja, buduci da je struja drukcija( moja dosadasnja iskustva nisu nice,tj.sta sam god kupila ovdje doma nije radilo kako treba :thumbdown ) ..please help :kiss:
-
tamo ti je napon mreže 110v. ovdje je 220v. sve što ti treba je adapter koji će 220v pretvarati u 110v. i možeš punit baterije do kad hoćeš.
-
ma sta ti je... jedino ako ima punjac za baterije pa on ima drugaciju uticnicu, ali za to postoji adapter. vrlo jeftino.
-
Da, postoje oba adaptera (220-110V) i adapter za utikač, ali to je nosanje jos "dodataka" ako negdje ides.
Mozes i odabrat fotic koji ti odgovara po specifikacijama, uzet fotic u USA, a baterije i punjac ovdje, ako su normalne AA baterije ili,
u slucaju da su punjive baterije ugradene u fotic, pogledas podatke o adapteru (punjacu) i pod INPUT VOLATAGE bi ti moralo pisat za koji je napon napravljen. Svi koje sam dosad imao su bili 100-240V, sto znaci da rade u USA i ovdje, a problem s neodgovarajućim utikačem sam rješio kupnjom novog kabela (za one koji su bili odvojivi) ili presjecanjem starog kabela i stavljanjem utikaca koji odgovara nama.
-
Ja kupio iPod u americi i nikakvih problema sa punjenjem nema, samo sam uzeo adapter za utikac(malo je drugaciji evropski)
-
Ja isto, no stvar je u tome što na transformatoru od ipoda piše da radi na 110-220 V, ukoliko je takav transformator samo treba kupiti adapter i riješena stvar...