Jel zna netko kako mogu skupiti 1500 kn u mjesec dana ?? Hitno !!!
Printable View
Jel zna netko kako mogu skupiti 1500 kn u mjesec dana ?? Hitno !!!
prodaj se....= Citat =:
Izvorno postao cyber
ako te nitko neće, onda probaj pogledat oko sebe šta imaš, a ne koristiš, a vrijedi nešto, pa baci u oglasnik, možda netko naleti!
sretno
Štedi, prodaj nešto što nemožeš puno izgubiti na tome da ti nije potrebno (nnpr. ako imaš dva mob),štedi, nemoj kupovati ono što ti nije potrebno..praktički nikako ali probaj se snaći nekako već.
probaj na kladionici...?!?... moraš igrat na sigurne al nekad te i to zna zeznut...
dupe na sunce je uvijek dobar izbor ;D
Ti to iz nekog osobnog iskustva pricas ? ;D= Citat =:
Izvorno postao BranX
Zavisi šta je u pitanju. Ak je od životne važnosti onda bolje da ne spominjem način zarade! ;D ;D
Najbolja ti je zarada da pare posudiš! :thumbup:
e da imaš onih kreditara kolko oće u zg, npr... znam lika pozajmio je od njih 5000jurčeka i sad im treba vratit 15000... to ti se isplati...
Ma to treba posuditi od frenda! 0% kamata.
Ja znam da bi ti damgol i bluedevil dali neku lovu ako si zgodan ;D
zaposli se ko konobar
mazni par mobitela i javi se MENI
postani mafijaš...
za početak, a poslje kada bude krao mobitele po narudžbi onda postaje profesionalac..= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
mi se zajeavamo a čovjeku treba lova :spin:
A jeli internet forum mjesto bas za ovakvo pitanje... mogo je i sam predvidit kakvih ce odgovora biti= Citat =:
Izvorno postao aco
****** ak ima koji mob za prodat ja imam kupca... :kiss:= Citat =:
Izvorno postao aco
uloži u bakar. čuo sam da će mu cijene rasti u sljedećem kvartalu:thumbup:
nađi dve tri firme ili manja kafića i napravi im web stranicu i čvakni 700Kn po firmi ;)...posao gotov za tri dana ;)...ima i puno free templatea na webu ;)
a moš i negdje na crnjaka neš odšljakat i gotovo!uvijek ima neki posao osim kad ga tražiš,yebiga!probaj neš smuljat,neš prodat il neš slično!nije valjd da ti cura trudna pa trebaš lovu;D;D;Dtakih slučajeva znam još iz srednje
Frendu cura rekla da je trudna, i on u domu skupio 1500 kuna, bez problema, normalno da svi žele pomoći. Na kraju se ispostavilo da je bio kriv test, i od sreće je popio svih 1500 kuna.
"frendu"a sstrizicu?!?!;D;D;Dma to se malo pa često događa,a ako ti nije cura trudna(ak ju imaš)reci da je i svi če izvrnit pare;D
Usput i kucni u drvo, pregrizi jezik, baci soli preko ramena i sl...
odi radi na benzinsku
...stara gog-ova fora a onda bi se i on uključio besplatno... ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Damn, od tebe se čovjek stvarno ne može sakriti ;D
...ja krećem u taj biznis,ali polako :) ...= Citat =:
Izvorno postao tomo
= Citat =:
Izvorno postao sibir
Htio sam te pitati al mi je bilo neugodno ;D ;D